©  Foto:

Restaurant domæne

Restaurant domæne modtog i juni 2023 sin første Michelinstjerne. Book bord og glæd dig til en unik smagsoplevelse.

Omgivet af græs og træer ligger den halvkugleformede bygning, der huser ’Restaurant domæne’. Opført i råt, bæredygtigt træ og med vinduer i flere niveauer. En vindeltrappe forbinder restauranten i stueplan med den mindre, svævende førstesal, der er indrettet som lounge. Det er uomtvisteligt, at domen er en helt speciel bygning, velegnet til en speciel oplevelse. For det er det, det handler om her. En madoplevelse. En helhedsoplevelse.

Når du træder indenfor i domen, vil du opleve et elegant og sofistikeret univers med fokus på smag og kvalitet. Konceptet er to store menuer med servering af små, elegante retter tilberedt af håndplukkede kokke fra Michelin restauranter. Sublime smage i et moderne, nordisk, æstetisk univers. Gode råvarer og godt håndværk er i fokus, men med plads til både humor og personlighed, så du som gæst kan slappe af og nyde helheden. Den samme oplevelse står vores sommelier også for, når der skal nydes vin- eller alkoholfri menu til maden, eller du selv ønsker at vælge vinen fra vores udsøgte vinkort, der sætter fokus på helhedsoplevelsen.

De to helaftensoplever, du kan vælge imellem er ’Vores domæne’ og ’Vores fundament’: ’Vores domæne’ består af ca. 16 retter, der tilsammen giver det fulde indtryk af køkkenets evner. Luksuriøse råvarer håndteret med respekt og selvsikkerhed. Tidløse smage i elegant fortolkning med sæsonens præg. Retterne kreeres med en smagsintensitet, som er tro mod de råvarer, de er skabt af og som udover at være velsmagende også har en skønhed, der indtages med øjet.

’Vores fundament’ består af ca. 8 retter, som giver et omfattende indblik i køkkenets stil, der bygger på et solidt fundament af traditionelle smage og tager dem med ind i det moderne danske køkken. De vigtigste råvarer kommer fra den jyske muld og de danske farvande. En balanceret sammensætning af de mest stilsikre serveringer fra ’Vores domæne’.

Restaurant domæne har åbent torsdage, fredage og lørdage samt i forbindelse med arrangementer i Herning og MCH