WOW Park

Tid til leg og is

Foto: WOW Park

Solskin er isvejr. Og findes der noget bedre end at få en iskold ispind, når man har fået sved på panden efter sjove sommerferieaktiviteter? Når vejret er godt og der skal ske lidt mere end at svømme og bade, så kan I besøge områdets sjove og spændende børneattraktioner.

Flere dagsture

Tid til aktiv ferie

Det midtjyske byder på masser af sjove sommerferieoplevelser for de aktive og sportsinteresserede. Varm op med en gang fodboldgolf, få sveden til at løbe med en omgang street basket eller slap af i solen med en beachvolley-kamp.

Tid til vandpytter

Den danske sommer er omskiftelig. Når regnen truer, så byder Midtjylland på både indendørs aktiviteter og udendørs sommersjov for børn og voksne.

Tid til pauser

En hel dag fyldt med de dejligste pauser – lige fra frokostpausen til kaffepausen og fyraftenspausen. Brug en dag på at spise og drikke dig igennem et dejligt dansk smørhul - fra Axel Månsson i vest til Nørre Snede Kafferisteri i øst.

Ta' på sommertur

Oplev sommeren i det midtjyske. Hele området byder på skønne oplevelser for hele familien. Snushanen er udviklet specielt til børnefamilier, der skal ud på tur - her kan I løse 10 opgaver og indsætte 10 klistermærker, som findes bagerst i det fysiske hæfte.

Sommermagasin 2020

Sommeren står for døren. Det er tid til ferie. I dette sommermagasin kan du finde inspiration til skønne ferieoplevelser i destination Herning og Ikast-Brande. Vi tilbyder oplevelser, som du trygt kan tage til, med god plads og højt til himlen.

Snushanen

Må jeg præsentere mig selv – jeg er Snushanen! Jeg har været rundt i det midtjyske for at opsnuse de sjoveste steder, de højeste bakker og de vådeste åer. Du kan følge min Snushane-tur i hæftet eller her på siden og få ti sjove oplevelser sammen med mig.