Yutaka

Restauranter og cafeer

Foto: VisitHerning

I Herning og Ikast-Brande finder du et stort udvalg af lækre spisesteder for hver en smag. Uanset om I skal ud at spise brunch, frokost eller aftensmad, om I er til italiensk, traditionelt dansk, vietnamesisk, buffet eller noget helt andet er mulighederne mange. 

Fra streetfood til moderne gastronomi

Der er masser af steder at gå hen, når I skal have en madoplevelse i Herning og Ikast-Brande. Fra hyggelige caféer og bistromad, til sydeuropæiske spisesteder og moderne madkoncepter.

Et efternavn der forpligter

Damgaard. Efternavnet forpligter, og det ved Thomas Damgaard godt. Nu er han i gang med at sætte sit præg på Herning, som tredje generation i sin familie.

Se restauranter

Her finder du mange gode restauranter. Find inspiration og få overblikket i vores store restaurantguide her.

Asiatisk mad

Det er så tænderne løber i vand, når det japanske spisehus Yutaka serverer smukt anrettet sushi, ramen og meget mere. Indretningen er nordisk, lys og imødekommende og maden spises ved 110 cm høje borde og stole.

Er du til running sushi, så skal du besøge Den Kinesiske Mur. 

Sydeuropæisk mad

Hos Ristorante Ravello, som drives af det dansk/italienske par Salvatore og Kirsten De Gregorio, er det syditalienske landkøkken i fokus. Friske, farverige grøntsager og urter, hvidløg, kapers, chili, oliven, mozzarella, kød, fisk, skaldyr - og hjemmelavet frisk pasta.

Dansk mad

På Best Western Plus Hotel Eyde finder du Restaurant Sankt Jørgen, som er en af de ældste restauranter i Herning. På frokostkortet er danske klassikere som smørrebrød, pariserbøf og stjerneskud, mens aftenmenuen blandt andet byder på stegt flæsk, biksemad og et udvalg af danske oste.

Børnevenlige restauranter

Når børnene skal med ud og spise er det rart, at der er et børnerum eller der udleveres papir og farvekridt, så børnene er underholdt mens maden tilberedes. Herunder kan du se 3 børnevenlige restauranter. 

De fleste caféer og restauranter i Herning, Ikast og Brande har højstole og puslerum.

Restaurant Bone's Herning

Restaurant Bone's - The Real American Restaurant, lige midt på Hernings gågade.

Napoli Ristorante Pizzeria

Ristorante Napoli  er en familieejet, italiensk restaurant. Charmerende, autentisk og hyggeligt indrettet.

Jensens Bøfhus - herningCentret

Jensens Bøfhus er en hyggelig restaurant med plads og service til hele familien. Vi er specialister i bøffer, men har også f.eks. burgers på menukortet.

Brunch

Foto: VisitHerning

Hvem elsker ikke en lækker og veltillavet morgenmad eller brunch med alt, hvad der hører sig til? Pandekager, friske rundstykker, æg, bacon, frisk frugt, kold appelsinjuice og kaffe. Der er ikke noget bedre end en god omgang brunch, når familien er samlet lørdag eller søndag og morgenen skal forlænges. Eller når der skal hygges og snakkes med vennerne eller kæresten.

Du kan få serveret brunch på flere restauranter og caféer i Herning og Ikast-Brande. Hvad end du ønsker en brunchtallerken eller stor brunchbuffet, så findes muligheden her. Find den bedste brunch på en af vores udvalgte restauranter og caféer.

#visitherning