©  Foto:

Jysk Bed & No Breakfast

Hos Jysk Bed & no Breakfast finder du en dejlig overnatningsmulighed i Ikast. De rummelige værelserne er alle udstyret med 2 senge, sengelinned og håndklæder samt TV og køkken til fri afbenyttelse. Badeværelse og WC findes på gangen og deles med de andre gæster.

Den gode beliggenhed giver mulighed for en lang række aktiviteter. Ikke nok med, at Ikast er centralt beliggende i Jylland, så byder stedet også på en skøn natur, hvor man har rig mulighed for at gå på opdagelse.

Er du mere til den aktive livsstil, byder Ikast også på de særligt anlagte Mountain Bike ruter. Der er endvidere intet mindre end to flotte anlagte golfbaner i Ikast by. SvømmeCenter Ikast ligger heller ikke langt væk, og byder på vandland for både store og små og lækre wellnessbehandlinger på udvalgte aftener.

Har I taget bilen med er der også rig mulighed for at besøge de nærtliggende områder. Med kun 10 km til Herning via motorvejen, venter en verden af oplevelser i byen. Legoland, Lalandia, Givskud Zoo og Jyllands Park Zoo er heller ikke langt væk med bil.

Book overnatning