©  Foto:

Paw Sko (herningCentret)

Områdets største udvalg af børnesko, samt stort udvalg af kendte mærkevarer til både herre, dame og unge kunder.

Hele familiens skobutik. 
Hos PAW SKO i Herningcentret har vi et meget bredt udvalg af alle de kende skomærker – og som hele familiens skobutik naturligvis et væld af alverdens fodtøj i alle prisklasser til såvel voksne som børn i alle aldre.

Især de små har vi gjort et stort nummer ud af… Med hensyn til børneafdelingen bryster vi os over at være områdets største udbyder af fodtøj til børn – herunder et væld af de kendte mærker såsom Superfit, Angulus, Bundgård, Adidas, Kanga Roos m.fl.

Vi ved rigtigt meget om fodtøj – og til alle aldersgrupper. Derfor står vi naturligvis klar til at vejlede og rådgive dig ud i alle detaljer. Sunde børnefødders krav til fodtøj er faktisk en videnskab med vokseværk, men vi vejleder dig gerne hele vejen.

God service er vores varemærke… Og det er medfødt! Gode gener og tradition for altid at yde det ypperste, er vel nok den væsentligste årsag til PAW SKO kædens succes igennem så mange år. Den særlige PAW-ånd værner vi om, og den vil aldrig forlade vores butik, så længe den værdsættes så højt af vores kunder.

Velkommen til PAW SKO i det børnevenlige Herningcentret. Danmarks bedste shoppingcenter.