Herning Street Food Festival
VM i Ridesport 2022

Mærk stemningen til fede events

Foto:Jannie Nyegaard&Jannie Nyegaard

Det sker - noget for enhver smag

Er du musikelsker er der altid et alsidigt koncertprogram med fede musikoplevelser. Men der er også noget til dig, som vil opleve andre ting lige fra publikumsmesser til teaterforestillinger, foredrag og kunstudstillinger.

Herning City Gadeløbet

Årets største events

Foto: Mette Gottlieb

Oplevelser lige nu

Mangler du inspiration til, hvad din næste store oplevelse skal være, så tjek ud hvad der er aktuelt lige nu. Der er rig mulighed for at finde lige den oplevelse, som passer til dig. 

Liste
Kort
Jul i Herning og Ikast-Brande 2023
Foto: Nicolas Jægergaard

Jul i Herning og Ikast-Brande 2023

Se Julens mange oplevelser.

Læs mere

Jul på Herningsholm med Jim Lyngvilds Kongerækken

24. november - 10. december, på udvalgte dage og tidspunkter.

Oplev et udpluk af storslåede billeder af fortidens konger og dronninger sammen med overdådige kostumer og udvalgte effekter ...
Læs mere

Faulty Towers Dining Experience

Tirsdag 28. november 2023 kl. 19.00.
Onsdag 29. november 2023 kl. 19.00.
Torsdag 30. november 2023 kl. 19.00.

Du har sikkert set, hvordan Basil, Sybil og Manuel fjoller og klumrer rundt i den populære ...

Læs mere

VM i Kvindehåndbold 2023

Torsdag 30. november - søndag 17. december 2023. 

Herning og Jyske Bank Boxen bliver atter værter for en stor håndboldfest i Danmark. Jyske Bank Boxen har allerede nu dannet rammerne for et hav af da...

Læs mere
Juletræstænding i Brande
Foto: Nicolas Jægergaard

Juletræstænding i Brande

Fredag 1. december kl 17.00.

Juletræet tændes fredag 1. december kl 17.00.

Der er julemand, musik, lodtrækning af gaver, vafler, brændte mandler

Læs mere

Stig Rossen Julekoncert 2023

Fredag 1. december 2023 kl. 20.00.

For 29. år i træk drager Stig Rossen atter rundt i det ganske for at sprede julestemning. Og han er en sand mester i netop julestemning og julehygge, hvilket kan op...

Læs mere

Juletræstænding i Herning City

Søndag 3. december 2023 kl. 16.00.

Traditionen tro, tændes det store juletræ på Torvet, i anledning af første søndag i advent. Dette foregår med hjælp fra borgmester Dorte West, der siger et par bevi...

Læs mere
Natteliv Østergade
Foto: Jannie Nyegaard

Se flere events

Tag et kig i begivenhedskalenderen. I Herning og Ikast-Brande er der spændende events året rundt. Oplev store koncerter i Jyske Bank Boxen, fag- og publikumsmesser i MCH Messecenter Herning, inspirerende foredrag i MCH Herning Kongrescenter, fødevaremarkedet i Strøgcentret i Ikast og meget mere. 

Blå Mandag i Herning 2024

Med en samlet Blå Mandags pakke er alle dagens måltider, aktiviteter og transport bestilt og på plads inden I tager hjemmefra. Konfirmanderne får alle et adgangsgivende armbånd. Det eneste I skal gøre er at følge dagens program og have det sjovt. Læs mere her

Store events på vej

Det er ikke uden grund, at vi er Danmarks destination for erhverv, events, kunst og store oplevelser. Se her hvad du kan glæde dig til - endnu flere unikke oplevelser sammen med dem, du holder af. På gensyn!

VM i Kvindehåndbold 2023

Torsdag 30. november - søndag 17. december 2023. Nu er Herning igen klar til at byde kvindelandsholdet og andre nationer velkommen til VM-kampe i byen, hvor der bliver rig mulighed for at støtte Håndbolddamerne ved en eller flere kampe i det midtjyske.

Læs mere

 

 

VM Ishockey 2018

Foto:Jannie Nyegaard

DM-ugen 2024

Den succesrige DM-uge, hvor over 200 danske mestre skal findes i en lang række forskellige idrætsgrene, skal i 2024 og 2026 afholdes i Herning Kommune. DM holdes bl.a. på Torvet i Herning, ved Fuglsang Sø, omkring kunstmuseet HEART m.fl.

Læs mere

 

VM Ishockey 2018

Foto:Jannie Nyegaard

IIHF Ishockey VM 2025

IIHF Verdensmesterskabet 2025 bliver det 89. verdensmesterskab i ishockey, arrangeret af IIHF. Mesterskabet skal afvikles i Sverige og Danmark. Sverige er VM-værtsland for 12. gang, mens det er anden gang, at Danmark lægger is til VM-kampene.

Læs mere

 

Det sker i Herning og Ikast-Brande – og du skal med

Er du klar til unikke oplevelser i særklasse, så tjek op på dine muligheder i Herning og Ikast-Brande, som er Danmarks destination for erhverv, events, kunst og store oplevelser.

Mange af vores gæster kommer til området i arbejdsmedfør i forbindelse med en af de mange messer eller konferencer i MCH Messecenter Herning. Erhvervsturister kommer også til området, når de holder møder med de mange internationale virksomheder, som holder til i området.

Vi byder også velkommen til dig, når du gæster området i forbindelse med en af de store events, koncerter eller sportsbegivenheder. Eller dig med interesse for kunst og kultur, natur og udendørsaktivitet, som f.eks. fiskeri, vandring, kanoture, golf o.l.

Også børn og barnlige sjæle kan boltre sig i et væld af oplevelser og aktiviteter. Slå jer løs i f.eks. Baboon City, skaterparker, naturlegepladser, mountainbikebaner, fodboldgolf eller et af vores sjove vandlande.

Der er lidt for enhver smag, når ”Det sker” i Herning og Ikast-Brande.