Gå til indhold

Lad os mødes i Midtjylland

Foto:Daniel Oxenhandler&Stefan Steinn

Vi er glade for at have gæster – og vi har prøvet det mange gange.

Herning er ikke en storby, men over de seneste 10-20 år har vi opbygget omfattende erfaring med at afholde internationale mesterskaber, koncerter med store stjerner og nærmest alle andre typer og størrelser af events og møder.

Destinationen og Herning by har opbygget stærkt lokalt samarbejde og lokal infrastruktur, der kan håndtere de mange mennesker og de særlige behov den enkelte event har. Det er vores prioritet at skabe lige præcis den destination, der bedst understøtter jeres event og jeres gæster.

Hvis I overvejer at afholde jeres møde, konference eller event her, så tag kontakt til VisitHerning. VisitHernings eget møde- og eventbureau kan hjælpe dig videre med siteinspection, venueforslag og meget mere.  

4 best cases med udgangspunkt i kundetyperne

Oplev destinationen sammen med dine gæster. Et møde et mere end ”bare” mødelokaler. Når vi tager os tid til at være sammen og mødes fysisk, så er det vigtigt at vi også giver deltagerne mulighed for at pleje ne

Gul Kundetype

Foto:Institut for Kundetyper

(De gule)

Tag på højskole sammen

Oplev kunsten, stemningen og maden hos Højhuset. I den gamle – totalt nyrenoverede – højskole kan I spise bæredygtigt og økologisk sammen på højskolemaner. Måske efter at have deltaget i en af Højhusets mange kulturelle events eller arranger jeres eget sociale event. Højhuset er et kulturhotel og fyldt med kunst, kultur og lækker mad. Hvis I har brug for frisk luft, så besøg Brande og book en guidet rundtur til byens gavlmalerier. Historien med gavlmalerierne startede i 1960’erne med to lokale ildsjæle.

Blå kundetype

Foto:Institut for Kundetyper

(De blå)

En eksklusiv oplevelse

Perfektion. Respekt. Sæson. Det er nogle af nøgleordene for Restaurant domæne, den 1-stjernede Michelin-restaurant lige i udkanten af Herning. Her er råvaren stjernen og de går ikke på kompromis med hverken kvalitet eller tilberedning. Oplev sammen domænes forædling af de bedste råvarer, leveret skarpt, med overskud og personlighed i den unikke dome-bygning. Hvis I er mere til en klassisk kulturoplevelse i spændende arkitektur, så byder Heart – Herning contemporary art museum på kunst af international topkvalitet. Museet skifter løbende udstillinger. Der er mulighed for rundvisning i udstillingerne samt spisning i museets cafe.

Grøn Kundetype

Foto:Institut for Kundetyper

(De grønne)

Levende historie

Oplev de store væve og snurrende maskiner på tekstilmuseet, når Tekstilmuseets frivillige inviterer indenfor til rundvisning og fortælling om tekstilindustriens og Midtjyllands historie fra tekstilerne hos oldtidsfund til globale koncerner som Bestseller og DK Company. Der kan arrangeres spisning i museets cafe før eller efter jeres tur rundt i museet. Trænger I til at være lidt kreative sammen? Så er der mulighed for at gå i værkstedet hos Krea-u. Her er der mulighed for at male på lertøj eller lave smykker. Der findes masser af teknikker der er nemme at gå til – også for de helt uøvede. Med et glas vin eller en god kop kaffe til, så bliver det en skøn kreativ og social aften.

Rød kundetype

Foto:Institut for Kundetyper

(De røde)

Udforskning i naturen

Tag med ud i skoven og tilbered din egen mad på bålet. Der er altid dygtige folk til at styre madlavningen, bålene og den gode stemning. Så uanset om I går linen ud med en fuldendt nak og æd-oplevelse eller om I lader andre tage det meste af arbejdet, så er det en fed naturoplevelse for alle dine gæster. Mere til en kunstoplevelse i naturen? Deep Forest Art Land er en ekspedition i skoven, hvor kunsten og naturen udfordrer jeres fantasi. Der er mulighed for en guidet rundtur eller for at udforske på egen hånd. Og når du pludselig står der foran HATE midt mellem granerne, så giver det tankerne frit løb og skubber til hverdagen på en ret unik måde.

Kontakt

Brug for hjælp til alt det praktiske? 

OrgaNicer er din professionelle samarbejdspartner, når du afholder møder, kongresser eller konferencer. I Herning arbejder vi for dig og for at dine mål og forventninger indfries.

Kontakt os, hvis du har brug for hjælp til fx koordineret overnatning til dine gæster, transportservice, håndtering af tilmeldinger, fakturering, navneskilte, event app, mødedesign eller andre opgaver ifm. dit arrangement.

Læs mere om vores services eller kontakt os på:
mail@organicer.dk 
tlf.: +45 9627 2227.

Share your wonders: