Gå til indhold
VM Ishockey 2018
Mærk stemningen

til fede events

RemisenBrande

Det sker - noget for enhver smag

Er du musikelsker er der altid et alsidigt koncertprogram med fede musikoplevelser. Men der er også noget til dig, som vil opleve andre ting lige fra publikumsmesser til teaterforestillinger, foredrag og kunstudstillinger.

Oplevelser lige nu

Mangler du inspiration til, hvad din næste store oplevelse skal være, så tjek ud hvad der er aktuelt lige nu. Der er rig mulighed for at finde lige den oplevelse, som passer til dig. 

Liste
Kort
Foto: Nicolas Jægergaard

Sommerferie

Skal du holde sommerferie i destination Herning og Ikast-Brande har I masser af skønne oplevelser i vente. 

Oplev vilde dyr i herningCentret
Foto: Christina Braad Jensen

Oplev vilde dyr i herningCentret

27. juni - 14. august 2022.

herningCentret har sluppet rovdyrene løs! 

Kom ind og oplev udstillingen “Predators”, som er vilde dyr helt tilbage fra oldtiden og op i gennem det 21. århundrede.

E...

Læs mere
Hestesjov i Herning City
Foto: Mette Gottlieb

Hestesjov i Herning City

4. - 14. august 2022.

Herning er klar til en folkefest for alle aldre. I år er Danmark vært for VM i ridesport 2022 (spring, dressur, paradressage og voltigering).

Det er ikke bare et af de største ...

Læs mere
Street Food Festival
Foto: Nicolas Jægergaard

Street Food Festival

4. - 14. august 2022.

Kom til brag af et madmekka, udendørs råhygge og festivitas, når Herning City & Herning Kommune inviterer til Street Food Festival på Torvet i Herning under VM i ridesport 2022....

Læs mere

Shopping og sjove aktiviteter i herningCentret

Denne sommer sørger herningCentret for et hav af gode sommeraktiviteter for hele familien. 

Rid på en kæphest
I forbindelse med VM i Ridesport 2022 har Panduro opsat en lang ridebane som du kan prøve ...

Læs mere
Herning2022
Foto: VM i ridesport 2022

VM i ridesport 2022

Verdensmesterskaberne i de fire ridesportsdiscipliner springning, dressur, para dressur og voltigering afholdes i Herning 6. - 14. august 2022. Herning2022 bliver det største ridesportsevent nogensinde afholdt i Danmark!

PostNord Danmark Rundt 2022
Foto: VisitHerning

PostNord Danmark Rundt 2022

18. august 2022. 

Herning er målby, når PostNord Danmark Rundt 2022 skal ud på kongeetapen, der måler hele 239,3 km og byder på ikke mindre end 10 grusstrækninger.

Kongeetapen Otterup - Herning 239,...

Læs mere
Formland Autumn 2022
Foto: Formland

Formland Autumn 2022

18. - 21. august 2022.

Som Danmarks største designmesse giver Formland dig et overblik over nyheder, trends og tendenser inden for nordisk design lige nu og i den nærmeste fremtid. Her mødes besøgend...

Læs mere
Landsbyfesten (Frilandsmuseet)
Foto: Museum Midtjylland

Landsbyfesten (Frilandsmuseet)

21. august 2022 kl. 12.00 - 16.00.

Søndag d. 21. august er det igen tid til den traditionsrige landsbyfest på Frilandsmuseet Herning. Medbring familien og madkurv og tag på søndagsudflugt i det grønn...

Læs mere
More Jacks
Foto: MCH

More Jacks

Søndag 21. august 2022 kl. 19.30

Oplev More Jacks i en medrivende koncertversion, hvor de fire musikalske herrer præsenterer et bredt udvalg af de bedste sange fra deres succesrige teaterkoncerter. S...

Læs mere
DM i stand-up
Foto: MCH

DM i stand-up

TIRSDAG 23. AUGUST 2022 KL. 19:00

Oplev komiktalenter på stribe, når en del af DM i standup udspiller sig i MCH Herning Kongrescenter 23. august i år. Aftenens værter, Hav & Kamal, er en oplevelse i ...

