Find vej

Her finder du info om transport, kortmateriale og guidede ture i Herning og Ikast-Brande. 

Læs mere

Parkering i Herning og Ikast-Brande

Offentlig parkering i Herning midtby, Ikast og Brande er gratis. Du finder både korttids- og langtidsparkering. 

 

Læs mere

Se ledige parkeringspladser i Herning city på Herningcity.dk/parkering

Husk altid at følge skiltningen ved byernes parkeringspladser. Der står på skiltene hvor lang tid du må parkere og det er dit ansvar at overholde dette. Stil din p-skive når du har parkeret bilen. Hvis du ikke har en p-skive kan de købes ved de fleste tankstationer. 

Guide til dit besøg i MCH

MCH er det største oplevelsescenter i Skandinavien og har siden 1954 samlet en verden af oplevelser. MCH består af fire lokationer: Jyske Bank Boxen, MCH Messecenter Herning og MCH Arena, som ligger sydvest for Herning centrum, og MCH Herning Kongrescenter, som ligger i hjertet af Herning. Skal du til et af de mange arrangementer i MCH? Så har vi samlet en guide til dit besøg.

Læs mere

Transport fra Billund Lufthavn - Herning tur/retur.

Hvis du gerne vil direkte fra Billund Lufthavn til Herning eller Ikast-Brande, kan du køre GoShuttle. Goshuttle tilbyder daglige ture fra Billund Lufthavn til andre lufthavne/destinationer. Med GoShuttle er det let at komme fra A til B uden stop.

Vil du gerne tage bus eller tog er det selvfølgelig også muligt. På www.rejseplanen.dk kan du finde info på bus og tog mellem Herning og Billund. Her skal du skifte under din rejse. Ofte mellem bus og tog. 

Vi gør det nemt for dig at komme rundt i Herning og Ikast-brande. På denne side kan du finde al den information om transport, kortmateriale og guidede ture, du har brug for.

Få information om parkering, gratis parkering og langtidsparkering i Herning og Ikast-Brande.

Find køreplaner, herunder busplaner og togplaner, til og fra Herning Banegård og Herning Station. Hvad end du skal med bus, bybus eller tog er det nemt at komme rundt i Herning samt til og fra Herning centrum. Bybusser kører med jævne mellem rundt i byen. Ved udvalgte begivenheder vil der tilmed være shuttlebusser fra Herning bus station til Jyske Bank Boxen og tilbage igen.

Læs også om andre muligheder for transport, herunder taxa service, biludlejning, cykeludlejning og mere.