VisitHerning
Bryggeriet Herning
Stegt flæsk, tapas, sushi eller italiensk..

Hvad har du lyst til?

Spis, drik og shop

Uden mad og drikke dur helten ikke. Glæd dig til at besøge de hyggelige spisesteder, som byder på lette retter såvel som gastronomiske oplevelser. I byerne kan du udvide oplevelsen med en god shoppetur i de mange butikker.

Smag på den jyske hede

I de varme måneder kan du spise på brostenene, blandt blomster og bøgetræer, mens du om vinteren kan nyde gårdens buldrende bål i ro og mag bag ruderne.

Restaurant Skarrildhus

Skarrildhus elsker økologi!

Hos Restaurant Skarrildhus er økologiske og lokalt producerede råvarer en helt neturlig del af deres DNA. Hver eneste dag, året rundt, arbejder de fokuseret på at øge andelen af lokale råvarer og økologi i de gastronomiske oplevelser. 

I 2013 var Sinatur Skarrildhus den første danske hotelkæde, der fik Det Økologiske Spisemærke i bronze. I dag er det blevet opgraderet til sølvmærket, hvilket er din garanti for at der bruges 60-90% økologiske mad- og drikkevarer hos Restaurant Skarrildhus. 

Snyd ikke dig selv for en gastronomisk oplevelse hos Restaurant Skarrildhus, der også ligger naturskønt ned til Karstoft Å. 

Bang & Olufsen Herning

Nexus - En unik flagskibsbutik

På Torvet i Herning finder du huset "Nexus," som danner rammen om en helt særlig Bang & Olufsen butik. Den 450 m2 store bygning er arkitektonisk unik og meget mere end en butik. Et oplevelsesunivers med detaljer, overraskelsesmomenter og en designmæssig helhed, der imponerer de fleste. Her kan du visuelt opleve et fuldt produktsortiment og samtidig få rådgivning og hjælp til at integrere ældre B&O produkter med helt nye modeller.

Bang & Olufsen Herning
Bang & Olufsen Herning
Bang & Olufsen Herning

Spis, drik og shop - her kan du det hele!

Forkæl dig selv med en hyggestund med lækker mad og drikke
Når vi skal hygge os, hænger det ofte sammen med mad og drikke. I Herning og Ikast-Brande er der rig mulighed for hyggestunder sammen med dem du holder af på en af de mange barer, cafeer og restauranter. Hvad enten du skal spise brunch, frokost eller aftensmad, om du er til italiensk, traditionelt dansk, vietnamesisk, buffet eller noget helt andet, så står spisestederne klar til at give dig gode smagsoplevelser og god service i hyggelige omgivelser. Fuldend din hyggestund og madoplevelse med en drink eller øl på en af de mange barer.

En shoppeoplevelse af de rigtig gode
Er du i shoppehumør, så er udvalget stort, når du besøger Herning. Kast dig over de mange butikker i gågaden i centrum af Herning eller besøg HerningCentret, Midtjyllands største shoppingcenter. Besøger du Ikast, så kig forbi Strøgcentret og gå tørskoet fra butik til butik i Danmarks eneste overdækkede gågade. Hold også øje med de engagerede cityforeninger i området, som løbende planlægger events - f.eks. koncerter og Black Friday, hvor du kan finde mange gode tilbud og gøre din shoppeoplevelse endnu bedre.