Brdr. Price Herning

Foto: VisitHerning
Spisesteder
Restauranter
Brdr. Price Herning er en videreførelse af Price-brødrenes gastronomiske familiefortælling, der bygger på værdier om hjemlighed, kvalitet og mad lavet fra bunden. Menuen består af særligt udvalgte og lokale råvarer, herunder færøsk laks, kvæg fra Mariager fjord og generelt økologisk produktion i mindre målestok.
Adresse

Torvet 3

7400 Herning

Fransk, friskt og stadigt hjemligt

Selve restauranten er et fransk brasserie, der ud over den gode mad også serverer drinks, kolde øl og lækker vin selv i de sene aftentimer, hvor køkkenet er lukket. Indretningen er klassisk fransk inspireret med snehvide duge, brunt trægulv og kunst malet af Adam og James’ far, John Price, kostumetegninger fra teaterforestillinger, som forældrene var med til at lave, samt spisekort som familien har taget med fra restauranter, der har betydet noget særligt.

Hernings absolut smukkeste bygning

Brdr. Price Herning er den x udvidelse af brødrenes restaurant-koncept, siden de startede visionen op i København. Restauranten ligger i en af Hernings absolut smukkeste bygninger, den flotte gamle Hedebank, der ligger på det levende torv. En beliggenhed der giver sol både formiddag og eftermiddag.

Menu med spændvidde

Restauranten byder indenfor til frokost og aften alle ugens dage, samt til brunch lørdag og søndag. Til frokost serveres bl.a. lækre østers, lette retter og en varieret frokosttallerken til dem, som gerne vil smage lidt forskelligt. Om aftenen kan du vælge mellem flere spændende menuer, specialiteter og sæsonretter.

Om konceptet, udtaler brødrene selv

”I vores barndomshjem fyldte maden meget uanset om det var frikadeller, sol over Gudhjem eller finere fransk madlavning. Det lagde grunden til den madglæde, der har fulgt os resten af livet. Dén vil vi forsøge at give lidt videre på vores restaurant. Kodeordene for os er hjemlighed, hygge og personlighed. Hvad vi serverer? Alt det vi elsker selv. Fra bankekød til kaviar.”

* Adam og James.

 

Der er udendørsservering på torvet samt mulighed for booking af selskabslokaler. 

Prices brunch serveres hver lørdag og søndag fra kl. 10.00 - 12.30. Se brunchmenu

I kan følge med på deres hjemmeside her, eller på deres Facebookside her.

Book bord på telefon +45 38 42 22 20 

Adresse

Torvet 3

7400 Herning

Åbningstider

01 Jan 20 / 01 Jan 24

mandagtirsdagonsdagtorsdag

11:30 - 22:00

fredag

11:30 - 23:00

lørdag

10:00 - 23:00

søndag

10:00 - 22:00

Følg på:

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af