Koncerter i Herning

Herning er en fantastisk koncertby

Året rundt tiltrækker Herning både store, kendte men også små og upcoming navne. Med Jyske Bank BOXEN har der siden dets åbning i 2010 været mange koncerter med verdens største stjerner. Bl.a. Lady Gaga, PRINCE, Rihanna, Justin Bieber, Helene Fischer, André Rieu og Rammstein. MCH Herning Kongrescenter har også mange koncerter i løbet af året, og har bl.a. haft besøg af Medina, Rasmus Seebach og Anne Linnet

Se oversigt over kommende koncerter i Herning

De største koncerter afholdes i Jyske Bank BOXEN, som er Danmarks første indendørs multifleksible hal af sin art. Med en tilskuerkapacitet på op til 15.000 er arenaen designet til en bred vifte af forskellige arrangementer. Dertil indeholder Jyske Bank BOXEN en lang række service- og VIP-faciliteter, der gør arenaen i stand til at huse nationale og internationale oplevelser med fokus på sport, koncerter, shows og events.

Del denne side

Opskriften på en god aften

Den bedste start på en god koncertaften, er en lækker middag. I Herning er der rig mulighed for at kombinere koncerten med en skøn middag på en af byens mange restauranter. Der er noget for enhver smag, hvad enten du er til en saftig bøf, sprød salat eller en frisk pastaret.

Efter koncerten kan I tage ind til byen igen, og opleve Hernings hyggelige natteliv, hvor der især i Østergade er god mulighed for en kold øl eller drink i baren.

Skulle det nu gå sådan at I har fået for meget god vin, er der rig mulighed for overnatning på et af Hernings hoteller.  

Restauranter i Herning

Tag på café i Herning og nyd et lækkert måltid mad sammen med dem du holder af. I Herning er der mange gode caféer og restauranter at vælge i mellem.