Gå til indhold
©  Foto:

World Cup Herning

18. - 22. oktober 2023. 

Dressurentusiaster kan se frem til en weekend med dressur på højt niveau. Programmet for FEI Dressage World Cup™ kvalifikationen er tilbage i velkendt afvikling med Grand Prix lørdag eftermiddag og Grand Prix kür, FEI Dressage World Cup™ Freestyle søndag eftermiddag.

Søndagen i Jyske Bank Boxen bliver dedikeret til dressur, da der under stævnet skal afvikles CDI3* i Grand Prix og Grand Prix Special og den gennemgående, internationale cup; Lövsta Future Challenge for U25-ryttere. Der arbejdes også på at invitere til en amatørtur for dressurryttere.

Søndag kulminerer med FEI Dressage World Cup™ Freestyle, hvor de placerede ryttere opnår points til World Cup serien. Kür-klassen er åben for de 15 bedste ryttere fra lørdagens FEI Dressage World Cup™ Grand Prix, så det er den absolutte top, man kan nyde søndag eftermiddag.

De hjemlige ryttere har haft stor succes på hjemmebane i FEI Dressage World Cup™ Freestyle i kamp mod flere af verdens bedste ryttere. Det har udløst en helt fantastisk stemning i Jyske Bank Boxen, en stemning som rytterne er helt vilde med. De nyder at præstere foran det entusiastiske publikum, og både ryttere og arrangører ser frem til at opleve det i Boxen igen i år.

I sidste års FEI Dressage World Cup™ kvalifikation, som blev afviklet på Vilhelmsborg, sejrede Carina Cassøe Krüth og Heiline’s Danciera foran sine holdkammerater fra guldholdet ved VM i Herning Nanna Skodborg Merrald og Daniel Bachmann Andersen.

Share your wonders: