Jul i Midtjylland

Vi går en dejlig tid i møde; Byerne pyntes med imponerende julelys, som er en oplevelse i sig selv, forretningerne pynter op og gør klar til julehandlen og julekoncerter afholdes i kirker og kulturhuse. Find inspiration til de bedste juleoplevelser i Midtjylland her.  

Læs mere

Julekoncerter og events

Oplev julens mange koncerter og kom i julestemning. 

Læs mere

Jul i Herning

Julen nærmer sig med hastige skridt og Herning byder på de bedste juleoplevelser for store og små. Vær med når julelysene tændes i midtbyen den 15. november kl. 16.00, shop julegaver i byens butikker og nyd en velfortjent pause på én af caféerne. 

Læs mere

Øster Skovgård Julehandel

4 km. vest for Herning finder du Øster Skovgård Julehandel, som byder indenfor til en kæmpe julebutik, hvor du finder alt til jul. Derudover kan du fælde dit eget juletræ, nyde lune æbleskiver i Kaffeladen, sige hej til nissen Baloo eller gå en tur med hele familien på den flotte nissesti. 

Læs mere

Jul i Brande

Kig forbi den store julemesse i Brande og kom i julehumør. Køb byens børnebillet for kun 50 kr. og lad børnene hente sponsorgaver i december. Vær med når juletræet tændes den 22. november kl. 16.30. 

Læs mere

Jul i Ikast

Den årlige juletræstænding finder sted på Torvet i Ikast den 29. november 2019. Koret Den Totale Dekadence synger julesange og skaber en god julestemning. Borgmesteren tænder juletræet kl. 16.30. Der er slikposer til børnene og gratis kaffe til de voksne.  

Læs mere

Jul på museerne

Midtjyllands museer skruer op for julehyggen med julegaveværksteder, julekoncert, julemarked og meget mere. 

Læs mere

Vær med til julehygge i den gamle Skovridergård lørdag og søndag den 7. - 8. december kl. 10.00 - 16.00. Der er gratis aktiviteter for børnene, som bl.a. kan lave en fin lille dekoration med æbler i voks, klippe julepynt eller lave en juledekoration.