VisitHerning
Gyvelborg Økocamping & Gårdbutik

Tid til pauser

En hel dag fyldt med de dejligste pauser – lige fra frokostpausen til kaffepausen og fyraftenspausen. Brug en dag på at spise og drikke dig igennem et dejligt dansk smørhul - fra Axel Månsson i vest til Nørre Snede Kafferisteri i øst.

Gyvelborg Økocamping & Gårdbutik

Gyvelborg Økocamping & Gårdbutik

Gyvelborg er en dejlig økologisk besøgsgård tæt ved Nørre Snede. Som gæst er du en del af det hverdagsliv, der leves på en økologisk gård, så du kan være med til at hente køer hjem fra marken, hjælpe med at fodre dem, se hvordan de bliver malket, og hvordan mælken afhentes af Thise mejeri.

Oplev den unikke stemning, når du besøger det økologiske landbrug og gårdbutikken, der er fyldt med lækre lokale produkter, som for eksempel kød, ost og is. Bliv så længe du har lyst. Du kan også overnatte på gårdens campingplads, i luksushytter eller i lejlighed.

Rørbæk Sø

Vester Mølle Røgeri og Dambrug

Fang din egen aftensmad eller køb lidt røget fisk med hjem. Put and take-søerne ved Vester Mølle Dambrug var oprindeligt et skovområde, men i midten af 1900-tallet blev skovområdet i forbindelse med udgravningen af et tilhørende dambrug inddæmmet og tillagt som en del af Rørbæk Sø.

Søerne ligger i et naturskønt område med hyggelige stier rundt om søerne. Her findes et væld af faciliteter blandt andet borde og bænke, grill-plads, renserum og toiletter. Her finder du også kanoudlejning for sejlads på Skjern Å.

Ved søerne finder du også Vester Mølle Røgeri, hvor du kan købe lækre, røgede ørreder, laks eller ål med hjem til frokosten.

Axel Månsson A/S

Kig ind til Axel Månsson A/S, som er en af Danmarks største producenter af økologiske grøntsager og økologiske æg. Gårdbutikken er en velassorteret indkøbsmulighed for økologiske fødevarer, men også et udflugtsmål, hvor du kan nyde kaffen og købe en is fra Engmark Is eller en æblemost fra lokal avler, mens du betragter livet i hønsegården eller travlheden på et moderne gartneri. Du finder et bredt sortiment af økologiske varer, som varierer naturligt hen over sæsonen.

Nørre Snede Kafferisteri

Kerneproduktet er naturligvis friskristet gourmetkaffe. Butikken eksperimenterer med nye typer af bønner, ristninger og blends for at finde frem til den unikke smag i hver enkelt bønne. Kaffen er altid friskristet i små portioner.

Er du vandrer på Hærvejen, er det et oplagt sted at holde et velfortjent hvil. Ud over kaffen er der også et stort udvalg af te, krus, specialiteter, chokolade, spiritus med mere.