©  Foto:

Laugesens Have, Kursuscenter

Kursus- og konferencecenter beliggende kun 25 minutter fra Herning, Holstebro og Ringkøbing. 

Vi har mere end 30 års erfaring i møder, konferencer og kurser.

Her er 6 mødelokaler, 17 grupperum samt 64 enkeltværelser.

Køkkenet laver lækker, varieret og sund mad – og gerne med lokale råvarer. Er der specielle kost-behov, tager vi naturligvis højde for det!

Der er unikke muligheder for at samles til sociale aktiviteter. Centret har 6.500 etagekvadratmeter med mange små hyggekroge, større opholdsrum – bl.a. med to barmiljøer, samt svømmesal, minibiograf og billard-, bordtennisrum.

Centret er placeret i en 15 tdr. land stor naturpark, som har en unik historie bag sig.

I pauserne, om morgenen eller om aftenen er det måske oplagt med en god spadseretur rundt på den 1,2 km. lange rute gennem parken, eller måske en rask løbetur på de markerede løberuter i den nærliggende plantage! Der er også mulighed for en svømmetur i den indendørs swimmingpool, petanque i parken eller tennis på den velholdte tennisbane.

I parken findes mange hyggekroge med bænke, hvor man kan nyde naturen og fuglenes sang eller vindens susen i bøgetræerne.

Værelser
Antal værelser: 64

64 komfortable enkeltværelser. Heraf kan 35 værelser reddes op til dobbeltværelser. Dvs. i alt 99 senge. Alle værelser er med boks-seng, eget bad og toilet samt tv. Vi lægger vægt på at værelset er nydeligt, rengjort og afpasset til dit behov. Sengen er redt og der er håndklæder på værelset.

Lokaler
Antal mødelokaler: 6

6 mødelokaler med plads til mellem 2-100 deltagere.
Mødelokalerne er meget fleksible og vi finder altid et lokale, som er afpasset til dit behov. Alle lokaler er udstyret med projektor, whiteboard, flipover og værktøjskasse. To af mødelokalerne er udstyret med ekstra lyd og mikrofon.

AV-udstyr
Alle mødelokaler er udstyret med projektor, whiteboard og /eller kridttavle, flipover og værktøjskasse med alle nødvendige skriveredskaber.

Trådløst Internet
Ja

Handicaptilgængeligt
Ja

Parkering
Ja, gratis