AU HIH Birk

Hvorfor Midtjylland

Foto: Christina Reuter

Herning er en udpræget forretningsby og vi er eksperter i at holde både faglige arrangementer og events. Faktisk holder vi mere end 700 på årlig basis. Det gør vi, fordi vi er gode til det. Og fordi vi ved, hvordan vi hjælper dig med at nå i mål.

Unikke rammer med erhverv og kreativitet

Igennem mange år har driftige erhvervsfolk sat deres præg på Herning og resten af Midtjylland. Herning hviler aldrig på laurbærrene og byens rum bærer præg af den kreativitet og de ambitioner, som tydeligt driver byens borgere og virksomheder.

Fx finder man i byområdet Birk et helt særligt centrum for arkitektur, kunst, erhverv og uddannelse. Side om side ligger moderne kunstmuseer, Utzon-byggeri, markante skulpturer af Ingvar Cronhammar, Aarhus Universitet Herning og erhvervsparken Innovatorium.

Derudover har Danmarks bedste erhvervsby i mange år taget godt imod både nationale og internationale erhvervsgæster til arrangementer i byens topprofessionelle kongrescenter og messecenter, ligesom byens hoteller lægger lokaler til rigtig mange professionelle arrangementer på årsbasis.

Top attraktioner i Midtjylland

I Herning finder du bl.a. HEART - Herning Museum of Contemporary Art, der er designet af den verdensberømte arkitekt Steven Holl. Museet byder inden for til store danske og internationale udstillinger.

HEART - Herning Museum of Contemporary Art

HEART  - Herning Museum of Contemporary Art er opstået i grænselandet mellem kunst og erhverv og er båret frem af den landskendte skjortefabrikant Aag...

Carl-Henning Pedersen & Else Alfelts Museum

Carl-Henning Pedersen & Else Alfelts Museum blev indviet september 1976 og udvidet med en tilbygning i 1993. Det giver med sine 4.000 værker af kunstn...

Elia

Cronhammers gigantskulptur Elia er en markering af årtusindskiftet. Men skulpturen er også en manifestation af den viljestyrke og det mod til at spræn...

Jyllands Park Zoo

Jyllands Park Zoo ligger ved Haunstrup ca. 10 km fra Herning og har eksisteret siden 1969. Det er et populært udflugtsmål og er nok Danmarks hyggeligs...

Hærvejen

Før bilerne og togene kom til, gik Jyllands hovedvej langs vandskellet op gennem landet fra den tyske grænse til Viborg. Hærvejen bestod dengang af yd...

Tekstilmuseet

Tekstilindustrien har som ingen anden branche formet det midtjyske område - og gør det stadig i dag. På Tekstilmuseet får både store og små indblik i ...

Baboon City

Tag hele familien med til en hyleskæg dag i Baboon City, Danmarks ultimativt største helårs forlystelsescenter.

Søby Brunkulsmuseum

Søby Brunkulsmuseum åbnede d. 22. juni 1977. Museet skildrer arbejdsliv og dagligliv for de i alt 10.000 arbejdere, som sled i Søby Brunkulslejer i pe...

Business Destination Herning

Når vi rejser for forretning, ønsker vi at opleve det sted, vi besøger. Virksomheder der får gæster ønsker at vise deres del af verden frem og byer der får gæster ønsker at optimere den potentielle forretning, der er ved turistbesøg.

Det internationale marked for business events er stort mange facetteret. Større (universitets) byer er ofte attraktive for internationale videns-konferencer, mindre byer med smuk natur er attraktive mødesteder for mindre møder og messecentre opstår i tæt relation til de erhvervsmæssige styrkepositioner som forhandles og udstilles på messerne.

Herning tilhører den sidstnævnte type af forretningsdestinationer. Derudover er mange af de større danske produktionsvirksomheder placeret i nærheden af Herning og derfor tiltrækker de årligt mange internationale og nationale gæster til deres virksomheder.

Igennem de sidste 10 år har Herning arbejdet med at tiltrække stadigt større events bl.a. ved byggeri af Jyske Bank Boxen. Mange af de deltagere er forretningsgæster – officials, udøvere, journalister m.fl.

Derved tiltrækker Herning flere forskellige typer af forretningsgæster, har varierende grad af kontakt til disse og de har meget varierende årsager for deres besøg. Flere af dem overnatter i Herning og besøger virksomheder i andre kommuner og andre igen overnatter i tilstødende kommuner for at deltage i fx et mesterskab afholdt i Herning.

Åbne muligheder

Byen har viljen og professionaliteten til at huse de helt store events og vi hjælper dig gerne, med at finde inspiration til dine arrangementer, så der bliver mulighed for at kombinere dit arrangement med byens mange kulturelle tilbud.

Herning kan give dig oplevelser for både hjerne og hjerte.

Derudover kan Herning give dig noget, som kun ganske få andre destinationer kan tilbyde. Plads. Masser af Plads.

Plads til virkelig mange mennesker på én gang. Plads til at dit arrangement kan brede sig, fx fordi formatet eller formålet kræver store armbevægelser. Kombinationen af Jyske Bank Boxen, de store messehaller, MCH Arena, gode udendørsarealer og en by, fyldt med private og offentlige aktører, der er med på lidt af hvert, kan overraskende mange ting lade sig gøre, når det kommer til events. Og VisitHerning er en god vej ind, når det kommer til at finde de rigtige steder, leverandører eller samarbejdspartnere.

Events - i stor stil!

Herning byder altid på store oplevelser. Med Jyske Bank BOXEN, Danmarks største indendørs multiarena, er Herning ofte centrum for internationale koncerter og sportsevents.

Se kommende events i Midtjylland

Kontakt

Brug for hjælp til alt det praktiske?

OrgaNicer er VisitHernings møde- og eventbureau, og din professionelle samarbejdspartner, når du afholder møder, kongresser eller konferencer. I Herning arbejder vi for dig og for at dine mål og forventninger indfries.

Kontakt os, hvis du har brug for hjælp til fx koordineret overnatning til dine gæster, transportservice, håndtering af tilmeldinger, fakturering, navneskilte, event app, mødedesign eller andre opgaver i.f.m. dit arrangement.

Læs mere om vores services eller kontakt os på:
mail@organicer.dk
tlf.: +45 9627 2227.