VisitHerning
Fermaten
Mærk stemningen

til fede events

Fermaten

Det sker - noget for enhver smag

Er du musikelsker er der altid et alsidigt koncertprogram med fede musikoplevelse. Men der er også noget til dig, som vil opleve andre ting lige fra publikumsmesser til teaterforestillinger, foredrag og kunstudstillinger.

Et besøg værd

Der er mange gode grunde til at slå vejen forbi. I hele destinationen venter der oplevelser – store som små – så du med garanti kommer hjem igen med bagagen fyldt op af nye indtryk.

Store events på vej

Det er ikke uden grund, at vi er Danmarks destination for erhverv, events, kunst og store oplevelser. Se her hvad du kan glæde dig til - endnu flere unikke oplevelser sammen med dem, du holder af. På gensyn!

Art Herning 2022

Når hele Danmarks kunstmesse atter åbner dørene 28. - 30. januar 2022, er det 24. år i træk, at Art Herning gennemføres. Her kan du møde nogle af Danmarks førende gallerier, der medbringer hundredvis af værker i forskellige prisklasser fra internationale, landskendte og nye talentfulde kunstnere.

Art Herning 2022

Kashmir

Torsdag 27. maj 2021 kan du opleve en spektakulær koncert med Kashmir i Jyske Bank Boxen. Da Kashmir for seks år siden gik i selvvalgt dvale for at gøre plads til nye musikalske og kunstneriske soloprojekter, efterlod et af Danmarks største og mest markante bands et tomrum, der var massivt og håndgribeligt for mange musikelskere.

Kashmir

International Street Art Festival

Glæd dig til den Internationale Street Art Festival, der afholdes næste gang i sommeren 2021. Her indtager internationale kunstnere byen og forvandler den med hvert sit unikke og særprægede værk. De spektakulære værker kan opleves til langt hen på sensommeren.  

International Street Art Festival

 

 

Det sker i Herning og Ikast-Brande – og du skal med

Er du klar til unikke oplevelser i særklasse, så tjek op på dine muligheder i Herning og Ikast-Brande, som er Danmarks destination for erhverv, events, kunst og store oplevelser.

Mange af vores gæster kommer til området i arbejdsmedfør i forbindelse med en af de mange messer eller konferencer i MCH Messecenter Herning. Erhvervsturister kommer også til området, når de holder møder med de mange internationale virksomheder, som holder til i området.

Vi byder også velkommen til dig, når du gæster området i forbindelse med en af de store events, koncerter eller sportsbegivenheder. Eller dig med interesse for kunst og kultur, natur og udendørsaktivitet, som f.eks. fiskeri, vandring, kanoture, golf o.l.

Også børn og barnlige sjæle kan boltre sig i et væld af oplevelser og aktiviteter. Slå jer løs i f.eks. Baboon City, skaterparker, naturlegepladser, mountainbikebaner, fodboldgolf eller et af vores sjove vandlande.

Der er lidt for enhver smag, når ”Det sker” i Herning og Ikast-Brande.