skip_to_main_content

Se Julens mange oplevelser

Outdoor og naturoplevelser

Er du vild med at tilbringe tid i naturen – enten for fuld gas eller for fordybelse - så byder vi på et væld af muligheder. Find den naturoplevelse som passer til dit temperament og få opfyldt dit ønske om tid i det fri.

Skjern Å

Fang en laks

Hærvejen

Gå på Hærvejen

Dropzone Denmark, Herning

Spring ud!

Ta' på tur

Her finder du inspiration til skønne oplevelser i destination Herning og Ikast-Brande. Oplevelser som du trygt kan tage til med god plads og højt til himlen. 

Elia

Bliv inspireret til nye oplevelser

En destination med lidt af hvert for alle

VisitHerning byder dig velkommen. Vi glæder os til at vise dig alle de muligheder, som du kan nyde godt af, når du som gæst slår vejen forbi vores område.

VisitHerning er turistbureau for området, der dækker Herning og Ikast-Brande kommuner. Her kan du finde aktiviteter og gode oplevelser, som passer lige til dig, når du besøger byer som f. eks. Herning, Kibæk, Vildbjerg, Aulum, Ikast, Brande og Nr. Snede. Byerne bindes sammen af naturskønne landskaber, som indbyder til fordybelse eller aktivitet.

Vi byder på lidt af hvert for alle. Som gæst kan du f. eks. besøge Herning for at deltage på en faglig messe, en stor sportsbegivenhed eller et brag af en koncert. Du kan også kaste dig over perlerækken af aktiviteter og events, som tilbydes i hele destinationen.

Eller du kan tage på opdagelse i den storslåede natur med et væld af vandrestier og cykelruter - et eksempel kan være Hærvejen omkring Nr. Snede – eller kaste snøren ud i en af de eftertragtede åløb.

Du kan også vælge en kunst- og kulturoplevelse ud over det sædvanlige på et af områdets museer eller kunstparker i det offentlige rum. Og hvorfor ikke forkæle dig selv med en shoppetur, god mad på en af områdets caféer eller restauranter samt en overnatning, som passer til dit behov.

I hele VisitHerning-destinationen er vi velforberedte og står klar til at tage imod vores gæster. Vi går forrest i bestræbelserne på at give dig unikke oplevelser, som bider sig fast i krop og sjæl. Her skaber vi oplevelser for mennesker, som man kan være sammen om. Vi glæder os til dit besøg.

Her på siden kan du finde praktisk information og blive inspireret til de oplevelser, som venter dig under dit besøg. Kontakt VisitHerning hvis der opstår spørgsmål. Del gerne dine gode oplevelser og billeder på de sociale medier med hashtag #visitherning. 

Velkommen og rigtig god fornøjelse!