Lad os mødes i Midtjylland

Foto:Daniel Oxenhandler&Stefan Steinn

Vi er glade for at have gæster
– og vi har prøvet det mange gange.

Vi har over de seneste 10-20 år opbygget omfattende erfaring med at afholde internationale mesterskaber, internationale fagmesser og nærmest alle andre typer og størrelser af business-events, konferencer og møder.

Destinationen og Herning by har opbygget stærkt lokalt samarbejde og lokal infrastruktur, der kan håndtere mange – rigtig mange – besøgende gæster og de særlige behov den enkelte event har. Det er vores prioritet at skabe lige præcis den modtagelse og service, der bedst understøtter jeres event og jeres gæster.

Hvis I overvejer at afholde jeres møde, konference eller event her, så tag kontakt til VisitHerning. VisitHernings eget møde- og eventbureau kan hjælpe dig videre med siteinspection, venueforslag og meget mere.

Bliv inspireret af andres møde-ideer

Læs med her hvor vi fortæller om fire meget forskellige oplevelser, som andre har haft her på destinationen både under og efter deres møde. Måske en af oplevelserne kunne inspirere dig til afholdelse af dit næste møde her hos os.

HEART Herning Museum of Contemporary Art

En eksklusiv oplevelse

Foto: Stefan Steinn
Tekstilmusset medlemstur

Levende historie

Foto: Jannie Nyegaard
Hærvejen

Udforskning i naturen

Foto: VisitHerning
Jyske Bank Boxen, parkering

Transport

Foto: VisitHerning

Kontakt

Brug for hjælp til alt det praktiske? 

OrgaNicer er din professionelle samarbejdspartner, når du afholder møder, kongresser eller konferencer. I Herning arbejder vi for dig og for at dine mål og forventninger indfries.

Kontakt os, hvis du har brug for hjælp til fx koordineret overnatning til dine gæster, transportservice, håndtering af tilmeldinger, fakturering, navneskilte, event app, mødedesign eller andre opgaver ifm. dit arrangement.

Læs mere om vores services eller kontakt os på:
mail@organicer.dk 
tlf.: +45 9627 2227.

Not supported: tel

Hvad kan vi hjælpe med?

Fortæl os lidt om dit møde