skip_to_main_content
VisitHerning

World Cup Herning

20. - 24. oktober 2021. 

Oplev World Cup Herning, når det populære stævne er tilbage i efteråret 2021. MCH Messecenter Herning, Jyske Bank Boxen og Arena M danner rammen om spring- og dressurkonkurrencer samt stort show og DWB følauktion. 

Der er lavet store ændringer i programmet, som arrangørerne tror vil gøre eventen endnu mere interessant for publikum. 

Dressuren kulminerer lørdag aften
Programmet for FEI Dressage World Cup™ kvalifikationen er ændret i forhold til tidligere år. Rytterne skal ride Grand Prix fredag aften med start kl. 19, og inden da afvikles der en 3-stjernet Grand Prix. Som noget nyt er det det nye ”Kort Grand Prix”-program, som rytterne skal ride.

For dressurentusiaster bliver lørdag også en spændende dag, hvor der afvikles 3-stjernet Grand Prix Special fra kl. 11, og fra kl. 15.30 til 17.00 er der lagt an til et forrygende eftermiddagsshow. Lørdag aften kulminerer med FEI Dressage World Cup™ Freestyle, hvor de placerede ryttere opnår points til World Cup serien. FEI Dressage World Cup™ Freestyle er kun åben for de 15 bedste ryttere fra fredag aftens FEI Dressage World Cup™ Grand Prix, så det er den absolutte top, man kan nyde lørdag aften.

De bedste danske ryttere har tidligere både sejret og været topplaceret i FEI Dressage World Cup™ Freestyle i kamp mod flere af verdens bedste ryttere. Det har resulteret i en fantastisk stemning i Jyske Bank Boxen, og vi glæder os til igen at opleve taget lette.

Læs mere her

Se program