Gå til indhold
Huset Poulsen

Natteliv

Foto: Huset Poulsen

Der er masser af steder at gå hen i Herning, når I skal have en hyggelig aften i byen. Udvalget er bredt - fra de helt unges diskotek på Poulsens Plads på Bredgade til de mange barer og caféer i midtbyen.

Cocktail hour

Der er mange hyggelige steder at gå hen, når I skal samles i de sene eftermiddagstimer og fortsætte hyggen længere ud på aftenen. Hvad med en lækker Gin & Tonic, en forfriskende Mojito eller en Espresso Martini?

Se barer

Foto: Stefan Steinn

Hos Huset Poulsen er der fokus på nutidens trends indenfor cocktails. Kvaliteten af ingredienserne og gæsternes præferencer er drivkræfterne bag de spændende cocktailevents, som Huset Poulsen løbende afholder. På disse aftener inviteres gæsterne ind i et univers af cocktails til smagning, viden og hygge. Udover de åbne events er det muligt at skræddersy jeres eget lukkede cocktailevent ud fra netop jeres ønsker.

I kan også besøge Huset Poulsen til mere uformel hygge hver fredag og lørdag eftermiddag mellem klokken 16.00 og 17.00, hvor der er Happy Hour. Her er der skarpe priser på både udvalgte cocktails og fadøl, og mulighed for at blive siddende og spise bagefter. Huset Poulsen er Hernings ældste brasserie, hvor der serveres mad, lavet fra bunden med gode sæsonbetonede råvarer.

Fox and Hounds

På Fox and Hounds mødes både forretningsfolk og herningensere til en kold øl eller sjus, når arbejdsdagen er omme. I godt vejr er der rift om pladserne i det hyggelige udeområde i den østlige ende af gågaden. Og i regnvejr er der ægte skotsk pubstemning indendørs. Baren er indrettet med mørke træsorter, pejs og lærreder, hvor store fodbold- og ishockeykampe vises live.

Fox & Hounds

Foto:VisitHerning

Pubquiz og livemusik på Fox And Hounds
Vil du udfordre vennerne eller kollegaerne, eller lave dit eget hold og dyste mod andre? På Fox and Hounds afholdes der ofte pubquiz på hverdagsaftner. Quizzen foregår på engelsk og der er spændende præmier til de tre bedste hold.

Når der er store kongresser og arrangementer i byen, er Fox and Hounds et populært samlingssted, ligesom områdets virksomheder gerne tager kunder med forbi for at nyde den uformelle stemning.

I weekenden er det lidt yngre publikum fra Herning og omegn på besøg. Når der ikke er live-musik, sender barens DJ hits ud af højtalerne. Der er ofte specialarrangementer såsom øl- og drinkssmagning. Udover bar er der dansegulv, scene, tagterrasse og selskabslokaler.

Læs mere

Share your wonders: