Ikon - Support

Support

Foto: The Noun Project

Vi giver et nap med
Vi tilbyder en lang række supporterende ydelser både til erhverv og turister.

22 Oplevelser
VisitHerning

22 oplevelser

22 Oplevelser er et fysisk og online magasin produceret med henblik på at inspirere til aktiviteter og attraktioner i Herning og Ikast-Brande. Måske er det tid til gensynsglæde med steder, der har betydet noget særligt, eller måske tid til overraskende førstegangsoplevelser? Magasinet 22 Oplevelser har det hele.

Birk Centerpark
Herning Kommune

Top 10 oplevelser artikel

På visitherning.dk findes et opslagsværktøj inddelt i 10 kategorier: Messer, koncerter og events, Kunst, Birk – Den Hvide By i Herning, Museer, Action, Vandring, Natur, Lystfiskeri, Golf og Restauranter og natteliv.
Der findes også ’10 gratis oplevelser’ og ’Top 10 for børn’

Bra
VisitHerning

Brandmagasin

Brandmagasinet er et magasin spækket med gode fortællinger, artikler og cases fra området. Uanset hvad formålet med besøget er, gør vi os umage. Dyk ned i områdets DNA.

Magasinet findes i turistinformationen, online og på udvalgte hoteller.

Oplevelsesapp'en VisitHerning Explore
VisitHerning

Oplevelsesappen VisitHerning Explore

Med VisitHerning Explore giver vi dig muligheden for at blive klogere på oplevelserne i destinationen samtidig med du kan planlægge din tid i byen, hvad enten du er til imponerende udsigter eller spændende historier om hedens folk.

VisitHerning turistbureauet
Jannie Nyegaard

Turistbureau

VisitHerning byder turisterne velkommen i turistbureauet i centrum af Herning. Her kan du få inspiration til dit besøg – enten via diverse brochurer eller ved en snak med en af vores medarbejdere. I receptionen og på hjemmesiden kan du finde aktiviteter og gode oplevelser, som passer lige til dig.

Infoskærm hoteller VH
Scandic Regina

Grafik til skærme på hoteller

Destinationens hoteller kan på værelserne indsætte reklamer for området. På denne måde inspireres de besøgende til flere oplevelser. 

Kontakt VisitHerning hvis du gerne vil have tilsendt filer, som du kan indsætte på dine skærme.

Herning centrumkort
VisitHerning

Bykort

Ønsker du et fysisk bykort over Herning, Herning turistmagasin eller de nye by- og friluftskort, kan det afhentes hos VisitHerning, Østergade 21, 7400 Herning. Naturfoldere over nogle af Herning Kommunes arealer ligger vi også inde med. Turistmagasiner og bykort er gratis og kan findes flere steder i byen.

VisitHerning Explore
VisitHerning

Klistermærker og merchandise

For at gøre vores gæster opmærksomme på, at ’VisitHerning Explore’ appen findes, har vi lavet et klistermærke med en QR-kode, som gæsterne kan scanne med deres mobil. Vi beder jer om at sætte klistermærket op på en rude ved jeres indgang, så alle kan se den.

Snushanen vandrer
VisitHerning

Snushanen

Snushanen har været rundt i det midtjyske for at opsnuse de sjoveste steder, de højeste bakker og de vådeste åer. Du kan følge turen i det fysiske hæfte eller på visitherning.dk. Udforsk 10 sjove oplevelser sammen med mig. Du skal besøge stedet og ved hver oplevelse skal du løse en opgave, hvorefter du får et klistermærke.

Shuttlebus
Jannie Nyegaard

Velkomst i lufthavn og taxa/bus

VM Ishockey 2018
Jannie Nyegaard

Fanguide

Fanguides laves ifm. ekstra store events, som f.eks. VM i Ishockey 2018. Her udarbejdes et dokument indeholdende praktisk information som tlf. til politi, alarmcentral o.l. samt nærliggende apoteker, tradition vedr. drikkepenge, shuttlebusser, fan-lounge/zone, natteliv osv.

Fuglsang Sø
Nicolas Jægergaard

Guide til bedre synlighed på visitherning.dk

Det er vigtigt, at jeres indhold på hjemmesiden er brugervenligt for besøgende og kan findes i søgemaskinerne. Kig derfor din produktvisning igennem og gør den endnu bedre. De produkter der får flest klik ligger øverst i den samlede visning på hjemmesiden – Populær. Gæsten kan også vælge at se produkter i alfabetisk rækkefølge, samt på et kort (kortvisning).

Højhuset
Tommas Hviid

E-paper om restaurantkoordinering

Dokumentet udarbejdes ifm. store events, som f.eks. FEI World Championship 2022. Det er en guide til udvalgte restauranter og en opfordring til at bestille borde i god tid. Dette skyldes at gæsterne tit er vant til at have uendelige muligheder, når de deltager i verdensmesterskaber og det vil vi gerne komme i forkøbet, så de ikke går/ringer forgæves, når de er her og bliver sultne.

Jyske Bank Boxen
Jannie Nyegaard

Eventinfo

Her får du information om målgruppen/eventen, praktisk information m.m. Brug eksempelvis Eventinfo til at briefe frontpersonale, vagtplanlægning, markedsføring, særlige tilbud, side-events osv. Eventinfo omhandler udvalgte fagmesser, publikumsmesser, mesterskaber, koncerter og andre større arrangementer, som fx kongresser og events. 

VH Turistbureauet
Jannie Nyegaard

Turistkontor i Billund Lufthavn

Det primære formål med turistinformationen i Billund Lufthavn er at servicere ankomne udenlandske flygæster og ventende pårørende samt at skabe værdi for dens partnere. At være partner i turistinformationen skal give en klar synlighedsmæssig fordel i forhold til de turistfremmeorganisationer og virksomheder der ikke er partnere i foretagendet. Partnerskab kan opnås af f.eks. hoteller, attraktioner, restauranter o.l. Der findes to typer partnerskaber

Street Food
Nicolas Jægergaard

Arrangementsoverblik

VisitHerning arbejder året rundt på at samle et overblik over arrangementer – især events, så medlemmer nemt kan finde information herom. På forsiden af hjemmesiden under ’Det sker’, finder du et opslagsværktøj indeholdende al relevant info som tidspunkt, adresse, dato, billetpriser, osv. De øverste er events i nærmeste fremtid og så fremdeles.

Brande Bibliotek
Jannie Nyegaard

Tekster

VisitHerning hjælper gerne med generelle tekster om området. 

De Geometriske Haver
Nicolas Jægergaard

Pressebilleder

Her finder du billeder fra Herning og Ikast-Brande. Billederne tilhører VisitHerning og kan gratis downloades til redaktionelt brug. Husk at markere billederne med Foto xxxx (fotografens navn).

En guide til kreditering og billedeforklaring findes også i den Dropbox-mappe vi linker til.

Læs mere

Ikon - Samspil
Samspil
Ikon - værtskabs-akademi
Værtskabs-akademi