©  Foto:

Dirty Ranch Steakhouse

Dirty Ranch Steakhouse har til Huse i det gamle Laulund på Silkeborgvej 5 i Herning. Laulund er en gård som kan dateres tilbage til 16 hundredetallet - og som hørte under Herregaarden Herningsholm. Her har vi bygget en restaurant som fastholder en smule af fortidens minder.

Vi har bygget lamper af gamle fåreriste, borde af jerne fra en gamme støbejernsfabrik, udsmykning af en gammel båndsav som vandt guld for sit innovative design, samme år som Eiffeltårnet blev bygget - og meget mere. Dirty Ranch Steakhouse serverer steaks af velhængt oksekød, burgers med masser af smag, møre spareribs med masser af smag, lækre sides og flotte desserter.

Alt dette lækre mad serveres i præcis den mængde og størrelse du ønsker og i omgivelser som få dig til at føle dig hjemme, du kan rafle ved bordet, tage et spil kort i den korte ventetid, indtil din mad er klar - og ellers bare nyde din aften. 

Din opgave er at bidrage med et smil, for det smitter, også kommer resten af sig selv. Så slip hverdagen og lad glæden og latter tage over. På den måde skaber vi sammen en uforglemmelig oplevelse hos Dirty Ranch Steakhouse. 

Køkkenet lukker kl. 21.00.

Dirty Ranch Steakhouse tilbyder lukkede selskaber og selskabsmad efter aftale. 

Velbekomme.

Hilsen Rudi