Bliv klar til en ny dag

Foto:Hotel Eyde&Hotel Eyde

Book dit næste ophold

Vi har noget for enhver smag, men husk at bestille din overnatning i god tid, så du er sikker på at bo præcis dét sted, som passer til dine behov. Der er rift om pladserne, når de store events løber af stablen. Book ophold her

Hotel Eyde

Hotel

Foto: Hotel Eyde

Luksus og komfort

Størstedelen af byens gæster kommer til Herning i erhvervsøjemed. Områdets hoteller står klar til at tage godt imod de mange gæster, som ofte vender retur med specifikke ønsker om samme hotel og værelser.

Midtjylland har et stort udvalg af hoteller. 

Se hoteller

Nybro shelterplads

Shelters

Foto: Herning Kommune

Sov under åben himmel

Nyd roen i de naturskønne områder i Midtjylland. Fyld lungerne med frisk luft imens du overnatter i shelters under åben himmel og med udsigt over den jyske eng og hede. Vi byder på mange attraktive naturpletter, hvor du har mulighed for at sejle ud i kano og tænde op for bålet. Rigtig dansk hygge.

Se shelters

Arnborg Camping

Camping

Foto: Arnborg Camping

Fællesskab, hygge og samvær

Hessellund Sø-Camping byder på afslapning, hygge og samvær i skønne omgivelser ved Karup Å. Med sin gode beliggenhed, blot 30 minutters kørsel fra Herning, ligger de tæt på mange af Midtjyllands attraktioner.

Se camping

Danhostel Herning

Vandrerhjem

Foto: Danhostel Herning

Godt og billigt

Fortrækker du at bo godt på budget, er Danhostel Herning et godt bud. Bo på enkeltværelser eller op til 5 personer på hvert værelse.

Se vandrerhjem

Bo godt når du besøger det midtjyske område

Vi ser frem til dit besøg. Måske kan vi friste med en overnatning, når du alligevel slår vejen forbi. I Herning og Ikast-Brande er mulighederne mange, uanset om du ønsker at overnatte i centrum eller i de omkringliggende områder. 

Her bydes på lidt for enhver smag, hvad enten du ønsker billig overnatning eller vil betale for luksus. Du kan vælge imellem en række hoteller, Bed & Breakfast, ferielejligheder, campingpladser, vandrerhjem eller slå dig ned i naturen på en af de skønne naturlejrpladser med shelters. 

Har du brug for at bo i gåafstand til din begivenhed eller vil du hellere nyde dit ophold med rolige naturskønne områder lige uden for døren? Eller måske sætter du pris på hjemlig atmosfære i en hyggelig Bed & Breakfast? VisitHerning står klar til at hjælpe, så du finder den overnatning, der passer bedst til dig og dine behov.