Sørvad Fodboldgolf

Vær aktiv med familie og venner

Aktiviteter

I Herning og Ikast-Brande er der rig mulighed for at være aktiv, selv eller med hele familien. Tag på en uforglemmelig kanotur på Storå fra Herning - Holstebro, lej en cykel eller find golfudstyret frem og besøg en af områdets flotte golfbaner.

Action

Bowling

Fodboldgolf

Cykelruter

Golf

Naturlegepladser

Badesøer

Svømmehaller

Wellness

Haver og parker

Sport og andre aktiviteter

Alle aktiviteter

Adrenalinkick - ja tak!

Er det på tide at få sat et kryds på din bucketlist, så prøv faldskærmsudspring i Herning. Dropzone Denmark hjælper dig hele vejen igennem til dit livs vildeste oplevelse. Eller hvad med at se Herning fra oven. Tag med Stephan Erlandsen, der er piloten bag Herning Helicopters. 

Flyv med Herning Helicopters

Herning Helicopters tilbyder helikopterture, privatfly og air taxi i hele landet og har base ved Herning lufthavn. Uanset om det er erhvervsfolk, popstjerner eller turister der sidder i passagersæderne, så handler det om at give en god oplevelse.

Spring faldskærm med Dropzone Denmark

Mærk suset og få dit livs oplevelse, når du springer i faldskærm hos Dropzone Denmark. Oplev spændingen ved frit fald fra 4.000 eller 6.000 meters højde, og mærk hvordan det rykker i kroppen, når faldskærmen folder sig ud i ca. 1.500 meters højde.

I skyerne skal man have en finger på jorden

Foto: Stefan Steinn

Stephan Erlandsen tager imod i pilotskjorte og klassiske Ray-Ban solbriller. Dem piloter altid har på i film. Og det er ikke pral, for Stephan Erlandsen er pilot. Med eget firma, bygget på en drøm. Han driver Herning Helicopters, og har gjort det siden foråret 2017. Kun afbrudt af to friweekender og tre dages sommerferie. ”Jeg kan simpelthen ikke få nok af det. Det her år …. Feeew”, siger han – og viser rundt ved basen på Skinderholmvej, som han deler med Herning Lufthavn og faldskærmscentret Drop Zone.

Læs hele artiklen

Aktiviteter for hele familien

10 gratis oplevelser

Besøg Nordeuropas største svømmehal

Slå jer løs i en anderledes forlystelsespark

Brænd krudt af på områdets skønne naturlegepladser

Skift gear og brug kroppen

Efterlad telefonen. Og kom ud og mærk byen og naturen! Herning rummer masser af muligheder for at lave fede aktiviteter både sammen med venner og kolleger eller alene.

Snør løbeskoene

Nyd naturområderne i den nordlige del af byen, hvor der findes en 3 kilometer rute til gå- eller løbeture rundt om Fuglsang sø. Mange lokale slutter turen af med en dukkert – både sommer og vinter. Du kan også tage en tur rundt i Løvbakke Dyrehave, som ligger tæt ved Herning by. Ved Knudmosen, som ligger mellem midtbyen og MCH Messecenter Herning, kan du vælge mellem otte ruter i den smukke natur – den lilla rute giver dig fx et smukt udkig over Herning fra Knudmosebjerget.

Afsted på hjul

Hop på den tohjulede og drøn afsted på Alhedestien mellem Herning og Viborg. Den gamle banesti bringer dig gennem det flade jyske landskab. Gør stop ved Sunds badesø, se skulpturparken i Birk og nyd synet af de dramatiske skrænter ved Dollerup Bakker skabt under istiden. Hvis du hellere vil cykle på mountainbike, så byder Sinding Plantage på en lettere 4,6 kilometers rute med små tekniske elementer. Mangler du en cykel? Så er Henning Jørgensens cykler i Tjørring behjælpelig med både salg og udlejning.

3 gode oplevelser

Giv slip og lev i nuet

Fodboldgolf

I Sørvad og Sunds er der mulighed for at få en sjov dag, mens I bliver udfordret i fodboldgolf og andre populære spil, hvor alle aldersgrupper kan være med. Snør skoene og kom ud og få lidt frisk luft.

Locked-Escape Room

Hos Locked-Escape Room er der også noget på spil, men her handler det om at løse mysterier og slippe fri af aflåste rum. Er du typen der gerne ser eller læser en god krimi, så lad de små grå komme på arbejde.

Herning Go-Kart Center

Skal der mere fart på? Så er Herning Go-Kart et godt bud på en dag med fart over feltet. Her kan du ræse afsted med vennerne og se hvem der skal stå øverst på podiet efter løbet.