Stand up

Foto: VisitHerning

Tag din kæreste eller bedste ven med til stand up i Herning og Ikast-Brande. Hele året gæster mange komikere vores område og her på siden kan du se hvilken stand up komiker der kommer til byen og hvornår. Køb billetter og glæd dig til mange gode grin. 

Liste
Kort
Se flere events

Før

Før I tager til stand up kan få lidt lækkert at spise på en af byens mange restauranter og caféer, og måske også besøge en af byens attraktioner. 

Restaurant og café

Spis et veltilberedt måltid på en af byens mange restauranter og caféer. På Brdr. Price kan du sætte tænderne i en god krogmodnet bøf med hjemmelavet bearnaisesovs. Lækkert ik'?

Attraktioner

Tag forbi Elia i Birk og oplev den enorme skulptur af Ingvar Cronhammar. Gå til toppen og nyd udsigten, på den måde tilføjer I en ekstra oplevelse til turen.

Transport

Kom rundt i byen på elektriske løbehjul. Download app'en og vælg et løbehjul. Det er en sjov oplevelse som helt sikkert bringer smilet frem når du suser afsted.

Efter

Efter I har været til stand up og lattermusklerne har fået masser af motion, så fortsæt den gode aften i byen. Kig forbi et af vores barer og værtshuse og slut aftenen af med en god snak om aftenens pointer og skæve vinkler.

Natteliv

Kig forbi Fox & Hounds og slut aftenen af med en øl, drink eller sodavand. Her kan I vende aftenens oplevelse og grine lidt mere inden det er tid til at hoppe i seng.

Overnatning

Sov på en af byens mange overnatningssteder og nyd roen, det friske sengetøj og at du kan sove længe.

Brunch

Slut weekenden af på den bedste måde, nyd en lækker brunch på en af byens caféer. Friske rundstykker, blødkogte æg, sprøde baconstykker, lun leverpostej, pandekager, frugt og appelsinjuice.