VisitHerning
Fox & Hounds

Natteliv

Der er masser af steder at gå hen i Herning, når I skal have en hyggelig aften i byen. Udvalget er bredt - fra de helt unges diskotek på Poulsens Plads på Bredgade til de mange barer og caféer i midtbyen. 

På Fox and Hounds mødes både forretningsfolk og herningensere til en kold øl eller sjus, når arbejdsdagen er omme. I godt vejr er der rift om pladserne i det hyggelige udeområde i den østlige ende af gågaden. Og i regnvejr er der ægte skotsk pubstemning indendørs. Baren er indrettet med mørke træsorter, pejs og lærreder, hvor store fodbold- og ishockeykampe vises live.

Pubquiz og livemusik på Fox And Hounds
Vil du udfordre vennerne eller kollegaerne, eller lave dit eget hold og dyste mod andre? På Fox and Hounds afholdes der ofte pubquiz på hverdagsaftner. Quizzen foregår på engelsk og der er spændende præmier til de tre bedste hold.

Når der er store kongresser og arrangementer i byen, er Fox and Hounds et populært samlingssted, ligesom områdets virksomheder gerne tager kunder med forbi for at nyde den uformelle stemning.

I weekenden er det lidt yngre publikum fra Herning og omegn på besøg. Når der ikke er live-musik, sender barens DJ hits ud af højtalerne. Der er ofte specialarrangementer såsom øl- og drinkssmagning. Udover bar er der dansegulv, scene, tagterrasse og selskabslokaler.