VisitHerning

I skyerne skal man have en finger på jorden

Stephan Erlandsen tager imod i pilotskjorte og klassiske Ray-Ban solbriller. Dem piloter altid har på i film. Og det er ikke pral, for Stephan Erlandsen er pilot. Med eget firma, bygget på en drøm. Han driver Herning Helicopters, og har gjort det siden foråret 2017. Kun afbrudt af to friweekender og tre dages sommerferie. ”Jeg kan simpelthen ikke få nok af det. Det her år …. Feeew”, siger han – og viser rundt ved basen på Skinderholmvej, som han deler med Herning Lufthavn og faldskærmscentret Drop Zone.

Læs hele artiklen

Skift gear og brug kroppen

Efterlad telefonen. Og kom ud og mærk byen og naturen! Herning rummer masser af muligheder for at lave fede aktiviteter både sammen med venner og kolleger eller alene.

Sinding MTB

Snør løbeskoene

Nyd naturområderne i den nordlige del af byen, hvor der findes en 3 kilometer rute til gå- eller løbeture rundt om Fuglsang sø. Mange lokale slutter turen af med en dukkert – både sommer og vinter. Du kan også tage en tur rundt i Løvbakke Dyrehave, som ligger tæt ved Herning by. Ved Knudmosen, som ligger mellem midtbyen og MCH Messecenter Herning, kan du vælge mellem otte ruter i den smukke natur – den lilla rute giver dig fx et smukt udkig over Herning fra Knudmosebjerget.

Afsted på hjul

Hop på den tohjulede og drøn afsted på Alhedestien mellem Herning og Viborg. Den gamle banesti bringer dig gennem det flade jyske landskab. Gør stop ved Sunds badesø, se skulpturparken i Birk og nyd synet af de dramatiske skrænter ved Dollerup Bakker skabt under istiden. Hvis du hellere vil cykle på mountainbike, så byder Sinding Plantage på en lettere 4,6 kilometers rute med små tekniske elementer. Mangler du en cykel? Så er Henning Jørgensens cykler i Tjørring behjælpelig med både salg og udlejning.