Spis, drik & shop

I Herning og omegn venter der dig mange lækre smagsoplevelser. Vi har stemningsfyldte caféer og restauranter i midtbyen, der bare venter på at forkæle dig med deres specialiteter. 

Der er mad i alle prisklasser fra den dyre og udsøgte gourmetoplevelse til den prisvenlige, sprøde og dejligt mættende pizza. Svampede og friskbagte kager finder du på byens caféer, hvor du kan skylle chokoladesmagen ned med en lækker kop kaffe.

I Herning by har vi et bredt udvalg af kulturhuse hvor du kan få en spændende oplevelse. Fermaten i Herning har et program fyldt med både anerkendte og up-coming musikere og komikere, og er et velbesøgt kulturhus i Herning. Se fx en forestilling i Team Teatret og slut aftenen med vennerne af på en af de lokale barer, hvor I kan nyde en kølig drink.


Centralt placeret

I Herning finder du et bredt udvalg af caféer og restauranter. De fleste af byens restauranter er placeret tæt på gågaden og banegården på Østergade og Bredgade, men også herningCentret byder på 9 hyggelige restauranter og caféer.

Inspireret af Amalfikysten og den frodige Campania egn, byder Ristorante Ravello i Østergade på mad og vin fra det Syditalienske landkøkken.

På Torvet kan du besøge Brødrene Prices nye restaurant, der serverer traditionel mad med friske råvarer fra lokalområdet. Restauranten ligger i det smukke palæ, som blev opført i 1911 af Herning Hede- og Diskontobank. 

Brdr. Price i Herning

Restauranter og caféer

Forkæl dig selv efter en lang arbejdsdag med et glas rødvin og en god bøf på en af restauranterne i Herning. Har du veninderne med på shoppingtur, så smut forbi en af byens caféer og få en kop kakao.

Book dit ophold online

I bookingboksen her til højre kan du søge på det ophold du gerne vil have, og herefter booke online. Nemt og hurtigt.

I Herning finder du et stort udvalg af overnatningsmuligheder, hvad enten du er til luksus eller hjemlig hygge.

Vi har både campingpladser, Bed & Breakfast, hostels, ferielejligheder, kroer samt hoteller.

Herning har mange store events, messer, koncerter og udstillinger året rundt, og overnatning i byen er populært ved disse arrangementer. Book derfor overnatning i god tid, så du er sikker på at få en seng i byen.

Brunch i Herning

Brunch

En god morgen starter med en solid og lækker morgenmad. Kom ud af fjererne om søndagen og spis en velsmagende brunch i Herning 

Shopping i city og center

I Herning finder du en af Danmarks bedste gågader, med indbydende butikker og hyggelige caféer. 
Her er tøj og sko for folk i alle aldre, farvestrålende børnebutikker, hippe butikker for teenagere og moderne butikker med tøj til den kvalitetsbevidste voksne. 
herningCentret har åben alle ugens dage og byder på 80 butikker, 9 spisesteder og mere end 1300 gratis p-pladser. Se åbningstider i herningCentret. 

Læs mere om shopping i Herning City

Læs mere om shopping i herningCentret

Jydepotten

Shopping i city og center

Herning City og herningCentret har tilsammen mere end 275 butikker og 4050 gratis parkeringspladser, så der er mange grunde til at købe dagligvarer og shoppe tøj, sko, kunst m.m. i Herning. 

Download VisitHerning App

Her finder du masser af information og inspiration til alt, du kan opleve i Herning: overnatning, restauranter og cafeer, natteliv, attraktioner, aktiviteter, events og udstillinger, koncerter, osv. 

Bibliotek i Herning

Bibliotek

Biblioteket i Herning har et stort udvalg af bøger, magasiner, lydbøger, cd'er m.m. Ofte har biblioteket foredrag og underholdning for børn og voksne. Hold dig opdateret på bibliotekets hjemmeside.

MCH

MCH er ét af Skandinaviens største og mest fleksible oplevelsescentre med et årligt besøgstal flere end 900.000 gæster.

Koncernen tæller:

MCH Messecenter Herning
MCH Herning Kongrescenter
MCH Arena
Jyske Bank Boxen

Tilsammen giver det perfekte rammer, hvad enten det drejer sig om et møde for 15 personer, en koncert for 15.000 fans, en fodboldkamp med 11.000 fodboldfans eller en messe for 50.000 gæster.