skip_to_main_content
VisitHerning

Oplevelser lige nu

Mangler du inspiration til, hvad din næste store oplevelse skal være, så tjek ud hvad der er aktuelt lige nu. Der er rig mulighed for at finde lige den oplevelse, som passer til dig. 

Liste
Kort

Blå Mandag i Herning 2022

Med en samlet Blå Mandags pakke er alle dagens måltider, aktiviteter og transport bestilt og på plads inden I tager hjemmefra. Konfirmanderne får alle et adgangsgivende armbånd. Det eneste I skal gøre er at følge dagens program og have det sjovt. Læs mere her

25. april, 2. maj, 9. maj og 16. maj 2022.

Store events på vej

Det er ikke uden grund, at vi er Danmarks destination for erhverv, events, kunst og store oplevelser. Se her hvad du kan glæde dig til - endnu flere unikke oplevelser sammen med dem, du holder af. På gensyn!

Hest & Rytter

FEI WORLD CUP HERNING

20. - 24. oktober 2021. Oplev World Cup Herning, når det populære stævne er tilbage i efteråret 2021. MCH Messecenter Herning, Jyske Bank Boxen og Arena M danner rammen om spring- og dressurkonkurrencer samt stort show og DWB følauktion. 

Læs mere

QUEEN MACHINE

Lørdag 6. november 2021kan du opleve Nordeuropas bedste bud på Freddie Mercury og alle de fantastiske versioner af udødelige Queen-klassikere. Det bliver en storslået og medrivende koncert hvor du kan glæde dig til bl.a. storhittet 'I want to break free'.  

Læs mere

 

 

ECCO FEI World Championships 2022

6. - 14- august 2022 kan du glæde dig til spring, paradressage og voltigering. Området ved MCH og Herning midtby bliver fyldt med liv og godt humør når verdenseliten dyster om verdensmesterskabet. 

Læs mere

 

Det sker i Herning og Ikast-Brande – og du skal med

Er du klar til unikke oplevelser i særklasse, så tjek op på dine muligheder i Herning og Ikast-Brande, som er Danmarks destination for erhverv, events, kunst og store oplevelser.

Mange af vores gæster kommer til området i arbejdsmedfør i forbindelse med en af de mange messer eller konferencer i MCH Messecenter Herning. Erhvervsturister kommer også til området, når de holder møder med de mange internationale virksomheder, som holder til i området.

Vi byder også velkommen til dig, når du gæster området i forbindelse med en af de store events, koncerter eller sportsbegivenheder. Eller dig med interesse for kunst og kultur, natur og udendørsaktivitet, som f.eks. fiskeri, vandring, kanoture, golf o.l.

Også børn og barnlige sjæle kan boltre sig i et væld af oplevelser og aktiviteter. Slå jer løs i f.eks. Baboon City, skaterparker, naturlegepladser, mountainbikebaner, fodboldgolf eller et af vores sjove vandlande.

Der er lidt for enhver smag, når ”Det sker” i Herning og Ikast-Brande.