For børn

Foto: VisitHerning

I Midtjylland har vi et hav af sjove aktiviteter for børnefamilier både i byerne og ude på landet. Tag en tur i skoven eller besøg et legeland og få brugt en masse energi og opbygget gode minder sammen. 

Inspiration til oplevelser med børn

Brug for at brænde krudt af, så er der masser af aktiviteter for hele familien. På biblioteket i Herning midtby er der et legerum for de mindste børn med bøger, rutchebane, legeslot osv. 

Zoo'er og dyreparker

Forlystelsesparker/legelande

Action

Legepladser

Svømmehaller og vandlande

Badesøer

Kano

Biblioteker

For hele familien

Sjovt, spændende og lærerigt for både store og små.

Topattraktioner for børn

Besøg børnenes favoritter, hvor der er lagt op til sjov og leg hele dagen lang. Udforsk dyreriget eller kom til tops i naturen. 

Jyllands Park Zoo

Jyllands Park Zoo ligger ved Haunstrup ca. 10 km fra Herning, og har eksisteret siden 1969. Det er et populært udflugtsmål og en af Danmarks hyggeligs...

AQUA Akvarium & Dyrepark

AQUA er et helt specielt sted i Danmark, hvor du kan møde danske dyr i vildt naturlige omgivelser. Præcis som i naturen – bare tættere på.

Baboon City

Tag hele familien med til en hyleskæg dag i Baboon City, Danmarks ultimativt største helårs forlystelsescenter.

WOW PARK Skjern

Få et fælles og aktivt legeminde med dine børn og børnebørn i en anderledes lege- og forlystelsespark. Her kan du naturligt og enkelt lege og være akt...

Ud i naturen

Klæd jer på efter vejret og tag ud i naturen, hvor frisk luft i massevis bare venter på jer. Skovsnogen er et magisk sted for børn og voksne. Her er grobund for mange samtaler både under og efter besøget, hvor alle de mærkværdige kunstværker skal vendes og diskuteres.

#visitherning

Del jeres minder og vær med til at inspirere andre der søger efter nye sjove oplevelser i Midtjylland.