skip_to_main_content

Oplevelser lige nu

Mangler du inspiration til, hvad din næste store oplevelse skal være, så tjek ud hvad der er aktuelt lige nu. Der er rig mulighed for at finde lige den oplevelse, som passer til dig. 

Liste
Kort

Blå Mandag i Herning 2022

Med en samlet Blå Mandags pakke er alle dagens måltider, aktiviteter og transport bestilt og på plads inden I tager hjemmefra. Konfirmanderne får alle et adgangsgivende armbånd. Det eneste I skal gøre er at følge dagens program og have det sjovt. Læs mere her

25. april, 2. maj, 9. maj og 16. maj 2022.

Store events på vej

Det er ikke uden grund, at vi er Danmarks destination for erhverv, events, kunst og store oplevelser. Se her hvad du kan glæde dig til - endnu flere unikke oplevelser sammen med dem, du holder af. På gensyn!

HOT WHEELS MONSTER TRUCKS LIVE

Lørdag 12. - søndag 13. februar 2022. I vinterferien 2022 rykker flere tusind hestekræfter ind i Jyske Bank Boxen, der lægger underlag til et actionfyldt show for store som små. De ikoniske Hot Wheels-monstertrucks bliver vækket til live i et hæsblæsende show. 

Læs mere

 

Ferie for alle - Analyse og statistik

Ferie For Alle 2022

25. - 27. februar 2022. Besøg Skandinaviens største feriemesse i MCH Messecenter Herning - rejsebranchens foretrukne mødested. Dagene vil være fyldt med inspirerende feriestande, konkurrencer og aktiviteter for store og små. 

Læs mere

 

 

ECCO FEI World Championships 2022

6. - 14- august 2022 kan du glæde dig til spring, paradressage og voltigering. Området ved MCH og Herning midtby bliver fyldt med liv og godt humør når verdenseliten dyster om verdensmesterskabet. 

Læs mere

 

Det sker i Herning og Ikast-Brande – og du skal med

Er du klar til unikke oplevelser i særklasse, så tjek op på dine muligheder i Herning og Ikast-Brande, som er Danmarks destination for erhverv, events, kunst og store oplevelser.

Mange af vores gæster kommer til området i arbejdsmedfør i forbindelse med en af de mange messer eller konferencer i MCH Messecenter Herning. Erhvervsturister kommer også til området, når de holder møder med de mange internationale virksomheder, som holder til i området.

Vi byder også velkommen til dig, når du gæster området i forbindelse med en af de store events, koncerter eller sportsbegivenheder. Eller dig med interesse for kunst og kultur, natur og udendørsaktivitet, som f.eks. fiskeri, vandring, kanoture, golf o.l.

Også børn og barnlige sjæle kan boltre sig i et væld af oplevelser og aktiviteter. Slå jer løs i f.eks. Baboon City, skaterparker, naturlegepladser, mountainbikebaner, fodboldgolf eller et af vores sjove vandlande.

Der er lidt for enhver smag, når ”Det sker” i Herning og Ikast-Brande.