VisitHerning byder turisterne velkommen i turistbureauet i centrum af Herning. Her kan du får inspiration til dit besøg – enten via diverse brochurer eller ved en snak med en af vores medarbejdere.

OrgaNicer – VisitHernings møde- og eventbureau - har det fulde overblik over overnatningskapaciteten. Mangler du overnatning i forbindelse med dit besøg i Herning eller Ikast-Brande, så kontakt os. Vi hjælper dig med din booking.

Velkommen – vi giver dig inspiration til det gode besøg!

VisitHerning tager forbehold for fejl og mangler på hjemmesiden.

Kontakt

Giv os et ring, send en mail eller kig forbi turistbureauet. Vi står klar til at hjælpe dig til gode oplevelser i Herning og Ikast-Brande.

Læs mere

Besøger du vores turistbureau i Herning kan du finde turistmagasiner fra byer i Danmark, brochurer og naturfoldere fra Herning og Ikast-Brande. Du kan købe postkort fra Herning.
(Vi sælger ikke længere fisketegn og gavekort til Small Danish Hotels). 

Mangler du cykelkort eller et kort over Danmark skal du forbi en boghandler. Campingpas er udgået og sælges ikke længere hos os. 

OrgaNicer er VisitHernings professionelle møde-, konference- og eventafdeling. OrgaNicer håndterer arrangementer i hele Danmark og flere steder i udlandet. Og naturligvis også i Herning.