Gå på opdagelse

Foto:Ard Jongsma&Nicolas Jægergaard
Klar til nye eventyr

Find, oplev og udforsk Herning og Ikast-Brande

Kun fantasien sætter grænser… eller måske din interesse. Mærk efter og søg videre i det store udbud af gode oplevelser. Der er helt sikkert noget, som passer til dig og dem, som du vil dele oplevelsen med.

Udforsk Herning og Ikast-Brande

Tør du springe ud i det?

Få luft under vingerne og udfordr dig selv til det maksimale med et faldskærmsudspring. Få adrenalinet til at rulle i årene og det vildeste sus i maven, når du springer og daler 4.000 meter ned. For dig med mod til mere. 

"Tror ikke man kan være mere i nuet, end når man hænger der. Det er fantastisk! Man går fra angst til lykke på få sekunder. Det er simpelthen for vildt at springe faldskærm!"

Foto:Stefan Steinn

Foto:Stefan Steinn

Foto:Stefan Steinn

Laksefeber ved Skjern Å

Er du bidt af en gal lystfisker, så kast snøren ud og fang en laks i Skjern Å, som er den oprindelige stamme af vilde laks fra senest istid. En hver lystfiskers drøm! Prøv også lykken i en af de mange andre åer i området.

Skjern Å

Læs mere om Skjern Å

Foto: Nikolaj Korsholm

Vi står klar med gode oplevelser - ude og inde

Det er ikke uden grund, at vi kalder os Danmarks destination for erhverv, events, kunst og store oplevelser. I Herning og Ikast-Brande er der en masse at se og opleve – også hvis dit besøg ikke handler om et konkret event i Jyske Bank Boxen eller et af de andre spillesteder.

Vi byder nemlig på et væld af attraktioner og aktiviteter, der indbyder til sjove oplevelser på egen hånd eller for hele familien. Tag f.eks på tur til et af de mange naturskønne områder og benyt dig af de udendørs aktiviteter som smukke gå- og løberuter, mountainbikebaner, naturlegepladser, fiskeri, kanoture og golf. Eller få kulturelle oplevelser og se verdenskendt kunst i det offentlige rum.

Er vejret ikke til en tur ud i det blå, findes der mange muligheder for indendørs aktiviteter og forlystelser i et af områdets sjove vandland og indendørs forlystelsescentre.

Find inspiration til din næste oplevelse og læs meget mere om alle mulighederne her på siden. Eller gå direkte til aktivitetskalenderen her.