VisitHerning

Mountainbikeruter

Er du til fart over feltet og spænding i naturen? Så prøv en af områdets mountainbikeruter, som byder på en blanding af single-tracks og varieret terræn. 

Liste
Kort

Mountainbikerute i Ejstrupholm

Ejstrupholm mountainbike bane er helt ny, indviet i juni 2017. Banen er både teknisk krævende og udfordrende for alle aldre - samt rigtig god at kombinere med en længere tur i skoven omkring Ejstrupholm.  

Mountainbikerute i Gludsted Plantage

Mountainbikeruten i Gludsted Plantage er på 19.8 km og smukt indrammet af skov og høje grantræer. Ruten består af ca 80% grus/skoveje og 20% singletrack. Ruten kan gennemføres af både nybegyndere og øvede, da der ikke er stor højdeforskel.

Mountainbikerute i Skelhøje Plantage

Mountainbikeruten i Skelhøje Plantage består af et blåt loop, hvor det er muligt at vælge røde/sorte passager. De blå passager kan køres af de fleste, mens de røde passager byder på mange hop, drops og tekniske ned- og opkørsler. 

Sinding MTB track

Mountainbikerute i Sinding Plantage

I Sinding Plantage er der etableret en mountainbike-rute på 4,6 km. Ruten består udelukkende af singletracks, der er markeret med hvide pile og prikker. Sporet er i den lettere ende dog stadig med tekniske elementer og en højdeforskel på 19 højdemeter.

Mountainbikerute i Lind

Langs motorvejen ved Lind finder du en 6,5 km langt mountainbikespor. Sporet, som er blåt, er bygget i en nyanlagt kommunal skov. Sporet indeholder alle typer af mountainbike ruter fra downhill og enduro trails over pumptracks og teknikbaner til XC spor og familievenlige stier. 

Mountainbikerute i Haunstrup Brunkulsleje

I Haunstrup Brunkulsleje er der etableret en mountainbike-rute på ca. 6,8 km med teknisk udfordrende singletrack. Ruten har både forholdsvise flade strækninger, men også strækninger med stejle opkørsler. Det er et særpræget naturområde, der vidner om den tidlige brunkulsgravning, og udsiden over søerne er fantastisk. 

Mountainbikerute i Ikast

Mountainbikerute i Ikast

Mountainbikeruten er 28,5 km lang og skal skabe forbindelse mellem land og by. Selv om det hedder Mountainbikerute, kan den også bruges med en almindelig cykel. Ruten henvender sig til alle aldersgrupper og kan benyttes af alle uanset deres kunnen på en mountainbike.