Gå til indhold
Ikon - Samspil

Samspil

Foto: The Noun Project

Vi skaber et sted at mødes
Gennem godt samarbejde hjælper vi hinanden med at tage godt imod gæsterne.

WHBEY
Daniel Oxenhandler

Efterårsmøder

Bliv klogere på hvad der rør sig i turistbranchen. Hvert efterår inviterer VisitHerning til et efterårsmøde med inspiration fra oplægsholdere samt mulighed for at netværk med de øvrige medlemmer. Efterårsmødet afholdes hos et af vores medlemmer, så der er også mulighed for at besøge et sted du måske ikke har set før.

WHBEY
Daniel Oxenhandler

Koordineringsmøder

VisitHerning støtter destinationens virksomheder der beskæftiger sig med events. Det gør vi bl.a. ved at invitere til 3 – 4 årlige koordineringsmøder, hvor virksomhederne kan drøfte kommende og afholdte events samt vende eventuelle brancherelaterede udfordringer, hvor VisitHerning kan bidrage til løsning deraf.

OrgaNicer
OrgaNicer

OrgaNicer

OrgaNicer er VisitHernings møde- og eventbureau. Vi startede som kongres- og conventionbureau for efterhånden mange år siden og vi leverer stadig i dag en række støtteløsninger for eventarrangører – både i Herning/Ikast-Brande og i resten af landet. Med OrgaNicer er de lokale events sikret professionel håndtering og lokale virksomheder modtager effektiv koordinering.

Magasin 2021/2022
VisitHerning

Turistkontor i Billund Lufthavn

VisitHerning sørger for at trykt og digitalt materiale om destinationen distribueres til relevante steder som fx Billund Lufthavn. VisitHerning bidrager dermed også til at der være en bemandet turistinformation i lufthavnen.

Møde i MCH
MCH

Netværksmøder

Når VisitHerning søger og får midler til at lave udviklingsprojekter, så er der ofte mulighed for at lave diverse netværksmøder for virksomheder som din. Det kan være netværksgrupper der arbejder med vores gæsters spiseoplevelser til events, grupper der samarbejder omkring international markedsføring eller måske grupper der får ny viden om certificeringsmuligheder og bæredygtig omstilling.

Møde i MCH
MCH

Evaluering

Hvordan evaluerer gæsterne dig? Hvordan evaluerer de destinationen? VisitHerning arbejder aktivt med at måle og evaluere på vores fælles produkt. Derudover synliggør vi din Tripadvisor score på hjemmesiden. Vi tilbyder desuden rådgivning til dig der gerne vil dygtiggøre dig ift. fx Tripadvisor. Hvis der er viden om destinationen eller dens events du mangler, så tag fat i os i VisitHerning.

Læs mere

Ikon - værtskabs-akademi
Værtskabs-akademi
Ikon - Support
Support

Share your wonders: