Hotel Eyde
Godnat og sov godt

Bliv klar til en ny dag

Sov godt

En god nats søvn er vigtig, så du er frisk til dagens gøremål. Uanset om du er gæst i arbejdsmedfør eller ferieturist, så byder vi på overnatningsmuligheder lige fra luksussuite til primitiv overnatning i naturen.

Hoteller

Bed & Breakfast

Feriehuse og lejligheder

Feriecentre

Campingpladser

Eventcamping

Vandrerhjem og herberg

Lejrskoler

Hytter

Naturlejrpladser

Bondegårdsferie

Udforsk

Book dit næste ophold

Vi har noget for enhver smag, men husk at bestille din overnatning i god tid, så du er sikker på at bo præcis dét sted, som passer til dine behov. Der er rift om pladserne, når de store events løber af stablen. Book ophold her

Bo godt når du besøger det midtjyske område

Vi ser frem til dit besøg. Måske kan vi friste med en overnatning, når du alligevel slår vejen forbi. I Herning og Ikast-Brande er mulighederne mange, uanset om du ønsker at overnatte i centrum eller i de omkringliggende områder. 

Her bydes på lidt for enhver smag, hvad enten du ønsker billig overnatning eller vil betale for luksus. Du kan vælge imellem en række hoteller, Bed & Breakfast, ferielejligheder, campingpladser, vandrerhjem eller slå dig ned i naturen på en af de skønne naturlejrpladser med shelters. 

Har du brug for at bo i gåafstand til din begivenhed eller vil du hellere nyde dit ophold med rolige naturskønne områder lige uden for døren? Eller måske sætter du pris på hjemlig atmosfære i en hyggelig Bed & Breakfast? VisitHerning står klar til at hjælpe, så du finder den overnatning, der passer bedst til dig og dine behov.