Jul i herningCentret
Se Julens mange oplevelser

Kom i julestemning

herningCentret

Jul i Midtjylland

Vi går en dejlig tid i møde; Byerne pyntes med imponerende julelys, som er en oplevelse i sig selv, forretningerne pynter op og gør klar til julehandlen og julekoncerter afholdes i kirker og kulturhuse. Find inspiration til de bedste juleoplevelser i Midtjylland her.  

Det store nisseroderi

Det Store Nisseroderi på Museum Midtjylland

Nisserne er løs på de 5 museer under Museum Midtjylland. Kom og hjælp med at opklare det store nisseroderi og vind et nisse-kit og andre spændende præmier.

Jul i Herning City

Deltag i adventskonkurrencer på VisitHernings facebookside

På VisitHerning's facebookside kan du vinde gavekort til Herning City, herningCentret, Vores Ikast og Brande City. Så er der lidt ekstra at købe for i december. Følg med på vores facebookside og se hvordan du deltager. 

Idé til julegave

Ønsk dig en oplevelse i julegave eller gi' en oplevelse til én du holder af. Der er mange fede koncerter, sjove stand-up shows og inspirerende foredrag på plakaten i 2021. Få et overblik her. 

Koncert i Jyske Bank Boxen

Gi' en oplevelse i julegave

Nytårsaften 2020

Nytårsaften er der bobler på køl og masser af fyrværkeri i vente. Nyd aftenen med take away fra en af de lokale restauranter eller hold din nytårsaften på f.eks Brdr. Price i Herning, der søger for det hele.

Nytårsaften på restaurant eller med lækker nytårs-takeaway?

I Herning er der rig mulighed for at støtte de lokale restauranter og bestille lækker nytårs-takeaway med hjem - eller hvis du hellere vil ud og luftes kan Brdr. Price og Østergaards Hotel tilbyde en nytårsaften i deres restaurant. 

Se mulighederne her

GODT NYTÅR!