Jyske Bank Boxen, Herning

Guide til dit besøg i MCH

Foto: Stefan Steinn

MCH er det største oplevelsescenter i Skandinavien og har siden 1954 samlet en verden af oplevelser. MCH består af fire lokationer: Jyske Bank Boxen, MCH Messecenter Herning og MCH Arena, som ligger sydvest for Herning centrum, og MCH Herning Kongrescenter, som ligger i hjertet af Herning.

De 4 lokationer

Liste
Kort
Jyske Bank Boxen
Foto: VisitHerning

Jyske Bank Boxen

Jyske Bank Boxen er et oplevelsesmekka for hele Danmark. Multiarenaen er indrettet med en lang række service- og VIP-faciliteter, som gør den i stand til at huse nationale og internationale oplevelser...

Læs mere
MCH Messecenter Herning
Foto: MCH/Tony Brøchner

MCH Messecenter Herning

MCH Messecenter Herning er en del af Messecenter Herning A/S, som består af MCH Messecenter Herning, MCH Herning Kongrescenter og MCH Arena. 

Læs mere
MCH Arena
Foto: MCH/Tony Brøchner

MCH Arena

MCH Arena er en del af MCH A/S, som består af MCH Messecenter Herning, MCH Herning Kongrescenter og MCH Arena.

MCH Arena er et topmoderne fodboldstadion opført i 2004 med plads til 11.809 tilskuere, he...

Læs mere
MCH Herning Kongrescenter
Foto: HORESTA

MCH Herning Kongrescenter

MCH Herning Kongrescenter - Lad os være vært for dine gæster. I MCH gør vi tiden mere værd.

Læs mere

Transport til og fra

BIL
Jyske Bank Boxen, MCH Messecenter Herning og MCH Arena ligger ved motorvejsforbindelser mod Vejle, Silkeborg, Aarhus, Viborg og Holstebro, samt Herning centrum. Tag afkørsel 41 eller 42, hvis du kommer fra motorvejen. Du har altid ubegrænset og gratis parkering på de flere end 10.000 parkeringspladser.

TOG
Stå af på MCH Messecenter Herning Station og følg gangstien.

BUS
På www.rejseplanen.dk kan du se hvornår bybusserne kører til og fra Herning midtby. Til store events er der indsat ekstrabusser.

BIL
Med MCH Herning Kongrescenters centrale placering er det hurtigt at komme til og fra byen med bil. P-pladserne på Danmarksgade, Smedegade og Kousgaards Plads er i den tætteste afstand. Få et overblik over ledige pladser på www.herningcity.dk/parkering

Der er gratis parkering på offentlige parkeringspladser, og flere parkeringshuse med langtidsparkering. Du kan læse mere om parkering i Herning her

TOG OG BUS
Herning Station (Banegårdspladsen) ligger få minutters gang fra kongrescentret.

Kort

Group
Group
Åbn i Google Maps
Adresse

Kaj Zartows Vej

7400

Koordinater

Længdegrad : 8.951841

Breddegrad : 56.118341

Oversigtkort MCH

MCH oversigtskort

Foto:MCH

Shuttlebusser

Til de store koncerter og events i MCH Messecenter Herning og Jyske Bank Boxen, kører der ekstrabusser fra banegården og til MCH.
Ekstrabusserne kører både før og efter eventen. 
Tjek eventen ud for at se om der kører shuttlebusser til netop det event du skal til. 
www.mch.dk

Jyske Bank Boxen

Foto:Jannie Nyegaard

Fest og farver udenfor Jyske Bank Boxen.  

Jyske Bank Boxen

Foto:Jannie Nyegaard

Fantastisk stemning inden i Jyske Bank Boxen under kampene.

Jyske Bank Boxen

Foto:Jannie Nyegaard

Sikkert hjem efter en fest i Jyske Bank Boxen. 

Fra industri til oplevelsesindustri

I 1953 blev det første spadestik taget til det, vi i dag kender som MCH. Og med det begyndte Herning sin rejse fra industri til oplevelsesindustri. MCH er sammen med Herning blevet synonym med oplevelser for både borgere og gæster.

Det hele begyndte, da Herning Hallen blev indviet i 1954. I dag er hallen kendt som MCH Herning Kongrescenter. Det første arrangement i lokalerne var ikke overraskende Dansk Textil Messe. Efterspørgslen på den nye hal var stor, hvorfor der i 1963 stod fem nye haller på 10.000 m² klar til at huse den første Håndværker og Industrimesse i Herning. Messen, der nu er kendt som HI Industrimesse, er i dag den største af sin slags i Skandinavien.

MCH koncernen tæller i dag MCH Messecenter Herning, MCH Herning Kongrescenter, MCH Arena og Jyske Bank BOXEN. Disse 4 lokaliteter giver både Hernings borgere og gæster et væld af oplevelser, hvad enten det drejer sig om musikevents, messer, kongresser og konferencer, møder eller sportsoplevelser. ”Hernings DNA har stor betydning for MCH. Vi er stolte af at være med til at bringe byens serviceånd videre. Vi vil være gode værter for byens gæster uanset deres formål med at besøge byen.” forklarer Georg Sørensen, Adm. Direktør i MCH. Sammen med resten af byens aktører, står MCH for at give Hernings gæster en fantastisk totaloplevelse. For det er det hele, der tæller - lige fra transport, restaurantoplevelse, overnatning, shopping osv. ”Det er en fælles opgave, vi skal gøre os umage sammen.” uddyber Georg Sørensen.

I 2000 præsenterede MCH Vision 2025, en ambitiøs og langsigtet plan for den fremtidige udbygning af MCH. Visionen omfatter bl.a. en multifleksibel hal, stadion, erhvervspark, drive-in bio, oplevelsesland og svævebane. ”MCH har og vil fortsat bidrage til en mangfoldighed af muligheder, når man bor eller gæster Herning.” udtaler Georg Sørensen. ”Vision 2025 har allerede vist sit værd. Flere ting er gennemført, fx motorvejen, hal M, der er Danmarks 2. største søjlefrie hal og Jyske bank BOXEN, der er hele Danmarks nationale indendørs arena.”

Og det stopper ikke her. Både MCH og Herning vil fortsat arbejde for at gøre byens tilbud til borgere og gæster endnu mere oplevelsesrige. ”Fremtiden for MCH og Herning tegner lys. Vi er i en fantastisk by, hvor alle muligheder er åbne. Vi har en stor kreds af ildsjæle, der både foreningsmæssigt, forretningsmæssigt, politisk og befolkningsmæssigt forstår at samarbejde og arbejde hårdt.” smiler Georg Sørensen.