Blå Mandag i Herning
Tryghed og fællesskab

Hold din Blå Mandag i Herning

Blå Mandag i Herning

Blå Mandag i Herning den 21. september er aflyst

I forbindelse med udmeldingen fra Regeringen fredag den 18. september vedrørende nye landsdækkende Corona-restriktioner ser VisitHerning sig desværre nødsaget til at aflyse Blå Mandag i Herning mandag den 21. september.

Vi er meget ærgerlig over denne beslutning, men Corona-situationens alvor gør, at vi hos VisitHerning - på trods af de tiltag vi har forberedt vedrørende afvikling af en sikker Blå Mandag - ikke kan påtage os ansvaret for, at tæt ved 220 unge mennesker holder den anbefalede afstand. Vi følger derfor myndighedernes anbefaling vedrørende aflysning af fester og sammenkomster, hvor man ikke sidder ned.

Betalingen refunderes
Vi tilbagebetaler det fulde beløb for de bestilte konfirmand- og forælderpakker.

Blå Mandag i Herning 2020

Blå Mandag i Herning handler om sammenhold, højt humør og gode oplevelser. I Herning køber I en samlet pakke, så I trygt kan nyde den store dag, bare følge dagens program, og vælge mellem mange forskellige oplevelser.

Pakkernes indhold, tilmelding og pris

Information til dig, der skal på Blå Mandag

Foto: VisitHerning

Se konfirmandrabatter

Foto: Erling Jørgensen

Aktiviteter til Blå Mandag

Der er masser af aktiviteter til Blå Mandag i Herning. Se mulighederne her

herningCentret

Shop løs i de mere end 80 butikker og få en fed virtual reality oplevelse.

Herning City

Shop videre i Hernings gågade eller dyst mod hinanden i en særlig Blå Mandags Fortnite turnering på Biblioteket.

Baboon City

Giv den gas i de 9.000 kvadratmeters sjove aktiviteter, som rodeotyr, radiobiler og vilde trampoliner.

Terminalen

Øv stunts, jumps og skate på ramper eller lav hurtige moves på parkour-banen. Der er også mulighed for e-sport og klatrevæg.

DGI-Huset Herning

Udfordr hinanden i badminton, hockey eller bordtennis og plask løs i badelandet!

Nordisk Film Biografer Herning

Se hvilke premierefilm du kan se på din Blå Mandag i Herning.

Frokostrestauranter til Blå Mandag

Hvilken menu kunne du tænke dig på din Blå Mandag? 

Restaurant Bones

Lækker konfirmandmenu med 250g klassiske Bones ben med pommes og en sodavand.

Backyard Burger

Lunchburger, pommes frites og en valgfri 25 cl. flaske sodavand.

Ristorante Marco Polo

Konfirmand-buffet med pastaretter og salatbar og en lille sodavand.

Den Kinesiske Mur

Salatbar og kinesiske retter (fx wokretter, stegte nudler og ris, forårsruller og kylling i karry) og en lille sodavand.

Gode råd til konfirmander og forældre

Læs vores gode råd til Blå Mandag i Herning, så I er godt forberedt til den store dag.

7 gode råd til konfirmander

7 gode råd til forældre

Spørgsmål

Har I spørgsmål omkring Blå Mandag 2020 er i velkomne til at kontakte Mette L. Thuesen hos VisitHerning på tlf. +45 9627 2228 eller sende en mail til mt@visitherning.com

Billeder og video af Blå Mandag i Herning

Vi vil så gerne forevige Blå Mandag i Herning med billeder og små videoer. Billederne vil I konfirmander og forældre kunne se på vores Facebook side – Blå Mandag Herning og på vores Instagram – blåmandagiherning.  

Billeder og video anvendes udelukkende til at markedsføre kommende Blå Mandags arrangementer i Herning af VisitHerning. Således kan kommende konfirmander få et lille indblik i, hvilken fantastisk Blå Mandag de kan forvente sig i Herning.   

Ønsker du et billede fjernet? Kontakt venligst Mette L. Thuesen på mail mt@visitherning.com

Blå Mandag handler om sammenhold, højt humør og gode oplevelser. I Herning tilbyder vi en samlet pakke med et fastlagt program, der byder på mange forskellige aktiviteter, så I trygt kan nyde den store dag. Aktiviteterne inkluderer alt fra frokost på udvalgte restauranter, shopping i herningcentret og herning city, badeland med vandpolo, klatrevæg, trampolin og kæmpe badedyr og badminton, hockey, air-track, bordtennis i DGI-huset, skateramper og parkour-bane hos Terminalen, Fortnite turnering på Biblioteket og biografhygge med premierefilm hos Nordisk Films biografer. Konfirmanderne afslutter dagen i Baboon City med action og en stor pizzabuffet.

Med en samlet Blå Mandags pakke er konfirmanderne i trygge hænder i Herning. De unge mennesker transporteres nemt og sikkert rundt til de forskellige aktiviteter i busser med faste mødetidspunkter. Ved ankomsten til Herning, modtager konfirmanderne et armbånd, som giver fri adgang til alle aktiviteterne. Det eneste I skal tænke på er at følge dagens program og have det sjovt. Vi ønsker nemlig at skabe trygge rammer og gode oplevelser for konfirmanderne.