Operafestival 2019
Mærk stemningen

til fede events

Operafestival 2019

Det sker - noget for enhver smag

Er du musikelsker er der altid et alsidigt koncertprogram med fede musikoplevelse. Men der er også noget til dig, som vil opleve andre ting lige fra publikumsmesser til teaterforestillinger, foredrag og kunstudstillinger.

Årets største events

Foto: VisitHerning

Efterårssæsonens eventkalender

Tag et kig i eventkalenderen og bliv inspireret til din næste store oplevelse.

Flere spændende arrangementer

Se også andre arrangementer i det midtjyske, som er et besøg værd.

Fagmesser

Koncerter

Sport

Teater

Stand up

Events for børn

Oplevelser lige nu

Mangler du inspiration til, hvad din næste store oplevelse skal være, så tjek ud hvad der er aktuelt lige nu. Der er rig mulighed for at finde lige den oplevelse, som passer til dig. 

Liste
Kort

Et besøg værd

Der er mange gode grunde til at slå vejen forbi. I hele destinationen venter der oplevelser – store som små – så du med garanti kommer hjem igen med bagagen fyldt op af nye indtryk.

Efterårsferie i Herning og Ikast-Brande er fyldt med sjove aktiviteter for store og små

Foto: herningCentret

Store events på vej

Det er ikke uden grund, at vi er Danmarks destination for erhverv, events, kunst og store oplevelser. Se her hvad du kan glæde dig til i 2020/2021 - endnu flere unikke oplevelser sammen med dem, du holder af. På gensyn!

EM i Damehåndbold

Fredag den 4. december 2020 går det løs i Jyske Bank Boxen igen, når Danmark spiller åbningskamp i forbindelse med EM i Kvindehåndbold. Værtskabet er delt mellem Danmark og Norge. Begge lande får glæde af to grupper i indledende runde og én mellemrunde, mens kampene i finale-weekenden spilles i Oslo.

EM i Damehåndbold

Ferie for Alle

Vær med når Skandinaviens største feriemesse finder sted i MCH Messecenter Herning 26. - 28. februar 2021. Kom verden rundt via de mange rejseforedrag, byd på spændende rejser og oplevelser i vores auktioner, stil sulten i én af de mange temarestauranter eller deltag i de mange konkurrencer hos udstillerne.

Ferie for Alle

International Street Art Festival

Glæd dig til den Internationale Street Art Festival, der afholdes næste gang i sommeren 2021. Her indtager internationale kunstnere byen og forvandler den med hvert sit unikke og særprægede værk. De spektakulære værker kan opleves til langt hen på sensommeren. Når festivalen løber af stablen møder tusindvis af spændte folk op. 

International Street Art Festival

 

 

Det sker i Herning og Ikast-Brande – og du skal med

Er du klar til unikke oplevelser i særklasse, så tjek op på dine muligheder i Herning og Ikast-Brande, som er Danmarks destination for erhverv, events, kunst og store oplevelser.

Mange af vores gæster kommer til området i arbejdsmedfør i forbindelse med en af de mange messer eller konferencer i MCH Messecenter Herning. Erhvervsturister kommer også til området, når de holder møder med de mange internationale virksomheder, som holder til i området.

Vi byder også velkommen til dig, når du gæster området i forbindelse med en af de store events, koncerter eller sportsbegivenheder. Eller dig med interesse for kunst og kultur, natur og udendørsaktivitet, som f.eks. fiskeri, vandring, kanoture, golf o.l.

Også børn og barnlige sjæle kan boltre sig i et væld af oplevelser og aktiviteter. Slå jer løs i f.eks. Baboon City, skaterparker, naturlegepladser, mountainbikebaner, fodboldgolf eller et af vores sjove vandlande.

Der er lidt for enhver smag, når ”Det sker” i Herning og Ikast-Brande.