Lad os mødes i Midtjylland

Foto: Skarrildhus Sinatur Hotel & Konference

Møder og konferencer i Midtjylland

Skal du holde et arrangement i Midtjylland? Så finder du masser af inspiration til hvordan du kan planlægge dit arrangement - faciliteter og lokaler, overnatningsmuligheder, spisesteder, kulturelle indslag og meget mere.

Hvorfor Midtjylland

Herning er en udpræget forretningsby og vi er eksperter i at holde både faglige arrangementer og events. Faktisk holder vi mere end 700 på årlig basis. Det gør vi, fordi vi er gode til det. Og fordi vi ved, hvordan vi hjælper dig med at nå i mål.

Vores services

I Herning er alle muligheder åbne. Din ide kan ikke være for stor eller for lille, alternativ eller klassisk. Uanset hvad din idé går ud på, er der i Herning plads til at eksperimentere, innovere og udvikle spændende nye arrangementer. Plads til skæve ideer og nytænkende formater.

Hoteller og venues

I Midtjylland finder du mange skønne steder til mødeafholdelse. Her kan du afholde både små og store møder. Hvis du gerne vil have en anderledes oplevelse, har vi også mere utraditionelle mødesteder.

Udenfor mødelokalet

I Midtjylland tilbyder vi en lang række forskellige oplevelser udenfor mødelokalet.

Kontakt

Brug for hjælp til alt det praktiske? 

OrgaNicer er din professionelle samarbejdspartner, når du afholder møder, kongresser eller konferencer. I Herning arbejder vi for dig og for at dine mål og forventninger indfries.

Kontakt os, hvis du har brug for hjælp til fx koordineret overnatning til dine gæster, transportservice, håndtering af tilmeldinger, fakturering, navneskilte, event app, mødedesign eller andre opgaver ifm. dit arrangement.

Læs mere om vores services eller kontakt os på:
mail@organicer.dk 
tlf.: +45 9627 2227.

Gå skridtet videre

Bliv partner

I Herning er alle muligheder åbne. Det betyder, at der er plads til at eksperimentere, innovere og udvikle spændende nye arrangementer.

Viden og analyser

Her på siden finder du en oversigt over de seneste analyser fra regionen.

Del din oplevelse med #visitherning