Læs mere
Homecoming - Herning Opera Festival
Foto: Herning Opera Festival

Homecoming - Herning Opera Festival

Torsdag 25. august 2022 kl. 19.30. 

Herning Opera Festival 2022 inviterer til et brag af en sangfest. Under ledelse af Charlotte Rowan tager de 100 sangere i MidtVest Pigekor og Herning Kirkes Drenge...

Læs mere

Forudsigelser af Jan Hellesøe

Lørdag 10. september 2022 kl. 20.00.

Jan Hellesøe vil hypnotisere og manipulere publikum i Herning.

“Hvordan i al verden gjorde han det…..!?” Er ofte ordvalget efter man har set Jan Hellesøe optræde...

Læs mere

Mahamad Habane

Lørdag 10. september 2022 kl. 19.00. 

Gennem de sidste mange år har Mahamad Habane optrådt på scener hele landet over og dermed vist sit store talent både live og på tv. Nogle af de programmer, den t...

Læs mere
Natteliv Østergade
Foto: Jannie Nyegaard

Se flere events

Tag et kig i begivenhedskalenderen. I Herning og Ikast-Brande er der spændende events året rundt. Oplev store koncerter i Jyske Bank Boxen, fag- og publikumsmesser i MCH Messecenter Herning, inspirerende foredrag i MCH Herning Kongrescenter, fødevaremarkedet i Strøgcentret i Ikast og meget mere. 

Blå Mandag i Herning 2023

Med en samlet Blå Mandags pakke er alle dagens måltider, aktiviteter og transport bestilt og på plads inden I tager hjemmefra. Konfirmanderne får alle et adgangsgivende armbånd. Det eneste I skal gøre er at følge dagens program og have det sjovt. Læs mere her

Hold jeres Blå Mandag i Herning

Store events på vej

Det er ikke uden grund, at vi er Danmarks destination for erhverv, events, kunst og store oplevelser. Se her hvad du kan glæde dig til - endnu flere unikke oplevelser sammen med dem, du holder af. På gensyn!

VM i ridesport 2022

VM i ridesport 2022

6. - 14- august 2022 kan du glæde dig til spring, paradressage og voltigering. Området ved MCH og Herning midtby bliver fyldt med liv og godt humør når verdenseliten dyster om verdensmesterskabet. 

Læs mere

 

 

 

 

Agromek

Agromek 2022

29. november - 2. december 2022. Agromek er landbrugsmessen, der gennem mere end 40 år har samlet landbrugsindustrien, dens leverandører, kunder og samarbejdspartnere. Det er her hele branchen mødes, netværk skabes, handler indgås, og inspiration og viden opstår.

Læs mere

 

Jyske Bank Boxen

Andrea Bocelli

26. marts 2023. En af verdens største stemmer indtager endnu engang Jyske Bank Boxen, når den italienske stjernetenor Andrea Bocelli lægger vejen forbi Herning. 

Læs mere

 

Det sker i Herning og Ikast-Brande – og du skal med

Er du klar til unikke oplevelser i særklasse, så tjek op på dine muligheder i Herning og Ikast-Brande, som er Danmarks destination for erhverv, events, kunst og store oplevelser.

Mange af vores gæster kommer til området i arbejdsmedfør i forbindelse med en af de mange messer eller konferencer i MCH Messecenter Herning. Erhvervsturister kommer også til området, når de holder møder med de mange internationale virksomheder, som holder til i området.

Vi byder også velkommen til dig, når du gæster området i forbindelse med en af de store events, koncerter eller sportsbegivenheder. Eller dig med interesse for kunst og kultur, natur og udendørsaktivitet, som f.eks. fiskeri, vandring, kanoture, golf o.l.

Også børn og barnlige sjæle kan boltre sig i et væld af oplevelser og aktiviteter. Slå jer løs i f.eks. Baboon City, skaterparker, naturlegepladser, mountainbikebaner, fodboldgolf eller et af vores sjove vandlande.

Der er lidt for enhver smag, når ”Det sker” i Herning og Ikast-Brande.