VisitHerning
Blå Mandag i Herning

Få en sjov Blå Mandag i Herning

Blå Mandag i Herning afholdes 23. + 30. august og 13. september 2021

Læs mere om program, priser og tilmelding til Blå Mandag i Herning 2020. Tilmeld jeres klasse nu, så I er sikre på at få en plads. Der er ingen depositum, betaling sker først 30. juli 2021.  

Ved tilmelding skal der vælges frokostrestaurant. Dette kan tilrettes senere, vi tager dog forbehold for udsolgte pladser. 

Klik på filmen

- og se de sjove muligheder i Herning

Aktiviteter til Blå Mandag

Der er masser af aktiviteter til Blå Mandag i Herning. Se mulighederne her

Gode råd til konfirmander og forældre

Læs vores gode råd til Blå Mandag i Herning, så I er godt forberedt til den store dag.

Spørgsmål

Har I spørgsmål omkring Blå Mandag 2021 er I velkomne til at kontakte VisitHerning på tlf. +45 9627 2227 eller sende en mail til mail@organicer.dk

Blå Mandag i Herning

Blå Mandag i Herning

Blå Mandag i Herning

Billeder og video af Blå Mandag i Herning

Vi vil så gerne forevige Blå Mandag i Herning med billeder og små videoer. Billederne vil I konfirmander og forældre kunne se på vores Facebook side – Blå Mandag Herning og på vores Instagram – blåmandagiherning.  

Billeder og video anvendes udelukkende til at markedsføre kommende Blå Mandags arrangementer i Herning af VisitHerning. Således kan kommende konfirmander få et lille indblik i, hvilken fantastisk Blå Mandag de kan forvente sig i Herning.   

Ønsker du et billede fjernet? Kontakt venligst VisitHerning på mail@organicer.dk

Blå Mandag i Herning

Blå Mandag handler om sammenhold, højt humør og gode oplevelser. I Herning tilbyder vi en samlet pakke med et fastlagt program, der byder på mange forskellige aktiviteter, så I trygt kan nyde den store dag. Aktiviteterne inkluderer alt fra frokost på udvalgte restauranter, shopping i herningcentret og herning city, badeland med vandpolo, klatrevæg, trampolin og kæmpe badedyr og badminton, hockey, air-track, bordtennis i DGI-huset, skateramper og parkour-bane hos Terminalen, fri gaming på Biblioteket og biografhygge med premierefilm hos Nordisk Films biografer. Konfirmanderne afslutter dagen i Baboon City med action og en stor pizzabuffet.

Med en samlet Blå Mandags pakke er konfirmanderne i trygge hænder i Herning. De unge mennesker transporteres nemt og sikkert rundt til de forskellige aktiviteter i busser med faste mødetidspunkter. Ved ankomsten til Herning, modtager konfirmanderne et armbånd, som giver fri adgang til alle aktiviteterne. Det eneste I skal tænke på er at følge dagens program og have det sjovt. Vi ønsker nemlig at skabe trygge rammer og gode oplevelser for konfirmanderne.