©  Foto:

Karen-Marie Lillelund

Torsdag 16. maj 2024 kl. 19.00.

Du er sikret ny viden og fuld underholdningsvaluta for pengene, når Karen-Marie Lillelund 16. maj 2024 lægger vejen forbi MCH Herning Kongrescenter med sit nye, inspirerende og lattervækkende foredrag under titlen ”Humor som værktøj”.

Er humoristisk sans en dyd, der kan trænes? Og hvordan tilfører vi munterhed i hverdagen, på jobbet, i parforholdet og hos os selv?

Humor er en eftertragtet egenskab, og med sit nye sprudlende foredrag vil Karen-Marie Lillelund blandt andet gøre dig meget klogere på, hvordan humor kan anvendes som værktøj til mere livs- og arbejdsglæde. 

Ifølge hende er en ting sikkert: Der er en humoristisk vej til os alle. Det gælder bare om at finde den. Men det hjælper ikke meget, hvis vi kun nøjes med at ønske os, at omgivelserne har humor. Det humoristiske overskud starter nemlig hos os selv. Det kan trænes frem, og det er aldrig for sent at gå i gang.

Oplev Danmarks mest efterspurgte foredragsholder

Med sin smittende livsglæde, lattermildhed og sin helt unikke evne til at formidle den har Karen-Marie Lillelund igennem mere end 15 år bragt både ny viden og eftertanke.

Foruden at forfatte hele tre bøger er hun to gange blevet udnævnt som Danmarks bedste foredragsholder af eventbureauet Confex og har modtaget prisen som ”Årets Erhvervskvinde i Nordjylland”.

Du kan med andre ord glæde dig til en helt særlig aften spækket med inspirerende input, dyb alvor og masser af humor i Herning.