Skarrildhus Sinatur Hotel & Konference

Udenfor mødelokalet

Foto: Skarrildhus Sinatur Hotel & Konference

I Midtjylland tilbyder vi en lang række forskellige oplevelser udenfor mødelokalet.

Skal jeres næste teambuilding arrangement afholdes i Midtjylland?

Vi kender et utal af områder, der kan danne rammerne for lige netop jeres arrangement. Hvad end I er på jagt efter plads til en udendørs eller indendørs aktivitet, et kursus, arrangement eller foredrag, har Herning plads til grupper i alle størrelser. Vi har samlet en række af de muligheder, som Herning har at tilbyde. Her finder I inspiration samt hjælp til planlægningen af jeres næste medarbejderevent, teambuilding, arrangement eller noget helt andet.

Skarrildhus Sinatur Hotel & Konference

Teambuilding på Skarrildhus

Foto: Skarrildhus Sinatur Hotel & Konference

Skræddersyet teambuilding og aktive møder efter jeres behov

Sinatur Hotel Skarrildhus ligger midt i et paradis af grønne omgivelser med stor ro, lys og luft. Hotellet har afviklet møder og konferencer i 50 år og har alle faciliteter til et moderne møde. Køkkenet hjemmelaver, hjemmerører, hjemmebager, sylter og røger af primært lokale og økologiske råvarer. Sinatur Hotel Skarrildhus driver et C02 neutralt konferencehotel, bl.a. med egen vindmølle, flisfyr og nedsivningsanlæg. Kort sagt hos Sinatur Hotel Skarrildhus er vi grønne og ligger helt i front med økologisk tankegang.

Skarrildhus afholder året rundt teambuilding aktiviteter, kanoture, å-fiskeri samt gå eller løbeturer på afmærkede stier eller oplevelser med naturvejleder m.m.

Kontakt Skarrildhus på e-mail skarrildhus@sinatur.dk eller tlf. +45 97196233.
Find mere information på www.skarrildhus.dk.

Skarrildhus Sinatur Hotel & Konference

Foto:Skarrildhus Sinatur Hotel & Konference

Mange andre muligheder

Herunder finder du inspiration til oplevelser udenfor mødet i Midtjylland. Dette er kun få udvalgte, vi har meget mere at byde på og hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige til netop dit arrangement. 

Skarrildhus Sinatur Hotel & Konference

Foto:Skarrildhus Sinatur Hotel & Konference

Stine Nybo
Kontakt Stine og hør mere om mulighederne for oplevelser udenfor mødelokalet

Projektchef

sn@visitherning.com