Tekstilmuseet

Efterårsferie 2019

Efterårsferien 2019 byder på et væld af aktiviteter for store og små i Herning og Ikast-Brande. Oplev Pippi Langstrømpe i MCH Herning Kongrescenter, når hun sammen med Hr. Nilson underholder børnene med gak og løjer i rigtig Pippistil.

Efterårsferie for hele familien

I uge 42 er museerne i Midtjylland spækket med efterårsferieaktiviteter for børn. Museum Midtjylland har noget for alle aldre og interesser. 

Læs mere

Oplevelser hos MCH i efterårsferien

Hvad enten du er til moderne blues eller usleben rock'n'roll, så byder Hernings intime spillested Fermaten indenfor til gode oplevelser i ferien. 

Tjek deres kalender ud her 

Læs mere

Hvad sker der i byerne i efterårsferien?

Kig forbi Søby Brunkulsmuseum i efterårsferien, hvor der vil være mange aktiviteter for store og små. Tag med på gratis rundvisning, tur med bus eller moutainbike i området. Gravemaskinen fra 1937 vil blive startet. Entré 40 kr. (børn under 12 år gratis).

Søby Brunkulsmuseum 

Oplevelser i teatret

Spis og oplev

Når sulten melder sig er der mange gode caféer og restauranter I kan nyde en skøn middag hos. Tager I på skattejagt i Herning City kan I fx spise på Restaurant Bones, Café Fry, Ravello eller Brdr. Price. Mulighederne er mange. 

Læs mere