Se og oplev

Dyk ned i historien, spring ud af et fly eller fang Danmarks største laks - mulighederne er mange i Midtjylland. Vælg om du først vil se nærmere på attraktioner, aktiviteter eller outdoor.

Læs mere

Velkommen til kunstens verden

Herning og Ikast-Brande er kendt for sin store glæde for kunst. I Brande afholdes hvert år Street Art Festival, som tiltrækker tusindvis af gæster. Det er en stor oplevelse, som folk gladeligt vender tilbage til år efter år. 

Læs mere

Oplevelser for hele familien

Sjovt, spændende og lærerigt for både store og små

Læs mere

Ta på tur - i fælleskab

Der er noget særligt over at opleve nye steder sammen med andre. Når vi er flere om oplevelsen, bliver den anderledes mindeværdig og hyggelig.

Den Hvide By i det Grønne
Skal jeres tur indeholde lidt af det hele? Så skal I tage til Birk. Her møder I en verden af smukke bygninger, kunstværker og landskaber. Birk By var oprindeligt en samling gårde, men i dag er det et internationalt kendt område, hvor kunst, arkitektur, landskab, uddannelse og erhverv kombineres i et spændende samspil.

Mellem de hvide bygninger, finder I parker med smukke beplantninger, stier og vandbassiner. I skulpturparken, som er ét stort cirkulært museum, kan I se spektakulære kunstværker i det fri. Og gå på opdagelse i de Geometriske Haver - et labyrintisk landskab med nye rum og former rundt om hver eneste hæk. Besøg Angligården og oplev Carl-Henning Pedersens imponerende frise. Eller nyd udsigten fra toppen af kæmpeskulpturen, Elia, som med sin kolossale størrelse på 60 meter i diameter og 32 meters højde til søjletoppene, inviterer til at blive besteget, beundret og bemægtiget.

Hos VisitHerning kan I få gode råd til spændende turforslag.

Mod betaling kan vi også stå for:
– Sammensætning af turen
– Kontakt til seværdigheder og attraktioner
– Overblik over planlagte aktiviteter og ture
– Hjælp til transport, forplejning og overnatning

Ring til VisitHerning på 9627 2222 eller skriv til mail@visitherning.com

Tør du?

Leder du efter den vildeste oplevelse, der får din puls helt op? Så kig forbi Dropzone Denmark på Herning Flyveplads og spring ud af et fly. Mærk hvordan det rykker i kroppen, når faldskærmen folder sig ud i 1.500 meters højde.  

Læs mere
"Tror ikke man kan være mere i nuet, end når man hænger der. Det er fantastisk! Man går fra angst til lykke på få sekunder. Det er simpelthen for vildt at springe faldskærm!"

Laksefeber ved Skjern Å

Hvad med at fange en stor laks - en laks der vejer mere end 20 kg.? Det lyder næsten for godt til at være sandt, men det er netop hvad du kan være heldig at opleve når du fisker i Skjern Å. 

Læs mere

Området i og omkring Herning byder på et væld af sjove attraktioner og aktiviteter, der indbyder til sjove oplevelser for hele familien. Tag på tur til et af de mange naturskønne områder, som indbyder til mange udendørs aktiviteter som smukke gå- og løberuter, mountainbikebaner, naturlegepladser, fiskeri, kanoture og golf. Få kulturelle oplevelser og se verdenskendt kunst i det offentlige rum fx ved at besøge streetart festivalen og gavlmalerierne i Brande eller Den Hvide By i Birk. Er vejret ikke til en tur ud i det fri, findes der også mange muligheder for indendørs aktiviteter og forlystelser. Slå jer løs i f.eks. Baboon City, Terminalen eller et af vores sjove vandland. Listen med attraktioner og familieaktiviteter i Herning og Ikast-Brande er lang. Find inspiration til din næste oplevelse og læs meget mere om alle mulighederne her på siden.

I Herning og Ikast-brande bliver der desuden løbene arrangeret spændende begivenheder. Se vores aktivitetskalender og få overblik over alle kommende begivenheder.