Sov godt

En god nats søvn er vigtig, så du er frisk til dagens gøremål. Uanset om du er gæst i arbejdsmedfør eller ferieturist, så byder vi på overnatningsmuligheder lige fra luksussuite til primitiv overnatning i naturen.

Læs mere
Bestil din overnatning i god tid, så du er sikret en seng i byen, da overnatning er populært ved byens mange arrangementer

Book dit næste ophold

Ønsker du hjemlige omgivelser, kan du vælge mellem mere end 40 B&Bs, feriehuse og lejligheder i Herning og Ikast-Brande. Vores udlejere har mange års erfaring og byder dig indenfor i trygge rammer, ligesom de gerne giver et godt råd med på vejen under dit ophold i Herning. Bo på enkeltværelser eller i feriehuse med plads til op til 18 personer.
Book ophold her

Læs mere
Ønsker du hjælp med din booking, kan du ringe til OrgaNicer på 9627 2227

Ophold i Midtjylland

I Herning og Ikast-Brande finder du mange muligheder for overnatning, både i Herning centrum og resten af Herning og Ikast-Brande omegn. Hvad enten du ønsker billig overnatning, eller vil betale for luksus, ønsker at bo på hotel, Bed & Breakfast, i ferielejligheder, på campingplads eller i naturen, så er mulighederne mange i Herning. VisitHerning kan hjælpe dig med at finde den overnatning, der passer bedst til dig og dine behov.  

Hoteller:
I Herning og Ikast-Brande finder du et bredt udvalg af hoteller i forskellige prisklasser, som står klar til at tage imod dig med åbne arme. Vil du bo på et luksushotel i Herning centrum med alle muligheder inden for gåafstand? Eller ønsker du billig overnatning på vandrehjem med naturskønne områder lige uden for døren?

Bed & Breakfast:
Ønsker du rolige omgivelser og hjemlig atmosfære, så byder Herning og Ikast-brande på flere hyggelige Bed & Breakfast. Her vil du modtage en personlig service og få en dejlig snak over morgenmaden. VisitHerning tilbyder b&b i Herning centrum såvel som resten af omegnen.

Overnatning i naturen:
Området i og omkring Herning og Ikast-Brande byder på mange skønne naturområder og naturlejrpladser med shelters. Her kan du nyde en overnatning i det fri og tilberede din mad over bål. Nedenfor kan du se alle de skønne shelterpladser i området.