Outdoor Herning

Velkommen til Outdoor Herning. Her finder du informationer og inspiration til oplevelser i naturen i Herning: lystfiskeri, cykel- og vandreture, golf m.fl.

Der vil yderligere være inspirerende blog indlæg, mulighed for at bestille en guide, finde gode relevante tilbud, booke overnatninger og meget mere.

Der er også oprettet genveje, så du kan gå direkte til det ønskede område.

Vil du gerne med på tur i naturen, så besøg Naturspot og se naturkalenderen

Vi ses i naturen!

Lystfiskeri

Lystfiskeri

Området i og omkring Herning indbyder til fantastiske naturoplevelser. For lystfiskere og fritidsfiskere venter unikke muligheder for at prøve kræfter med fiskeri langs Skjern Å, Karup Å eller Storå. 

Skjern å laksen

Kom med på fisketur efter den unikke Skjern Å laks

Book en fantastisk fisketur med introduktion i flue- eller spinne fiskeri og kasteteknikker, før du kommer ud og fiske i Skjern Å.

Skjern Å

Området omkring Skjern Å byder på unikke naturoplevelser og indbyder til spændende aktiviteter. For lystfiskere er der enestående muligheder for at fange den berømte ”Skjern Å-laks”.

Karup Å

Tag ud i det fri og nyd den skønne natur langs Karup Å. Karup Å er Danmarks 6. største å og betragtes i dag som en frugtbar å, som mest af alt er kendt for sine store havørreder.

Overnatning i naturen

Området i og omkring Herning byder på herlig natur med mange muligheder for at overnatte i det fri under åben himmel. Her kan du se hvilke naturlejrpladser og shelters, der ligger i og omkring Herning. Læs mere om overnatning i det fri på Herning Kommunes hjemmeside, og se pladsernes placering på et kort.

Book shelters i Herning Kommune her. Oplever du problemer med booking af shelters på Herning Kommunes hjemmeside, så kontakt Pernille Rohde på tlf.: 9628 8147.

Kort over shelterpladser i Herning Kommune.

Naturlejrpladser ved Herning

Naturlejrpladser

I Herning Kommune finder du mange gode shelters i naturen. De fleste kan bookes online gennem Herning Kommunes hjemmeside.

Knudmosebjerget

Aktivitetskalender - Naturspot

På naturspot.nu kan du se hvilke naturaktiviteter der er planlagt i Herning Kommune. Her kan du bl.a. se kort over turenes rute. 

Book din lokale guide her

Her har I mulighed for at booke en guide og opdage hvad den lokale natur har at byde på. 

Foldere i Herning Kommune

Naturfoldere

Der er udgivet mange gode naturfoldere i Herning Kommune. Få overblikket her.