VisitHerning
Tekstilmuseet, Herning
Klar til nye eventyr

Gå på opdagelse

Tekstilmuseet, Herning

Se og oplev

Kun fantasien sætter grænser… eller måske din interesse. Mærk efter og søg videre i det store udbud af gode oplevelser. Der er helt sikkert noget, som passer til dig og dem, som du vil dele oplevelsen med.

Hernings hemmelige historier er gravet op igen

Tag vandreskoene på og sæt høretelefoner til din smartphone. Så er der kultur og historie til en god tur i Herning. Det er om at nyde det gode vejr, men husk at det skal være med afstand. I den forbindelse er et af påfundene fra Hernings Købstadsjubilæum blevet genoplivet.

Det betyder, at du kan nappe en frisk tur på 4,5 kilometer, eller tage den i flere bidder, og få en oplevelse, der kan sammenlignes med ungernes ”Pokemon go”.

Danmark på skinner

Mange danskere skal holde ferie i Danmark i år og genopleve hjemlandet med nye øjne. Nu kan danskerne også opleve ”Danmark på skinner” med et DSB Rejsepas eller prisvenlige orangebilletter, der åbner op for oplevelser i hele Danmark.

Den Store Skattejagt

Higer du efter sjove aktiviteter med din familie, så tag på skattejagt med børnene. Download dit skattekort og besøg ét af de fire museer. 

Skattekort - Herningsholm

Hvem finder skatten?

Tør du springe ud i det?

Få luft under vingerne og udfordr dig selv til det maksimale med et faldskærmsudspring. Få adrenalinet til at rulle i årene og det vildeste sus i maven, når du springer og daler 4.000 meter ned. For dig med mod til mere. 

Dropzone Denmark, Herning

Spring faldskærm med Dropzone Denmark

"Tror ikke man kan være mere i nuet, end når man hænger der. Det er fantastisk! Man går fra angst til lykke på få sekunder. Det er simpelthen for vildt at springe faldskærm!"

Dropzone Denmark, Herning
Dropzone Denmark, Herning
Dropzone Denmark, Herning

Laksefeber ved Skjern Å

Er du bidt af en gal lystfisker, så kast snøren ud og fang en laks i Skjern Å, som er den oprindelige stamme af vilde laks fra senest istid. En hver lystfiskers drøm! Prøv også lykken i en af de mange andre åer i området.

Vi står klar med gode oplevelser - ude og inde

Det er ikke uden grund, at vi kalder os Danmarks destination for erhverv, events, kunst og store oplevelser. I Herning og Ikast-Brande er der en masse at se og opleve – også hvis dit besøg ikke handler om et konkret event i Jyske Bank Boxen eller et af de andre spillesteder.

Vi byder nemlig på et væld af attraktioner og aktiviteter, der indbyder til sjove oplevelser på egen hånd eller for hele familien. Tag f.eks på tur til et af de mange naturskønne områder og benyt dig af de udendørs aktiviteter som smukke gå- og løberuter, mountainbikebaner, naturlegepladser, fiskeri, kanoture og golf. Eller få kulturelle oplevelser og se verdenskendt kunst i det offentlige rum.

Er vejret ikke til en tur ud i det blå, findes der mange muligheder for indendørs aktiviteter og forlystelser i et af områdets sjove vandland og indendørs forlystelsescentre.

Find inspiration til din næste oplevelse og læs meget mere om alle mulighederne her på siden. Eller gå direkte til aktivitetskalenderen her.