Tid til aktiv ferie

Foto: Stefan Steinn

Det midtjyske byder på masser af sjove sommerferieoplevelser for de aktive og sportsinteresserede. Varm op med en gang fodboldgolf, få sveden til at løbe med en omgang street basket eller slap af i solen med en beachvolley-kamp.

Fodboldgolf

Fonagergaard ved Sørvad byder på fodboldgolf for hele familien. Fodboldgolf er en blanding af fodbold, golf og minigolf. Det er et enkelt, men udfordrende spil, som alle kan deltage i uanset alder. Banen har 18 huller, hvor bolden skal sparkes gennem forskellige forhindringer på færrest mulige spark. Et spil tager typisk en til to timer. Tag madpakke med og spis den ved banen eller ved Præstbjerg Naturcenter, som ikke ligger så langt derfra.

Bjergbestigning

Tag ind til Herning og bestig bjerget. Knudmosebjerget er et af få høje punkter på den midtjyske hede. Det ligger i Knudmosen og med en flot udsigt over Herning by. Der er desuden masser af muligheder for orienteringsløb i Knudmosen.

Sport under åben himmel

Hjertet Ikast

Foto: VisitHerning

Det er også oplagt at smutte til Ikast og besøge Hjertet. I området omkring bygningerne er der mulighed for at bruge et par sjove timer på at udfordre hinanden i et spil streetbasket eller teste BMX og skater-evnerne. Hvis vejret er med jer, så kan beachvolleybanerne hjælpe med at give den helt rigtige feriefornemmelse. I øvrigt er der også en offentlig streetbasketball-bane på Kousgaards Plads i Herning.