Gå til indhold
VM Ishockey 2018
Mærk stemningen

til fede events

RemisenBrande

Det sker - noget for enhver smag

Er du musikelsker er der altid et alsidigt koncertprogram med fede musikoplevelser. Men der er også noget til dig, som vil opleve andre ting lige fra publikumsmesser til teaterforestillinger, foredrag og kunstudstillinger.

Oplevelser lige nu

Mangler du inspiration til, hvad din næste store oplevelse skal være, så tjek ud hvad der er aktuelt lige nu. Der er rig mulighed for at finde lige den oplevelse, som passer til dig. 

Liste
Kort

At væve med blyant, at tegne med tråd

10. februar - 26. juni 2022.

Udstillingen "At væve med blyant, at tegne med tråd" er skabt i samarbejde mellem tekstildesigner og væver, Astrid Skibsted og billedkunstner, Line Elkjær. De udstillede...

Læs mere

Tina Turner

’What’s Love Got to Do With It? – A Tribute to Tina Turner’ – sådan lyder titlen på den ultimative hyldestkoncert til Tina Turner, der kan opleves i MCH Herning Kongrescenter.

Simple Minds

Vær med når Simple Minds fejrer 40 års jubilæum i Herning!

Kashmir
Foto: MCH

Kashmir

Torsdag 26. maj 2022 kl. 20.00 kan du i Jyske Bank Boxen opleve en eksklusiv koncert med Kashmir. 

Opera i det fri
Foto: HEART

Opera i det fri

Søndag 29. maj 2022 kl. 16.00-17.30. 

 

Gratis adgang.

Fantastiske stemmer under åben himmel er efterhånden blevet en fast tradition for publikummer i hele Danmark. For 16. gang opfører Det Kongeli...

Læs mere
Lykkecup 2022
Foto: Lykkeliga

Lykkecup 2022

Lørdag 4. juni 2022 kl. 9.30.

Kom med til årets fest for børn med udviklingshandicap og deres familier - Lykkecup!

Herning Kommune og MCH er igen vært for de 850 børn med udviklingshandicap og deres...

Læs mere
Foto: Scorpions

Scorpions

Fredag 10. juni 2022 kl. 20.00 kan du i Jyske Bank Boxen opleve det ikoniske rockband Scorpions. 

André Rieu
Foto: MCH

André Rieu

André Rieu kommer tilbage til Danmark og Herning i 2022, hvor han gæster Jyske Bank Boxen.

International Street Art Festival

Glæd dig til festlige dage når International Street Art Festival i Brande afholdes 25. - 26. juni 2022.

GNAGS
Foto: Per Lange

GNAGS

Det er nu, hvis man skal nå at opleve et af Danmarks mest sejlivede og bedste LIVE-bands i fri dressur. GNAGS sadler op til sommerens store koncerter og festivaller med koncert i Sdr. Anlæg i Herning.

Natteliv Østergade
Foto: Jannie Nyegaard

Se flere events

Tag et kig i begivenhedskalenderen. I Herning og Ikast-Brande er der spændende events året rundt. Oplev store koncerter i Jyske Bank Boxen, fag- og publikumsmesser i MCH Messecenter Herning, inspirerende foredrag i MCH Herning Kongrescenter, fødevaremarkedet i Strøgcentret i Ikast og meget mere. 

Blå Mandag i Herning 2023

Med en samlet Blå Mandags pakke er alle dagens måltider, aktiviteter og transport bestilt og på plads inden I tager hjemmefra. Konfirmanderne får alle et adgangsgivende armbånd. Det eneste I skal gøre er at følge dagens program og have det sjovt. Læs mere her

Hold jeres Blå Mandag i Herning

Store events på vej

Det er ikke uden grund, at vi er Danmarks destination for erhverv, events, kunst og store oplevelser. Se her hvad du kan glæde dig til - endnu flere unikke oplevelser sammen med dem, du holder af. På gensyn!

Garmin Challenge Herning

Middle Distancen er hovedeventet ved GARMIN CHALLENGEHERNING. Her svømmer atleterne 1,9 km i Fuglsang sø, efterfulgt af 90 km på cyklen gennem de smukke omgivelser omkring Herning. Målstregen krydses efter 21,1 km løb gennem Herning centrum. 

Læs mere

 

 

 

ECCO FEI World Championships 2022

6. - 14- august 2022 kan du glæde dig til spring, paradressage og voltigering. Området ved MCH og Herning midtby bliver fyldt med liv og godt humør når verdenseliten dyster om verdensmesterskabet. 

Læs mere

 

Jyske Bank Boxen

Andrea Bocelli

26. marts 2023. En af verdens største stemmer indtager endnu engang Jyske Bank Boxen, når den italienske stjernetenor Andrea Bocelli lægger vejen forbi Herning. 

Læs mere

 

Det sker i Herning og Ikast-Brande – og du skal med

Er du klar til unikke oplevelser i særklasse, så tjek op på dine muligheder i Herning og Ikast-Brande, som er Danmarks destination for erhverv, events, kunst og store oplevelser.

Mange af vores gæster kommer til området i arbejdsmedfør i forbindelse med en af de mange messer eller konferencer i MCH Messecenter Herning. Erhvervsturister kommer også til området, når de holder møder med de mange internationale virksomheder, som holder til i området.

Vi byder også velkommen til dig, når du gæster området i forbindelse med en af de store events, koncerter eller sportsbegivenheder. Eller dig med interesse for kunst og kultur, natur og udendørsaktivitet, som f.eks. fiskeri, vandring, kanoture, golf o.l.

Også børn og barnlige sjæle kan boltre sig i et væld af oplevelser og aktiviteter. Slå jer løs i f.eks. Baboon City, skaterparker, naturlegepladser, mountainbikebaner, fodboldgolf eller et af vores sjove vandlande.

Der er lidt for enhver smag, når ”Det sker” i Herning og Ikast-Brande.