Der er altid et bredt udvalg af koncerter at gå til

Uanset om du er en inkarneret musikelsker eller en festglad koncertgænger, så er der altid et alsidigt koncertprogram på forskellige spillesteder. Her er der noget for enhver smag – både musikgenrer og miljøet på spillestederne - som med garanti giver dig en fed musikoplevelse. Men der afholdes også mange andre events lige fra publikumsmesser til teaterforestillinger, foredrag og kunstudstillinger m.m.

Se koncerter og events

Læs mere
Liste
Kort

Fredag den 4. december 2020 går det løs i Jyske Bank Boxen igen, når Danmark spiller åbningskamp i forbindelse med EM i Kvindehåndbold.

Værtskabet er delt mellem Danmark og Norge. Begge lande får glæde af to grupper i indledende runde og én mellemrunde, mens kampene i finale-weekenden spilles i Oslo.

EM i Damehåndbold 2020
 

Events du kan glæde dig til

Events der vender tilbage år efter år

Læs mere

Skal du ”slå tiden ihjel” et døgns tid på den fede måde, så er der masser af muligheder at vælge imellem. Tag et kig her og find inspiration til aktiviteter, som passer lige til dig. Der er helt sikkert flere muligheder end du kan nå, men så er du velkommen tilbage!

24 timer

Særligt for børn

Det sker i Herning og Ikast-Brande – og du skal med

Er du klar til unikke oplevelser i særklasse, så tjek op på dine muligheder i Herning og Ikast-Brande, som er Danmarks destination for erhverv, events og store oplevelser.

Mange af vores gæster kommer til området i arbejdsmedfør i forbindelse med en af de mange messer eller konferencer i MCH Messecenter Herning. Erhvervsturister kommer også til området, når de holder møder med de mange internationale virksomheder, som holder til i området.

Vi byder også velkommen til dig, når du gæster området i forbindelse med en af de store events, koncerter eller sportsbegivenheder. Eller dig med interesse for kunst og kultur, natur og udendørsaktivitet, som f.eks. fiskeri, vandring, kanoture, golf o.l.

Også børn og barnlige sjæle kan boltre sig i et væld af oplevelser og aktiviteter. Slå jer løs i f.eks. Baboon City, skaterparker, naturlegepladser, mountainbikebaner, fodboldgolf eller et af vores sjove vandlande.

Der er lidt for enhver smag, når ”Det sker” i Herning og Ikast-Brande. I aktivitetskalenderen kan du se alle de kommende begivenheder