Teambuilding: WOW-Park

Få et sus i maven, når du tager en tur i en af slyngerne. Kravl op i træerne og gå fra trætop til trætop. Opdag de flotte hytter oppe i træerne. Løb hen over skovbunden eller oppe i træerne i de store net, samtidig med at du forsøger at holde balancen. Der er udfordringer og plads til alle. WOW-Park er et fantastisk sted, hvor det handler om at have det sjovt sammen.

I WOW-Park kan du købe lækre sandwiches, cookies, økologisk is, økologisk saft, lokalproducerede pølser, brød med fibre og mange andre ting. Hvis du har lyst til at bage snobrød eller poppe popcorn, kan du gøre det på et af parkens bålsteder, som er til fri afbenyttelse. Du kan købe både dej og popcorn i WOW-Parks hyggelige café.

Hvis du gerne vil have give dit input til et godt og anderledes sted Vestjylland, hvor du og dine kolleger kan holde årets firmaarrangement, så er lokalerne i WOW-Park ved Skjern helt sikkert en mulighed. I de gamle “stuer" i Løvstrupgaards hovedbygning har vi plads til 100 mennesker. Så ser I samtidig en af de oplevelser i Jylland, som man bare må besøge. Lokalerne i WOW-Park kan bruges til mange forskellige formål. Virksomheder kan bruge det til f.eks. seminarer, konferencer, strategidage og meget andet. Service, borde og stole til over 100 mennesker er med i lejen af stuehuset, og vores industrikøkken sikrer hurtig oprydning og opvask. Med i lejen af stuehuset er der både Wifi, projektor, whiteboard, flipover, mikrofon og højttalere til rådighed. 

Kig gerne forbi og se på lokalerne, før du booker. Kontakt os og aftal et tidspunkt.


Del denne side