Sov godt

En god nats søvn er vigtig. Særligt efter en lang dag på messe, efter en fed koncert, eller inden en krævende arbejdsdag til møde eller konference. Der er mange muligheder for overnatning - hvad enten du er til luksus, hjemlige omgivelser eller primitiv overnatning i naturen. 

Læs mere

Sov hjemme hos Maja

I starten af 1990’erne, da børnene var flyttet hjemmefra, begyndte Maja Langhoff og hendes mand at udleje værelser til overnattende i Herning. Det er både forretningsfolk, koncertgæster og sportsfolk, der lægger vejen forbi den klassiske røde murermestervilla i den sydlige del af byen. Gæsterne har bragt masser af gode historier og oplevelser med sig. For eksempel lånte en tysk gæst Majas cykel under VM i ishockey, så han kunne samle flasker og bruge pantpengene på oplevelser under sit besøg i Herning.

Læs mere
Bestil din overnatning i god tid, så du er sikret en seng i byen, da overnatning er populært ved byens mange arrangementer

Book dit næste ophold

Ønsker du hjemlige omgivelser, kan du vælge mellem mere end 40 B&Bs, feriehuse og lejligheder i Herning og Ikast-Brande. Vores udlejere har mange års erfaring og byder dig indenfor i trygge rammer, ligesom de gerne giver et godt råd med på vejen under dit ophold i Herning. Bo på enkeltværelser eller i feriehuse med plads til op til 18 personer.
Book ophold her

Læs mere
Ønsker du hjælp med din booking, kan du ringe til VisitHernings bookingafdeling på 9627 2235

Overnat i autocamper

I Herning og Ikast-Brande finder du mange muligheder for overnatning, både i Herning centrum og resten af Herning og Ikast-Brande omegn. Hvad enten du ønsker billig overnatning, eller vil betale for luksus, ønsker at bo på hotel, Bed & Breakfast, i ferielejligheder, på campingplads eller i naturen, så er mulighederne mange i Herning. VisitHerning kan hjælpe dig med at finde den overnatning, der passer bedst til dig og dine behov.  

Hoteller:
I Herning og Ikast-Brande finder du et bredt udvalg af hoteller i forskellige prisklasser, som står klar til at tage imod dig med åbne arme. Vil du bo på et luksushotel i Herning centrum med alle muligheder inden for gåafstand? Eller ønsker du billig overnatning på vandrehjem med naturskønne områder lige uden for døren?

Bed & Breakfast:
Ønsker du rolige omgivelser og hjemlig atmosfære, så byder Herning og Ikast-brande på flere hyggelige Bed & Breakfast. Her vil du modtage en personlig service og få en dejlig snak over morgenmaden. VisitHerning tilbyder b&b i Herning centrum såvel som resten af omegnen.

Overnatning i naturen:
Området i og omkring Herning og Ikast-Brande byder på mange skønne naturområder og naturlejrpladser med shelters. Her kan du nyde en overnatning i det fri og tilberede din mad over bål. Nedenfor kan du se alle de skønne shelterpladser i området.