For dig og mig - ja selv for den fiskeskeptiske
Den anderledes indretning og smukt anrettede mad tiltrækker en blandet skare af gæster. Her er både unge teenagepiger, der bare lige skal have en let sushianretning og en kande vand; familiesammenkomster, hvor selv velvoksne, vestjyske mænd skal være mætte; og forretningsselskaber, med gæster fra både ind- og udland, der køber god vin og bestiller den helt store omgang. Det giver en livlig stemning i restauranten, der næsten altid er fyldt op.
Og det er ikke bare pral, når han fortæller, hvordan mange, der ellers ikke bryder sig om fisk, bliver omvendt efter et besøg på Yutaka. ”Vores sushi er af virkelig god kvalitet. Vi arbejder meget med marineringen af risen, ligesom vi bruger mere fisk og grønt end mange andre sushirestauranter.” fortæller Jens Peder Damgaard Jensen og fortsætter smilende: ”Og sidder der en enkelt i selskabet, der ikke har mod på sushi, så kan de også få en lækker ribeye eller noget andet uden fisk”. Hans udsagn om god mad bakkes op af gæsternes anmeldelser på diverse online-tjenester. Fx har Yutaka Spisehus og take away ligget helt i top på Tripadvisor igennem lang tid.