©  Foto:

Jytte fra Marketing er desværre gået for i dag

Mandag 6. maj 2024 kl. 19.30.

Nu kan du opleve en bestsellerroman som musikalsk teaterkomedie.

’Jytte fra Marketing er desværre gået for i dag’ er baseret på Morten Münsters meget populære roman med samme titel. Med musik og humor sætter showet på poetisk vis fokus på det uperfekte menneske og det moderne arbejdsliv.

For som de uperfekte mennesker vi er, spiser vi kage, selvom vi er på slankekur. Vi står i kø til Black Friday, men betaler uden videre vores ubrugte fitness-abonnement. Vi hiver den forandringsparate indstilling frem til fællesmøder, workshops, strategidage og PowerPoint-præsentationer, men glemmer alt om missioner og visioner, så snart det er hverdag igen. Det hænger måske ikke helt sammen ...

Denne forestilling, som er produceret af Folketeatret i samarbejde med Nørrebro Teater, behandler de utallige udfordringer, der opstår, når det uperfekte menneske forventes at have den perfekte adfærd. For hvordan kan det være, at det er så svært for os at følge gode argumenter, planer og sund fornuft? Hvorfor mon vi falder i gang på gang? Og hvad skal man gribe ud efter for at skabe forandring i den virkelige verden?

Mange relevante udfordringer og situationer, vi alle kan genkende, er på tapetet denne aften. Det bliver både morsomt og tænksomt – tilsat musik. Del oplevelsen med gode venner eller kolleger og få et godt fælles grin. 

’Jytte fra Marketing er desværre gået for i dag’ præsenteres i samarbejde med Team Teatret.

Medvirkende: Rikke Buch Bendtsen, Troels Malling, Niels Skovgaard Andersen, Mathilde Lundberg og Albert Stein Ankerstjerne
Manuskript: Baseret på Morten Münsters bestsellerbog "Jytte fra Marketing er desværre gået for i dag"
Dramatisering: Anastasia Nørlund
Instruktion: Anastasia Nørlund ved Joy-Maria Frederiksen
Scenografi: Julian Toldam Juhlin
Lyddesign og musik: Markus Artved
Lys- og videodesign: Jim Falk
Koreografi: Christel Stjernebjerg og Amalie Stitz
Producent: Folketeatret i samarbejde med Nørrebro Teater

ARRANGØR: HERNING TEATER
HERNINGTEATER.DK - HERNINGTEATER@MAIL.DK