Aktiviteter

I Herning og Ikast-Brande er der rig mulighed for at være aktiv, selv eller med hele familien. Tag på en uforglemmelig kanotur på Storå fra Herning - Holstebro, lej en cykel eller find golfudstyret frem og besøg en af områdets flotte golfbaner.

Læs mere

Adrenalinkick - ja tak!

Er det på tide at få sat et kryds på din bucketlist, så prøv faldskærmsudspring i Herning. Dropzone Denmark hjælper dig hele vejen igennem til dit livs vildeste oplevelse. Eller hvad med at se Herning fra oven. Tag med Stephan Erlandsen, der er piloten bag Herning Helicopters. 

Læs mere

Stephan Erlandsen tager imod i pilotskjorte og klassiske Ray-Ban solbriller. Dem piloter altid har på i film. Og det er ikke pral, for Stephan Erlandsen er pilot. Med eget firma, bygget på en drøm. Han driver Herning Helicopters, og har gjort det siden foråret 2017. Kun afbrudt af to friweekender og tre dages sommerferie. ”Jeg kan simpelthen ikke få nok af det. Det her år …. Feeew”, siger han – og viser rundt ved basen på Skinderholmvej, som han deler med Herning Lufthavn og faldskærmscentret Drop Zone.

Læs hele artiklen

Skift gear og brug kroppen

Efterlad telefonen. Og kom ud og mærk byen og naturen! Herning rummer masser af muligheder for at lave fede aktiviteter både sammen med venner og kolleger eller alene.

Læs mere