VisitHerning

Restauranter og cafeer

I Herning og Ikast-Brande finder du et stort udvalg af lækre spisesteder for hver en smag. Uanset om I skal ud at spise brunch, frokost eller aftensmad, om I er til italiensk, traditionelt dansk, vietnamesisk, buffet eller noget helt andet er mulighederne mange. 

Fra streetfood til moderne gastronomi

Der er masser af steder at gå hen, når I skal have en madoplevelse i Herning og Ikast-Brande. Fra hyggelige caféer og bistromad, til sydeuropæiske spisesteder og moderne madkoncepter.

Yutaka

Asiatisk mad

Det er så tænderne løber i vand, når det japanske spisehus Yutaka serverer smukt anrettet sushi, ramen og meget mere. Indretningen er nordisk, lys og imødekommende og maden spises ved 110 cm høje borde og stole.

Er du til running sushi, så skal du besøge Den Kinesiske Mur. 

Ristorante Ravello

Sydeuropæisk mad

Hos Ristorante Ravello, som drives af det dansk/italienske par Salvatore og Kirsten De Gregorio, er det syditalienske landkøkken i fokus. Friske, farverige grøntsager og urter, hvidløg, kapers, chili, oliven, mozzarella, kød, fisk, skaldyr - og hjemmelavet frisk pasta.

Restaurant Sankt Jørgen

Dansk mad

På Best Western Plus Hotel Eyde finder du Restaurant Sankt Jørgen, som er en af de ældste restauranter i Herning. På frokostkortet er danske klassikere som smørrebrød, pariserbøf og stjerneskud, mens aftenmenuen blandt andet byder på stegt flæsk, biksemad og et udvalg af danske oste.

Børnevenlige restauranter

Når børnene skal med ud og spise er det rart, at der er et børnerum eller der udleveres papir og farvekridt, så børnene er underholdt mens maden tilberedes. Herunder kan du se 3 børnevenlige restauranter. 

De fleste caféer og restauranter i Herning, Ikast og Brande har højstole og puslerum.

Brunch på Scandic Regina

Brunch

Hvem elsker ikke en lækker og veltillavet morgenmad eller brunch med alt, hvad der hører sig til? Pandekager, friske rundstykker, æg, bacon, frisk frugt, kold appelsinjuice og kaffe. Der er ikke noget bedre end en god omgang brunch, når familien er samlet lørdag eller søndag og morgenen skal forlænges. Eller når der skal hygges og snakkes med vennerne eller kæresten.

Du kan få serveret brunch på flere restauranter og caféer i Herning og Ikast-Brande. Hvad end du ønsker en brunchtallerken eller stor brunchbuffet, så findes muligheden her. Find den bedste brunch på en af vores udvalgte restauranter og caféer.

Blikket er skarpt og fokuseret. Hver eneste detalje på tallerkenen er gennemtænkt og tilrettelagt. Stedet hedder Dining in the Dome. Vi er i Gødstrup, en spytklat fra det nye hospital for den vestlige del af Midtjylland. Her – under en kuppel – åbner Thomas Damgaard sammen med sin kompagnon, Jacob Møller, med mellemrum op for gourmetoplevelser fra øverste hylde.