Vildbjerg Sports- og Kulturcenter

Vildbjerg Cup 2023

Foto: Vildbjerg Sports- og Kulturcenter

3. - 6. august 2023. Vildbjerg Cup er en international fodboldturnering for piger og drenge i alderen 7-17 år.

Fodboldglade drenge og piger fra danske og udenlandske klubber indbydes for 43. gang til at deltage i Danmarks vel nok mest traditionsrige fodboldstævne og samtidig et af Europas største fodboldturneringer for ungdom.

Vildbjerg Cup er en oplagt optakt til den nye sæson. Der udbydes i 2023 hele 47 forskellige spillerækker og har niveauopdeling i aldersgrupperne for at sikre fair og jævnbyrdige kampe. Vildbjerg Cup giver dermed også mulighed for at alle klubbens ungdomsfodboldspillere kan deltage i stævnet. Der spilles på 44 fremragende græsbaner beliggende omkring Vildbjerg Sports- og Kulturcenter, som udgør den unikke ramme til afvikling af de ca. 2.000 fodboldkampe fordelt på fire dage.

Der spilles på 44 fremragende græsbaner beliggende omkring Vildbjerg Sports- og Kulturcenter, som udgør den unikke ramme.

Der er fokus på samvær mellem kampene og hyggelige stunder på campingpladserne. 

Læs mere om Vildbjerg Cup 

Vildbjerg Cup app

Vildbjerg Cup app’en er uundværlig under stævnet. Her opdateres hele tiden med resultater, stillinger og vigtig information. Download app'en i App Store eller Google Play.

Kontakt

Har du spørgsmål til Vildbjerg Cup?
Tlf.: +45 9713 3820
Mail: info@vildbjerg-cup.dk 
Adresse: Stadionvej 3, 7480 Vildbjerg

Når shoppelysten melder sig

I byerne rundt om Vildbjerg er der masser af muligheder for shopping. Tag den korte tur til Herning og besøg den flotte gågade med over 150 specialbutikker eller oplev herningCentret - et topmoderne indkøbscenter med 80 butikker. I Ikast finder du Strøgcentret, som er Danmarks eneste overdækkede gågade og i Brande kan du også shoppe i de mange spændende specialbutikker.

Snushanen

Snushanen har været rundt i det midtjyske for at opsnuse de sjoveste steder, de højeste bakker og de vådeste åer. Følg med Snushanen på tur og få ti sjove oplevelser. 

Snushane fodboldgolf

Tag på tur med Snushanen

Foto: Visitherning

Overnatning til Vildbjerg Cup

Hvis du ikke vil overnatte på campingpladserne ved Vildbjerg Cup, er der andre muligheder i Herning - kun 17 minutters kørsel fra Vildbjerg Cuppen. 

Bo på hotel i centrum af Herning og vær tæt på museer, restauranter, parker, butikker og meget mere. 

Oplev kunst og historie

Tag forbi Den Hvide By i Herning også kaldet Birk Centerpark. Her finder I imponerende kunst både ude og inde. På Tekstilmuseet kan I få en bid af Hernings historie og børnene kan lege på 'Børnefabrikken'.

Få en ekstra oplevelse med hjem

Har du en time eller to? Download oplevelsesappen VisitHerning Explore – så er du klar til at udforske det område du er landet i. Appen guider dig til natur-,  historie- og kunstoplevelser og gode tilbud tæt på dig, når du er på besøg i Herning og Ikast-Brande.

VisitHerning Explore

Hent oplevelsesappen

Foto: VisitHerning

Vildbjerg Cup

Gå til den officielle hjemmeside for Vildbjerg Cup

Her finder du bl.a. info om campingpladser, oversigtskort, teltbyen, tilmelding, bespisning, præmier, spillerækken og baneoversigt.