Koncert i Jyske Bank Boxen

Top 10 oplevelser

Foto: Tony Brøchner

Her finder du en guide til fantastiske oplevelser i Herning og Ikast-Brande

Messer, koncerter og events
Herning er kendt for sine mange koncerter, store messer og sportevents. Du kan også gå i teatret. Få unikke oplevelser i MCH Messecenter Herning, MCH Herning Kongrescenter, Jyske Bank Boxen eller Team Teatret.  Tjek også for gode events i Ikast-Brande, f.eks. hos RemisenBrande eller Bakkehuset Ikast.
Kunst
Kunstinteresseret? Området tilbyder noget helt specielt - nemlig kunst og kultur i det offentlige rum. Her er kunsten en gratis og naturlig del af hverdagen. Besøg bl.a.:
Birk - Den Hvide By ved Herning
En tur rundt i det enestående, internationalt kendte område i Birk er et besøg i en fantastisk verden af kunsthåndværker, smukke bygninger og landsskaber. Her finder du bl.a.:
Museer
Ønsker du at fordybe dig i fortiden, så finder du et stort og spændende udvalg af museer, som fortæller historien om lokalområdet. Besøg f.eks.:
Action
Skal der fart over feltet, er mulighederne mange. Prøv f.eks.:
Vandring
Find vandreskoene frem og begiv dig ud på én af de mange smukke vandreruter gennem naturskønne landskaber og nyd friheden i naturen. Prøv f.eks.:
Natur
Skal du på tur "ud i det blå", finder du en perlerække af unikke og autentiske naturområder, som indbyder til mange skønne oplevelser og aktiviteter i det fri. Ta' f.eks. på:
Lystfiskeri
Midtjylland er et eldorado for lystfiskeri. Her finder du nogle af Europas mest attraktive fiskesteder, hvad end du ønsker at fiske i søer eller åer. Prøv lykken i:
Golf
Spil golf i fantastiske omgivelser i hjertet af Midtjylland. Her finder du et stort udvalg af flotte og velholdte golfbaner, og du er sikret en unik golfoplevelse uanset niveau. Besøg bl.a.:
Restauranter og natteliv
Skal du have stillet sulten, så venter der dig mange gode smagsoplevelser. Vi har et bredt udvalg af stemningsfyldte caféer, restauranter og barer i alle prisklasser. Fra den dyre udsøgte gourmetoplevelse til den prisvenlige, dejligt mættende pizza. Nyd også en drink eller en kølig øl på én af de mange barer.