Påske med familien

Foto:Ard Jongsma&Yutaka

Påskeferie i Herning og Ikast-Brande

Nyd jeres påske med både events og aktiviteter. Områdets attraktioner er også klar til at give jer gode oplevelser. Besøg f.eks. Baboon City eller måske har du endnu ikke været forbi Autogalleriet i Herning. 

Events i påsken

I Påskeferien 2024 kan du se frem til spændende events.

Påskeoplevelser for børn

Pak badetøjet og hop i det varme vand hos Herning Svømmehal, Ikast Svømmecenter eller DGI-Huset Herning. Vil I udfolde jer kreativt, så kig forbi KREA-U i Herning City. Her kan I male på porcelæn, som I selv vælger på hylderne. 

Påskeoplevelser for voksne

I Herning ligger en sand perle. Hvis du ikke har været forbi Autogalleriet, så vil vi helt sikkert anbefale dig at besøge stedet. Her finder du mere end 125 privatejede veteran, klassiske og øvrige seværdige specialbiler. 

Mad og drikke

Nyd et frisk og veltilberedt måltid hos en af områdets mange hyggelige caféer og restauranter. I Herning gågade finder du et bredt udvalg af mad, hvad end du har lyst til sushi, sandwich, pasta eller amerikanske spareribs.

Få en ekstra oplevelse med hjem

Har du en time eller to? Download oplevelsesappen VisitHerning Explore – så er du klar til at udforske det område du er landet i. Appen guider dig til natur-,  historie- og kunstoplevelser og gode tilbud tæt på dig, når du er på besøg i Herning og Ikast-Brande.

Del dine oplevelser med #visitherning