VisitHerning
Jyllands Park Zoo

Efterårsferie 2020

Efterårsferien 2020 byder på et væld af aktiviteter for store og små i Herning og Ikast-Brande. Oplev Emil fra Lønneberg i MCH Herning Kongrescenter, når han sammen med Ida underholder børnene med gak og løjer i rigtig Emilstil.

Spis og oplev

Når sulten melder sig er der mange gode caféer og restauranter I kan nyde en skøn middag hos. Tager I på skattejagt i Herning City kan I fx spise på Restaurant Bones, Café Fry, Ravello eller Brdr. Price. Mulighederne er mange. 

Snushanen

Ta' med Snushanen på tur i efterårsferien! Besøg 10 steder og løs 10 opgaver

Efterårsferie i herningCentret

Glæd dig til hygge i herningCentret, hvor du i år kan komme helt tæt på kryb og insekter. Shop i centrets mange butikker og nyd en lækker frokost på én af de mange caféer.  

Efterårsferie i Herning City

Cirkus og hestevognskørsel, i Herning City er der mange forskellige aktiviteter i efterårsferien. Besøg den nye legeplads på Torvet eller leg på legeredskaber placeret rundt omkring i gågaden. 

Oplevelser i Ikast-Brande

WOW PARK Skjern

Kom til HalloWOW i WOW PARK Skjern i efterårsferien

Kom til kriblende-krablende HalloWOW i hele efterårsferien. Det kribler og krabler i skovbunden, når mørket falder på, og efterårsvejret rusker. Kravl som edderkopper, flyv som flagremus eller undgå slangerne i Slangesumpen i Billund! Der er tændt op i bålene, gjort klar til insektvæddeløb, og edderkopperne er sluppet fri til krible-krable-jagt!

Du kan gå fra den ene trætop til den næste. Opdag hytterne i træerne, tag en af rutsjebanerne ned, eller prøv noget af alt det andet. Du finder spændende aktiviteter for alle legebørn mellem 2 og 102 år.

Læs mere

WOW PARK Skjern
WOW PARK Skjern
WOW PARK Skjern

Efterårsferie på Museum Midtjylland

Glæd dig til en uge fyldt med sjove og kreative dage på Museum Midtjyllands 5 museer. Lav halloweenpynt med garn, vær med i keramikværkstedet, lav bladkunst og meget mere. Husk at der er tilmelding til nogle arrangementer. 

Traktorer, mejetærskere og såmaskiner er nok ikke det de fleste forbinder med et besøg på et kunstmuseum. Men i efterårsferien mødes gæster, der besøger HEART af en gigantisk gul mejetærsker ved ankomsten og området omkring museet er ikke længere kun prydet af smukke skulpturer! I samarbejde med Farmas udstilles en række imponerende landbrugsmaskiner i parken som museets gæster kan se hele efterårsferien - ganske gratis.

Maskinerne er hentet ind i forbindelse med den aktuelle anmelderroste udstilling "Naturligvis -landskabsmalerier af Allan Otte" der viser mere end 50 smukke og tænkevækkende motiver fra det jyske landbrugsliv.

Hele ferien har museet halv pris på entrébilletten og rabatten gælder også fællesbilletten med Carl-Henning Pedersen og Else Alfelts Museum - oplev begge museer for kun 50 kr! Børn og unge under 18 år kommer gratis ind på begge museer.

I efterårsferien holder museet åbent med en række aktiviteter, som især giver gode muligheder for nogle gode timer for børnebørn og bedsteforældre. Børn under 12 år kommer gratis ind. 

Efterårsferietilbud fra Herning og Ikast-Brande Kommuner

Herning Kommune inviterer i samarbejde med Herning Idrætsråd, Kulturelt Samråd og kommunens forenings- og kulturliv skolebørn i 0. - 10. klasse til ferieaktiviteter i skolernes sommer- og efterårsferie. 

Du kan vælge indenfor:

  • Kreativ
  • Idræt
  • Hobby
  • Kampsport

Aktiv Ferie i Herning Kommune

Der er lavet 3 eventyr rundt i Ikast-Brande Kommune, som er frit tilgængelig for alle. Download app'en 'Natureventyr' på din smartphone. 

Tag ud til startstedet og tryk på første kapitel på kortet. Eventyrerne egner sig særligt til 3-9 årige. 

Hvor er der eventyr?

  • Harrild Hede: Den store brand og taternes flugt
  • Skallerund Sø: Mysteriet om den tykke tåge
  • Brande by: Laurids og den magiske pensel

Læs mere

Oplev også

Top 10 for børn
Præstbjerg Naturcenter og Naturlegeplads
Top 10 oplevelser
Koncert i Jyske Bank Boxen
Restauranter og cafeer
A Hereford Beefstouw
Gratis kunstoplevelser i det offentlige rum
Gavlmaleri Brande