Tekstilmuseet efterår

Efterårsferie i Herning og Ikast-Brande 2024

Foto: Tekstilmuseet

Efterårsferien 2024 byder på et væld af aktiviteter for store og små i Herning og Ikast-Brande. Glæd dig til masser af aktiviteter hos Søby Brunkulsmuseum. Her på siden finder du inspiration til en sjov efterårsferie. Siden opdateres løbende med events. 

Events i uge 42

Dette skal du opleve i din efterårsferie...

Oplevelserne står i kø til dig når du holder din efterårsferie i Herning og Ikast-Brande. Glæd dig til oplevelser for både store og små, når ugen skal bruges i familiens tegn med fokus på hygge, nærvær og oplevelser. 

Snushane efterår
Visitherning

Snushanen

Ta' på tur med Snushanen og få 10 sjove oplevelser i Herning og Ikast-Brande. Hent Snushane-hæftet hos VisitHerning, Østergade 21 i Herning og besøg derefter stedet for oplevelsen. Løs opgaven og sæt klistermærket på siden. 

Baboon City
VisitHerning

Baboon City

Baboon City har åben hele efterårsferien og byder indenfor til et sandt paradis for børn. Radiobiler, trampolinpark, slush ice, tumlerum, airhockey, skumboldeafsnit, kæmpe oppustelig tarzanbane, hoppeborg, rutchebane, karaoke, minigolf og meget mere. Børnene vil elske en tur hertil. 

Ikast Svømmecenter
Ikast Svømmecenter

Plask løs i svømmehallen

Find badetøjet frem og hop en tur i svømmehallen. Her kan børnene rigtig pjaske og lege med vand. Når fødder og hænder bliver helt rynkede, er det tid til at stå op og få en is i kiosken.  

Efterår
iStock

Efterårsferie i Danmark

Find inspiration til din efterårsferie i Danmark. Over hele landet er der spændende aktiviteter og events i uge 42. 

Natureventyr - Mysteriet om den tykke tåge
Natureventyr - Mysteriet om den tykke tåge

Ta' på Natureventyr med hele familien

Hent appen Natureventyr og tag på utrolige eventyr langs børnevenlige ruter i Herning og Ikast-Brande. Undervejs oplever I eventyr skrevet til områderne fyldt med sjov og udfordringer for børn og voksne.