Yutaka

Caféer og restauranter

Foto: VisitHerning

I Herning og Ikast-Brande finder du et stort udvalg af lækre spisesteder for hver en smag. Uanset om I skal ud at spise brunch, frokost eller aftensmad, om I er til italiensk, traditionelt dansk, vietnamesisk, buffet eller noget helt andet er mulighederne mange. 

Fra streetfood til moderne gastronomi

Der er masser af steder at gå hen, når I skal have en madoplevelse i Herning og Ikast-Brande. Fra hyggelige caféer og bistromad, til sydeuropæiske spisesteder og moderne madkoncepter.

Læs mere

Børnevenlige restauranter

Når børnene skal med ud og spise er det rart, at der er et børnerum eller der udleveres papir og farvekridt, så børnene er underholdt mens maden tilberedes. Herunder kan du se 3 børnevenlige restauranter. 

De fleste caféer og restauranter i Herning, Ikast og Brande har højstole og puslerum.

Læs mere

Hvem elsker ikke en lækker og veltillavet morgenmad eller brunch med alt, hvad der hører sig til? Pandekager, friske rundstykker, æg, bacon, frisk frugt, kold appelsinjuice og kaffe. Der er ikke noget bedre end en god omgang brunch, når familien er samlet lørdag eller søndag og morgenen skal forlænges. Eller når der skal hygges og snakkes med vennerne eller kæresten.

Du kan få serveret brunch få flere restauranter og caféer i Herning og Ikast-Brande. Hvad end du ønsker en brunch tallerken eller stor brunch buffet, så findes muligheden her. Find den bedste brunch på en af vores udvalgte restauranter og caféer.