Fermaten
Mærk stemningen

Få nye oplevelser

Det sker - noget for enhver smag

Er du musikelsker er der altid et alsidigt koncertprogram med fede musikoplevelse. Men der er også noget til dig, som vil opleve andre ting lige fra publikumsmesser til teaterforestillinger, foredrag og kunstudstillinger.

Vintersæsonens eventkalender

Tag et kig i eventkalenderen og bliv inspireret til din næste store oplevelse.

Flere spændende arrangementer

Se også andre arrangementer i det midtjyske, som er et besøg værd.

Fagmesser

Koncerter

Sport

Teater

Oplevelser lige nu

Mangler du inspiration til, hvad din næste store oplevelse skal være, så tjek ud hvad der er aktuelt lige nu. Der er rig mulighed for at finde lige den oplevelse, som passer til dig. 

Liste
Kort

Et besøg værd

Der er mange gode grunde til at slå vejen forbi. I hele destinationen venter der oplevelser – store som små – så du med garanti kommer hjem igen med bagagen fyldt op af nye indtryk.

Store events på vej

Det er ikke uden grund, at vi er Danmarks destination for erhverv, events, kunst og store oplevelser. Se her hvad du kan glæde dig til i 2020 - endnu flere unikke oplevelser sammen med dem, du holder af. På gensyn!

Det sker i Herning og Ikast-Brande – og du skal med

Er du klar til unikke oplevelser i særklasse, så tjek op på dine muligheder i Herning og Ikast-Brande, som er Danmarks destination for erhverv, events, kunst og store oplevelser.

Mange af vores gæster kommer til området i arbejdsmedfør i forbindelse med en af de mange messer eller konferencer i MCH Messecenter Herning. Erhvervsturister kommer også til området, når de holder møder med de mange internationale virksomheder, som holder til i området.

Vi byder også velkommen til dig, når du gæster området i forbindelse med en af de store events, koncerter eller sportsbegivenheder. Eller dig med interesse for kunst og kultur, natur og udendørsaktivitet, som f.eks. fiskeri, vandring, kanoture, golf o.l.

Også børn og barnlige sjæle kan boltre sig i et væld af oplevelser og aktiviteter. Slå jer løs i f.eks. Baboon City, skaterparker, naturlegepladser, mountainbikebaner, fodboldgolf eller et af vores sjove vandlande.

Der er lidt for enhver smag, når ”Det sker” i Herning og Ikast-Brande.