Møde Kiwiade

Vores services

Foto: VisitHerning

I Herning er alle muligheder åbne. Din ide kan ikke være for stor eller for lille, alternativ eller klassisk. Uanset hvad din idé går ud på, er der i Herning plads til at eksperimentere, innovere og udvikle spændende nye arrangementer. Plads til skæve ideer og nytænkende formater. 

Vi hjælper dig videre med alt fra rådgivning, støttemuligheder, samarbejdspartnere, overnatningsmuligheder i byen samt kommunikation ift. dit arrangement.

Rådgivning
Rådgivning indenfor valg af mødefaciliteter, finansiering og støttemuligheder, budgivning, samarbejdspartnere m.m.

Kommunikation / Markedsføring
Kommunikation ift. dit arrangement. Vi hjælper både med pressemeddelelse og markedsføring i Midtjylland samt rådgivning i den øvrige markedsføring. Derudover kan du få adgang til turistinformationsmateriale og billedmateriale, som du kan bruge i budmateriale, præsentationer m.m.

En attraktiv destination
Herning er stedet vi mødes i Midtjylland – uanset hvor i Regionen ideen kommer fra, hvilke virksomheder der støtter op eller hvilke kommuner der står bag. Vi i Herning står til rådighed med den faglige ekspertise der skal til for at designe et nationalt og internationalt attraktivt arrangement. Vi har rammerne og ressourcerne og vi støtter gerne den gode ide.

Samarbejdspartnere
Samarbejde med partnere, herunder kontakt til offentlige myndigheder, overblik over og kontakt til byens virksomheder og serviceindustri mm. Vi forstår at skabe kontakten til relevante samarbejdspartnere.

Vær vært for en videnskonference

Det er et stort arbejde at være vært ved en konference. Her på siden har vi lavet en guide for konferenceværter, som kan hjælpe dig på vej. Læs mere og se guiden

OrgaNicer

OrgaNicer er VisitHernings møde- og eventbureau, og vi kan hjælpe med at håndtere booking af overnatning for dine deltagere.

Kontakt os på tlf. + 45 9627 2227 eller mail@organicer.dk 

DGI Huset Herning

Brug for hjælp til alt det praktiske?

Foto: DGI Huset Herning

Hos OrgaNicer hjælper vi dig gerne, når du skal afholde møder, kongresser eller konferencer. Vi arbejder for dig og for at dine mål og forventinger kan blive indfriet. 

Kontakt os, hvis du gerne vil have hjælp til fx koordineret overnatning til dine gæster, transportservice, håndtering af tilmeldinger, fakturering, event app, mødedesign eller andet i forbindelse med dit arrangement. 

Læs mere om vores services eller kontakt os på:
mail@organicer.dk
tlf.: +45 9627 2227.

Stine Nybo
Kontakt Stine

Projektchef

sn@visitherning.com