Birk Centerpark

24 timer i Herning og Ikast-Brande

Foto: Peter Rosbjerg

På 24 timer kan du nå mange gode oplevelser i Herning og Ikast-Brande.

Er du bare i byen for en kort bemærkning? Så har vi samlet lidt inspiration til dit ophold i denne guide. Vi har selvfølgelig mange flere muligheder og oplevelser.

Download vores app VisitHerning Explore og ha' altid informationen med dig rundt. 

De Geometriske Haver

Foto:Peter Rosbjerg

En eftermiddag med kunsten

Den lille bydel Birk er fyldt med kunst. Her ligger byens kunstmuseer HEART og Carl-Henning Pedersen & Else Alfelts Museum. Derudover finder du haveanlæg, skulpturpark, megaskulpturen ELIA og meget andet spændende. Og så har de en fin museumsshop på HEART, hvis du skal have lidt med hjem.

HEART Herning Museum of Contemporary Art

Foto:Stefan Steinn

Kunsten i naturen

Oplev noget ganske særligt. En lille køretur fra Herning ligger Skovsnogen - deep forest artland, en kunstudstilling uden vægge og med naturen som aktiv deltager. Altid åbent, altid gratis.

Besøg herningcentret, hvor 80 butikker venter på dig eller gå på loppejagt i Kirrpu. Herning City, herningCentret, Ikast og Brande city byder på shoppeoplevelser for alle.

Se oversigt over byens butikker på 

www.herningcity.dk
www.herningcentret.dk
www.voresikast.dk
www.brandecity.dk

Nogle gange er en stor saftig burger det eneste der dur. I Herning finder du mange caféer, der specialiserer sig i burgere. Prøv f.eks. The Burger Shack, der fokuserer på bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd.

Nyd livet hos Brdr. Price på Torvet i Herning mens du får et godt glas vin og nyder den lækre mad.

Benyt byernes tilbud om afslapning. I DGI Vandkulturhuset i Herning kan du nyde alt fra massage til aromabad, saunagus og meget mere. Du kan også tage en svømmetur eller få pulsen op i fitnesscentret. 

Besøg også Sportscenter Ikast, hvis faciliteterne skal være i superligaklassen. 

Har du én time eller to?

Hent vores oplevelsesapp VisitHerning Explore og se de udvalgte oplevelser, du hurtigt kan nå. Vi vil så gerne have du oplever lidt mere når du er her.