Herning Street Food Festival
VM i Ridesport 2022

Mærk stemningen til fede events

Foto:Jannie Nyegaard&Jannie Nyegaard

Det sker - noget for enhver smag

Er du musikelsker er der altid et alsidigt koncertprogram med fede musikoplevelser. Men der er også noget til dig, som vil opleve andre ting lige fra publikumsmesser til teaterforestillinger, foredrag og kunstudstillinger.

Herning City Gadeløbet

Årets største events

Foto: Mette Gottlieb

Oplevelser lige nu

Mangler du inspiration til, hvad din næste store oplevelse skal være, så tjek ud hvad der er aktuelt lige nu. Der er rig mulighed for at finde lige den oplevelse, som passer til dig. 

Liste
Kort
DM-ugen stangspring
Foto: Lars Møller

DM-ugen

Stort sportevent, der viser og hylder det bedste fra toppen af dansk eliteidræt. Afvikles i Herning i 2026. 

Streetfood Festival 2024
Foto: Nicolas Jægergaard

Streetfood Festival 2024

7. - 11. august 2024. I 5 dage omdannes, i samarbejde med Herning City og Herning Kommune, torvet til et kulinarisk slaraffenland fyldt med lækker streetfood og et hav af aktiviteter for store og små....

Læs mere

Formland Autumn 2024

17. - 19. august 2024.

Som nordens mest inspirerende design- og interiørmesse samler Formland indkøberne fra branchen og tilbyder din virksomhed den perfekte mulighed for at skabe nye leads og styrke...

Læs mere
Herning Opera Festival 2024
Foto: Nicolas Jægergaard

Herning Opera Festival 2024

21. - 25. august 2024.

Herning Opera Festival er en operafest for alle aldre, alle typer, alle slags ører, alle musikelskere – både operakendere og operanovicer.

Målet er at præsentere opera, som pu...

Læs mere

Anders Blichfeldt - Tik Tak Tur 2024

Lørdag 7. september 2024.

Han står bag talrige ørehængere som ’Bonsoir Madame’, ’No Peace Like in Heaven’ og ’Big Boys in Red and White’, og han har gennem tiden opbygget en status som en af landets ...

Læs mere

Anders Wortmann - Far

Søndag 8. september 2024 kl. 19.00.

Oplev en uforglemmelig aften i MCH Herning Kongrescenter, når Anders Wortmann inviterer dig ind i sit familieunivers fyldt med sjove sange, guitar og lattermilde s...

Læs mere

Sebastian Klein - Verdens klammeste og mærkeligste dyr

Søndag 8. september 2024 kl. 14.00.

Alle børn elsker Sebastian Klein. Nu kan man komme helt tæt på den fantastiske formidler og hans finurlige fortællinger, når han vender tilbage til MCH Herning Kon...

Læs mere

Hella Joof - Tro, Håb & Kærlighed

Tirsdag 10. september 2024 kl. 19.00.

Lad dig rive med af Hella Joofs nye sprudlende foredrag ’Tro, Håb & Kærlighed’, når hun besøger MCH Herning Kongrescenter 10. september 2024.

Den populære og fo...

Læs mere
Natteliv Østergade
Foto: Jannie Nyegaard

Se flere events

Tag et kig i begivenhedskalenderen. I Herning og Ikast-Brande er der spændende events året rundt. Oplev store koncerter i Jyske Bank Boxen, fag- og publikumsmesser i MCH Messecenter Herning, inspirerende foredrag i MCH Herning Kongrescenter, fødevaremarkedet i Strøgcentret i Ikast og meget mere. 

Blå Mandag i Herning 2024

Med en samlet Blå Mandags pakke er alle dagens måltider, aktiviteter og transport bestilt og på plads inden I tager hjemmefra. Konfirmanderne får alle et adgangsgivende armbånd. Det eneste I skal gøre er at følge dagens program og have det sjovt. Læs mere her

Store events på vej

Det er ikke uden grund, at vi er Danmarks destination for erhverv, events, kunst og store oplevelser. Se her hvad du kan glæde dig til - endnu flere unikke oplevelser sammen med dem, du holder af. På gensyn!

Street Food

Foto:Nicolas Jægergaard

Streetfood Festival
7. - 11. august 2024.

I 5 dage omdannes, i samarbejde med Herning City og Herning Kommune, torvet til et kulinarisk slaraffenland.

Læs mere her

Foto:Jørgen Tveen - Herning Fotoklub

Herning Opera Festival
21. - 25. august 2024.

Herning Opera Festival er en operafest for alle aldre, alle typer, alle slags ører, alle musikelskere – både operakendere og operanovicer.

Læs mere her

VM Ishockey 2018

Foto:Jannie Nyegaard

IIHF Ishockey VM 2025

IIHF Verdensmesterskabet 2025 bliver det 89. verdensmesterskab i ishockey, arrangeret af IIHF. Mesterskabet skal afvikles i Sverige og Danmark. Sverige er VM-værtsland for 12. gang, mens det er anden gang, at Danmark lægger is til VM-kampene.

Læs mere

 

Det sker i Herning og Ikast-Brande – og du skal med

Er du klar til unikke oplevelser i særklasse, så tjek op på dine muligheder i Herning og Ikast-Brande, som er Danmarks destination for erhverv, events, kunst og store oplevelser.

Mange af vores gæster kommer til området i arbejdsmedfør i forbindelse med en af de mange messer eller konferencer i MCH Messecenter Herning. Erhvervsturister kommer også til området, når de holder møder med de mange internationale virksomheder, som holder til i området.

Vi byder også velkommen til dig, når du gæster området i forbindelse med en af de store events, koncerter eller sportsbegivenheder. Eller dig med interesse for kunst og kultur, natur og udendørsaktivitet, som f.eks. fiskeri, vandring, kanoture, golf o.l.

Også børn og barnlige sjæle kan boltre sig i et væld af oplevelser og aktiviteter. Slå jer løs i f.eks. Baboon City, skaterparker, naturlegepladser, mountainbikebaner, fodboldgolf eller et af vores sjove vandlande.

Der er lidt for enhver smag, når ”Det sker” i Herning og Ikast-Brande.