Mountainbikeruter

Foto: Nicolas Jægergaard

Er du til fart over feltet og spænding i naturen? Så prøv en af områdets mountainbikeruter, som byder på en blanding af single-tracks og varieret terræn. 

Liste
Kort

Mountainbikerute i Ejstrupholm

Ejstrupholm mountainbike bane er helt ny, indviet i juni 2017. Banen er både teknisk krævende og udfordrende for alle aldre - samt rigtig god at kombinere med en længere tur i skoven omkring Ejstrupholm.  

Læs mere

Mountainbikerute i Gludsted Plantage

Mountainbikeruten i Gludsted Plantage er på 19.8 km og smukt indrammet af skov og høje grantræer. Ruten består af ca 80% grus/skoveje og 20% singletrack. Ruten kan gennemføres af både nybegyndere og øvede, da der ikke er stor højdeforskel.

Læs mere

Mountainbikerute i Skelhøje Plantage

Mountainbikeruten i Skelhøje Plantage består af et blåt loop, hvor det er muligt at vælge røde/sorte passager. De blå passager kan køres af de fleste, mens de røde passager byder på mange hop, drops og tekniske ned- og opkørsler. 

Læs mere

Mountainbikerute i Sinding Plantage

I Sinding Plantage er der etableret en mountainbike-rute på 4,6 km. Ruten består udelukkende af singletracks, der er markeret med hvide pile og prikker. Sporet er i den lettere ende dog stadig med tekniske elementer og en højdeforskel på 19 højdemeter.

Læs mere

Mountainbikerute i Lind

Langs motorvejen ved Lind finder du en 6,5 km langt mountainbikespor. Sporet, som er blåt, er bygget i en nyanlagt kommunal skov. Sporet indeholder alle typer af mountainbike ruter fra downhill og enduro trails over pumptracks og teknikbaner til XC spor og familievenlige stier.

 

Læs mere

Mountainbikerute i Haunstrup Brunkulsleje

I Haunstrup Brunkulsleje er der etableret en mountainbike-rute på ca. 6,8 km med teknisk udfordrende singletrack. Ruten har både forholdsvise flade strækninger, men også strækninger med stejle opkørsler. Det er et særpræget naturområde, der vidner om den tidlige brunkulsgravning, og udsiden over søerne er fantastisk. 

Læs mere

Mountainbikerute: Bording MTB & Four Cross

Cykelanlægget i Bording består af fire forskellige baner; en stor bane på 1,1 km med utallige hop og sving, en lille og mindre krævende bane på 300 m., en straight-rhythm bane og en bane til el-motorcrosscykler. 

Læs mere

Mountainbikerute i Ikast

Mountainbikeruten er 28,5 km lang og skal skabe forbindelse mellem land og by. Selv om det hedder Mountainbikerute, kan den også bruges med en almindelig cykel. Ruten henvender sig til alle aldersgrupper og kan benyttes af alle uanset deres kunnen på en mountainbike. 

Læs mere

Mountainbike Rally - Fonagergaard

Fonagergaard afholder mountainbike rally i Sørvad for grupper. Aktiviteten foregår i en grusgrav, hvor der findes fire forskellige sværhedsgrader, så alle kan deltage uanset niveau. Arrangementet skal forudbestilles. 

Læs mere
MTB Houlbjerg Sporet
Foto: Ulla Thomsen

MTB Houlbjerg Sporet

Velkommen til Houlberg Sporet Sporet er bygget af Brande Motions medlemmer, mange frivillige timer med slid, slæb og mange grin har skabt dette skønne område.

Læs mere