Med kollegaerne

Foto: Stefan Steinn

Mange store messer afholdes i MCH Messecenter Herning. Her mødes fagfolk og deler den nyeste viden indenfor hver deres felt. Varer købes og sælges - fra interiør på Formland til store landbrugsmaskiner på Agromek. Når messerne lukker ned, er der mange muligheder for en god aften i byen.

Herning tilbyder et stort udvalg af restauranter, så der er altid mulighed for at finde et godt sted at spise med kollegaerne efter en lang messedag. 

Prøv Yutaka Spisehus, som serverer indbydende og lækkert anrettet sushi på store fade. Her får I fornemmelsen af moderne metropol og afslappet Herning-attitude. Indretningen er nordisk, lys og imødekommende. 

Af andre gode spisesteder kan bl.a. nævnes Brdr. Price Herning, Restaurant Sankt Jørgen, Ristorante Ravello, Bryggeriet og A Hereford Beefstouw. Se flere restauranter i Herning.

Natteliv Østergade

Besøg Hernings natteliv

Foto: Jannie Nyegaard

Efter maden har I måske lyst til en drink inden turen går hjem på hotellet. Kig forbi Fox and Hounds i Østergade - en ægte skotsk pub med et stort udvalg af specialøl, gin, whisky, drinks m.m. Fredag og lørdag er der live-musik året rundt. 

Herning Banegård

Kom rundt i byen

Foto: VisitHerning

Lander du i Billund Lufthavn er det muligt at leje en bil og køre til Herning. Se udlejningsmuligheder. Du kan også køre med offentlig trafik, hvor du skal skifte undervejs. Find din rejse på rejseplanen.dk

Kommer du i egen bil er det nemt at parkere i Herning - og altid gratis - når bare du overholder skiltningen. De fleste parkeringspladser har korttids- og langtidsparkering. 

De Geometriske Haver

Oplevelser i Herning

Foto: Peter Rosbjerg

Få lidt ekstra oplevelser mens du er i Herning. Kig forbi Birk Centerpark, hvor du kan opleve det grønne mesterværk De Geometriske Haver, kæmpeskulpturen Elia eller besøge HEART - Herning Museum of Contemporary Art og opleve samtidskunst i verdensklasse. 

Som noget helt særligt ligger Herning Golfklub inde i byen, kun 1 km. fra centrum, og dette giver dig en oplagt mulighed for at tage et spil golf mens du er i byen. Oplev en af Danmarks smukkeste parkbaner med mange vandhazader, de knap 50 bunkers og den gode stemning i det flot designede klubhus.

Hotel Eyde

Overnat på hotel

Foto: Hotel Eyde

Mangler du overnatning i Herning er der mange muligheder, hvad enten du gerne vil overnatte på hotel, bed&breakfast eller lejlighed
Lige ved siden af MCH Messecenter Herning finder du Hotel Herning, som mange messegæster vælger som base under deres ophold. Inde i centrum af byen ligger bl.a. Scandic Regina, Best Western Plus Hotel Eyde, Herning City Hotel og Hotel DGI Huset Herning

Har du brug for hjælp med at booke overnatning så ring til OrgaNicer - VisitHernings møde- og eventbureau på +45 9627 2227.  

Herning er en udpræget forretningsby og vi er eksperter i at holde både faglige arrangementer og events. Faktisk holder vi mere end 700 på årlig basis. Det gør vi, fordi vi er gode til det. Og fordi vi ved, hvordan vi hjælper dig med at nå i mål.

I Herning er alle muligheder åbne. Din ide kan ikke være for stor eller for lille, alternativ eller klassisk. Uanset hvad din idé går ud på, er der i Herning plads til at eksperimentere, innovere og udvikle spændende nye arrangementer. 

Vi hjælper dig videre med alt fra rådgivning, støttemuligheder, samarbejdspartnere, overnatningsmuligheder i byen samt kommunikation ift. dit arrangement.

OrgaNicer er VisitHernings møde- og eventbureau og vi står klar til at hjælpe dig. Kontakt os på tlf. + 45 9627 2227 eller mail@organicer.dk