Nyd sommeren i Herning og Ikast-Brande

Foto:Nicolas Jægergaard&Nicolas Jægergaard

Sommerferie 2024

Ferietid er kvalitetstid. Tid til dig selv og tid til hinanden – og tid til nye indtryk sammen med dem, du helst vil være sammen med. Måske er det tid til gensynsglæde med steder, der har betydet noget særligt? Eller måske tid til overraskende førstegangsoplevelser.

International Street Art Festival i Brande

22 oplevelser

Læs folderen online eller kig forbi turistbureauet i Herning og få udleveret et fysisk eksemplar, som du kan tage med på din tur rundt i destinationen. 

22 Oplevelser

Læs folderen her

Foto: VisitHerning

Sjove aktiviteter

Udfordr hinanden i et spil fodboldgolf hvor alle aldre kan være med. Tag en tur på minigolfbanen eller hvad med et faldskærmsudspring? Mulighederne er mange og der er helt sikkert en aktivitet I gerne vil prøve.

Naturlegepladser og vandreture

Nyd den friske luft og få kilometer i benene. Præstbjerg Naturcenter har en rigtig skøn naturlegeplads hvor børnene kan bruge energi. Her kan I også tage en gåtur på den flot anlagte sti. 

Kunst under åben himmel

Et must see i destinationen er Deep Forest Art Land og Birk Centerpark. Her finder i kunst under åben himmel som imponerer. 

Ta' på juleeventyr midt om sommeren

Ja du læste rigtigt. Tæt på Herning finder du et særligt sted fyldt med julegodter. Tag på en anderledes sommertur og besøg Øster Skovgård Julehandel. De har åbent hele sommeren og her finder du julekugler, guirlander, nisser og julelys i store mængder.

Øster Skovgård Julehandel

Øster Skovgård Julehandel

Foto: Øster Skovgård Julehandel

Besøg museerne

Bliv klogere på områdets historie og udforsk destinationens mange forskellige museer. 

Frokost i godt selskab

Besøg Østergade i Herning, hvor caféerne ligger side om side og skaber en skøn sommerstemning. I kan også besøge Restaurant Søgaarden i Sunds, som indbyder til hygge og efter maden, måske et spil minigolf på den nye bane. 

Hent appen VisitHerning Explore

Har du en time eller to? Download oplevelses-appen VisitHerning Explore – så er du klar til at udforske det område du er landet i. Appen guider dig til udvalgte natur-, historie- og kunstoplevelser og gode tilbud tæt på dig, når du er på besøg.