VisitHerning
A Hereford Beefstouw

En verden af bøf

Det er ikke uden grund, at Herning er kendt som en mangfoldig by fyldt med bøffer. Herning byder på et væld af gode bøffer, hvad enten du er til store eller små, saftige røde eller gennemstegte og møre bøffer. 

"Jeg anbefaler et besøg på Bone´s med familien, hvor hygge, god atmosfære og mad til alle er muligt. Eller på A Hereford Beefstouw med kunder eller venner til en aften med høj kvalitet af mad og vin i dejlige, autentiske omgivelser." Poul Sand, Direktør, Poul Sand A/S

Her i byen kan vi ikke få steaks nok og derfor rummer Herning også mere end 30 forskellige restauranter, caféer og spisehuse, hvor du kan nyde en god og veltilberedt bøf. Der er med andre ord alt, hvad et bøfhjerte begærer.

A Hereford Beefstouw
A Hereford Beefstouw

Når maven trænger til at blive fyldt, kan du fx besøge Bone´s, A Hereford Beefstouw eller Charolais Kroen. Hvert år bliver der serveret næsten 22.000 bøffer alene på A Hereford Beefstouw i Lund. Men det er ikke kun i Herning, vi er glade for bøffer. Derfor har bl.a. Bone´s udvidet deres restaurant til hele landet, og kan nu besøges ikke mindre end 23 forskellige steder i Danmark.

Er du bøfglad, til en afslappet stemning hvor kvaliteten er i højsæde, er Herning lige stedet for dig. Herning – Når sagen er bøf!

Yutaka
Se alle restauranter i Herning og Ikast-Brande

Her finder du mad til enhver smag.