Vinterferie 2019 i Herning

Her på siden kan I se hvad der sker i Herning i vinterferien 2019. 
Få et samlet overblik over mange af de aktiviteter, arrangementer og koncerter i uge 7 og 8.

Det bliver 2 uge fyldt med oplevelser for børnene, hvor de kan opleve Vintercirkus og meget mere! 
Baboon City har åbent hele vinterferien og i både Herning City og herningCentret kan du shoppe i butikker og spise en lækker frokost på en af caféerne.

Team Teatret
Motor Mille & Band

Motor Mille & Band

10. feb. Alle børn og voksne er inviteret med, når Motor Mille, den charmerende pige med fletninger fra Ramasjang, Monster Buster og Cirkus Summarum lægger vejen forbi Herning. 

Onkel Reje

Onkel Reje

16. feb. Først sørøver, nu tryllekunstner - det bliver magisk når Onkel Reje og hans faste følgesvend Brille, laver Onkel Rejes & Brilles Mega Store Magiske Trylleshow. 

YAMAHA SuperCross & Freestyle Show

YAMAHA SuperCross & Freestyle Show

8. - 9. feb. 5.000 tons jord, 3.000 liter dieselolie, 10 tons kalk, 800 baller Rockwool og 8.000 kvadratmeter plastik. Elementerne der skal til, for at skabe en indendørs legeplads.

TV-2 Live 2019

9. februar: TV-2 Live 2019

Lørdag den 9. februar 2019 kl. 20.00 i MCH Herning Kongrescenter

Icehorse Festival

4. - 7. april 2019: Icehorse Festival

Oplev en fantastisk hestefest, når vi gentager succesen med verdens største indendørsstævne for islandske heste. Glæd dig til en perlerække af imponerende konkurrencer m.m.

Skattekort

Skattejagt i Herning City

Glæd dig til årets skattejagt i City. Deltag i skattejagten og modtag en GUFbillet OG deltag i lodtrækningen om 2x2 biografbilletter.

herningCentret

Børnebillet i herningCentret

Igen i år kan børnene få glæde af vores vinterferie billet. Billetten kan købes fra fredag uge 6 til og med søndag i uge 7. Billetten gælder i hele denne periode.

Cirkus Mascot

Hele uge 7: Cirkus Mascot

Traditionen holder ved, hele uge 7 kan du opleve det hyggelige Cirkus Mascot, på centertorvet.

Modeshow

9. februar: Modeshow med Byens Rødder

Så kan du igen opleve Bluefox spillerne uden udstyr, når de går modeshow lørdag d. 9 feb. kl. 13:00 ved indgang B.

Middelalder-Kampsport

9. februar: Middelalder-Kampsport

Oplev vaskeægte middelalderkampsport når hansetropperne besøger herningCentret.

Til hansecup, vil der blive afholdt 1 vs. 1 tunering i forskellige våbenkategorier med start kl. 10.

Pigen fra langt borte

Pigen fra langt borte

9. feb. Pigen fra Langt borte handler om en lille pige, der en dag banker på hos “den grå”. Pigen bliver lukket ind – men kun nødtvunget, for “den grå” kan bedst lide at være alene.

Spørge Jørgen

Spørge Jørgen

13. feb. - 17. april. Nu skal jeg fortælle dig om Jørgen! Jørgen var en temmelig artig dreng, men han plaged’ alle med sin spørgen, fra han vågned’ til han gik i seng.

King Lear

King Lear (fra 6 år)

15. feb. King Lear er Shakespeares blodige drama om den forfængelige konge fortalt i en nonverbal, sprudlende, hjertekildende dukketeaterversion for børn fra seks år og deres voksne. 

Team Teatret

Team Teatret

Team Teatret er et egnsteater, som er etableret tilbage i 1968. Dermed er Team Teatret det ældste, eksisterende egnsteater i Danmark. 

Tekstilmuseet

Workshop på Tekstilmuseet - Fine finesser i dit strikketøj

9. feb. Denne workshop handler om de lækre detaljer, der gør det håndstrikkede tøj eksklusivt. Det er den superfine ”finish”, som man påskønner, hver gang man bærer tøjet.

Klosterlund Museum

Vinterferie på Klosterlund Museum

11. + 12. feb. Vi åbner dørene for hyggelige vinterferieaktiviteter. Fastelavn er over os, så kom og lav et fastelavnsris. Eller prøv at rulle et vokslys til den mørke tid.

Frilandsmuseum

Vinterferie på Frilandsmuseet

14. feb. Vi har som sædvanlig fastelavnsaktiviteter på programmet og du kan bl.a. pynte fastelavnsris, lave masker og høre om fastelavn i gamle dage. Vi slår også katten af tønden og kårer årets kattekonge og kattedronning.

Vester Palsgaard Skovmuseum

Vinterferie på Vester Palsgaard Skovmuseum

13. + 14. feb. Onsdag og torsdag i skolernes vinterferie, åbner skovridergården op for hyggelige aktiviteter for børn. Fastelavnsaktiviteter. 

Baboon City

Danmarks største indendørs forlystelsescenter

Har I lyst til fart, udfordringer og spænding eller afslappet sjov og hygge? Baboon City har åben hele vinterferien og glæder sig til at se jer.

Netparty Herning

Netparty Herning

15. - 17. februar. Har du lyst til at spille en masse computer sammen med dine venner? - så tag med til Netparty Herning og få den fedeste weekend. 

Vinterferie på Herning Bibliotek

Vinterferie Herning Bibliotek

Nordisk Film Biografer Herning

Nordisk Film Biografer Herning

Med 804 biografstole fordelt på 6 sale er Nordisk Film Biografer Herning Midtjyllands største biograf. Alle sale har aircondition, god benplads, kraftig hældning på stolerækkerne m.m.

Bibliotek i Herning

Bibliotek

Biblioteket i Herning har et stort udvalg af bøger, magasiner, lydbøger, cd'er m.m. Ofte har biblioteket foredrag og underholdning for børn og voksne. Hold dig opdateret på bibliotekets hjemmeside.

Løvbakke Dyrehave i Herning

Løvbakke Dyrehave

Løvbakke Dyrehave blev indviet den 13. december 2013. Dådyrene, der flyttede ind, kom fra den nedlagte dyrehave i Silkeborg.

Restauranter i Herning

Tag på café i Herning og nyd et lækkert måltid mad sammen med dem du holder af. I Herning er der mange gode caféer og restauranter at vælge i mellem.